Jump to content

Moto Zajednica

DusanD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    133
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

DusanD's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/106888-kawasaki-zx6r/ Evo kolegine kawe. 25kw. i jednostavna blokada, lako se demontira. Zar je stvarno nemoguce izvesti ovako nesto u SRB ? msm da se smanji snaga i dobije atest za to kako bi motor mogao da se vozi sa "A2" kategoriom?
  2. Konstantno ovaj problem http://postimg.org/image/kn8t5f0ul/

    1. lalajko

      lalajko

      Premala ti je ova slika. Javi se na pp.

       

    2. DusanD

      DusanD

      sutra cu da uploudujem sliku u vecem formatu pa saljem na pp.

  3. Konstantno ovaj problem

  4. Veoma interesantna tema, i mene to isto zanima posto cu na leto da polazem za "A2" kategoriju. Pratim temu.
  5. Proveri prvo u kakvom su stanju filteri za vazduh i gorivo...
  6. Sta je ovo bre ljudi, covek ne moze nista da oglasi za prodaju a da mu ne traze JMBG i br. licne karte, pa da l' su oni normalni ? Sta ce to sajtu?

    1. Prikaži prethodne komentare  11 more
    2. CAJA

      CAJA

      Pa šopi neki JMBG onda,pogledaj samo na netu za šta je koji broj kod jmbg-a i rešena stvar.

    3. DusanD

      DusanD

      a sta cu sa brojem licne karte? traze i mesto i opstinu izdavanja....

    4. Razer

      Razer

      tim podacima nije mesto na internetu

  7. Ja sam ova dva pitanja skontao ovako. Motociklizmom se bavis zato sto te fasciniraju motocikli sam si video motocikli i zaljubio si se u ovaj sport. pod 1. pod 2 : ortaci idu na moto skupove i kampovanje motorima pa da nebi jedini isao kolima kupio si motocikl. Da li sam promasio poentu?
  8. Ja sam za pulser zato sto je rekao da motor moze da priusti septembra sto znaci da ce ove sezone i dalje voziti skuter a pulser bi bio za sezonu 2016-te. Do tada ce on da poraste jos malo i da se ugoji Nadam se i da ce postati zreliji
  9. Za ctx nema sta puno da se kaze, napravis mesavinu sipas palis i vozis. nzm kolike su im cene sada ali mislim da ce ti ostati dovoljno za opremu. Imam utisak da si ignorisao u potpunosti moj gornji post. Bilo bi dobro da procitas i razmislis o svesu sto sam ja napisao! Shvatis poruku i izvuces pouku.
  10. Evo jos jednog saveta, nemoj previse da te brine marka ili izgled motora jer tebi treba sada nesto da se izpraksujes i posle prodas i kupis npr. apriliu. Ja bih taj motor nazvao prekretnicom koja ce ti mnoooggoo znaciti prilikom prelaska na nesto jace. Ti jos nisi svestan sta znaci ulazak u krivinu pri 90km/h sa motociklom koji je tezak oko 130kg. Moze da te odvuce kao nista! Znam mnoge (nekoliko godina starije od tebe) koji su ispravili krivinu sa apriliom. Imam jos jedan savet. Kada budes kupio motor izbegavaj grupne voznje, izbegavaj da nekog vozis i nemoj tebe niko da vozi. Ja imam 2 ruzna iskustva i zato ti ovo pisem. 1. iskustvo mi je bilo sa nekih 12-13 god. kada mi je drugar u samoj krivini ispao sa motora (aprilia rs50) i dan danas se zahvaljujem bogu sto ga nije pregazio auto koji je isao iza nas. 2. kada smo isti drugar i ja pali u ostroj krivini (krivac je pesak, proklozao prednji tocak) to je bilo sa 13-14god. drugar je vozio nekog sm kineza ali sa agregatom od aprilie rx50. ali ovaj je imao cilindar kit 70ccm3 (vukao je kao blesav, mislim da bi banderu mogao da uspenje) U prvoj situaciji sam bog nas je spasao, nije bilo posledica ali u drugoj smo platili prelomom moje leve podlaktice i iscasenjem zgloba. Drugar je bio sav izgreban i poprilicno ugruvan. Moglo je da bude mnogo gore .... i ako nije bila u pitanju tehnika voznje opet smo stradali. Hocu da ti kazem da voznja motora nije samo saltanje obaranje u krivinama itd. Moras da razmisljas uvek o potencijalnoj opasnosti. Ja sam to naucio na tezi nacin (mogu da ti pisem o mojim dozivljajima do sutra) sto ne znaci da moras i ti. znaci pre ulaska ukrivinu uspori, ne znas da li ima peska (u glavnom uvek ima) ne jurcaj kroz selo! (secam se jednom smo se ja idrugar sa aprilio spustili niz neko brdasce isli smo oko 80km/h kad od jednom izlete stado ovaca, ni sam neznam kako smo ukocili valjda nas je bog opet pogledao) nikad neznas da li ce ti izleteki pas, macka ili jos gore neko malo dete. Zato uvek vozi polako, ostavljaj sebi prostora da zakocis. Dobro procitaj sta sam napisao, sve sto nisi shvatio slobodno me pitaj, voljan sam da ti odgovorim kao i svi ovde na forumu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja