Jump to content

Moto Zajednica

supermoto_maniac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    35
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: supermoto_maniac

  1. Vozio sam ga danas, daleko bolje i radi i vuče, ali nije baš savršeno.. Možda bi bilo još boljekad bih stavio tu original gumicu
  2. Pa ja se nadam da je samo to.. videću kako će sutra da upali hladan. A nisam primetio kad sam ga sređivao, promaklo mi..
  3. Izgleda da smo drugar i ja rešili stvar. Čačkali smo oko karba i odvrnuli šraf za štelovanje lera (ne znam ni ja zašto), na njemu samo oprugica, nema nikakve gumice.. to mi bilo čudno (ne znam da li po nekom pravilu tu uopšte ide gumica). Uglavnom, namotali smo malo teflona oko navoja i vratili ga, kresno od prve! :-D Sutra ću ga provozati da vidim kako se ponaša.
  4. A koje bi rešenje bilo za tu struju (ako je do nje)?Fabrički karb ne verujem da bih mogao da nađem kod nas negde, teško..
  5. Obično iz prve upali, ali malo duže vergla..Mislim da je cdi originalan, nisam siguran.
  6. Hvala na odgovoru, pokušaću već nešto.. A svestan sam toga, kada sam kipio motor igla koja pokreće pumpu je bila savijena, ispravio sam je rekoh ne znaju ljudi za šta služi, međutim posle sam video zašto su je uopšte savili... Zanima me može li taj karburator uopšte da se našteluje kako valja sa fabričkim airboxom i filterom?
  7. Pozdrav svima, imam problem sa karburatorom na klx-u, kao što sam u naslovu napisao. Na motoru nije fabrički karburator već je stavljen mikuni tm40 sa ''accelerator pump'' (tako sam kupio motor).. Taj đavo koji dodatno ušpricava benzin je isključen jer je ubacivao previše i motor se gušio. Ne mogu nikako da dobijem normalan rad, brlja na leru, puca iz auspuha, a normalno ide, povlači odlično. Naglo skoči ler, ja ga secnem na gas i on se nekada unormali odmah nekada ne, šraf za štelovanje ler gasa skoro i da ne reaguje.. Rasturao sam ga komplet, prao benzinom detaljno, svaku diznu pročačkao i izduvao kompresorom.. Svećica malo bleđe boje nego što bi trebala da bude. Molim za pomoć, ko zna i kome nije teško neka mi napiše neki savet, šta još da pokušam. Ili ako neko ima neki manual za ovaj karburator. Hvala!
  8. Svaka cast za ideju,za svetla.
  9. Svaka cast na trudu! I neka te sluzi jos mnogo,mnogo km!
  10. Imam ja TDR-a, veruj mi nije mali za tu kubikazu.
  11. Nikola, ova tvoja slika je jedan od mojih oglasa...
  12. Meni su pre nekoliko dana stigle iz Louisa ove: http://www.louis.de/...PG&TITLE=201394 ..i zadovoljan sam. Razmisljao sam ja da kupim te Alpina, ali su mi nekako izgledale kineske; i cini mi se da na njima pise ''Made in China'', jel da? A sto se tice mazanja, ja ih mazem obicnom kremom za ruke. E видиш, те информације нигде нема. Била је закачена декларација као и на њој само слика опреме и лого "Alpinеstars", и доле само "Copyright Alpinestars Europe". Нигде нема "Маде ин". И мени су личиле са слике мало сумњиво, али уживо дају неко уверење о квалитету. И ја сам премазао кремом за руке. Moguce. Ja sam pitao jednog lika ka kp-a i on kaze da pise 'Made in China'..sad nzm, videcemo kako ce se pokazati.
  13. Meni su pre nekoliko dana stigle iz Louisa ove: http://www.louis.de/_10abfeb28b203ed69196c7a1b543f91b4a/shop/shop_article_big.php?IMG=201394_340_LI_12.JPG&TITLE=201394 ..i zadovoljan sam. Razmisljao sam ja da kupim te Alpina, ali su mi nekako izgledale kineske; i cini mi se da na njima pise ''Made in China'', jel da? A sto se tice mazanja, ja ih mazem obicnom kremom za ruke.
  14. Zavisi sta se tebi vise svidi.. Svejedno cekamo slike kad kupis!
  15. Moj drugar ima xt125x-a , iskreno, meni se ne dopada . Mnogo je trom i ide nesto preko stotke! Pozdrav
  16. Mislim da je za prvi motor najbolje da uzme neku 125-icu..
  17. I moj glas takođe ide TOMOS-u!
  18. @AndjeoPakle gde si druze video AlpineStar za 3k? Evo prijatelju ove su ti 30 evrica na kp-u.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja