Jump to content

Moto Zajednica

Bandzi...

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Bandzi...

  1. Rucno pravljeno postolje za Varadero XL1000, postavlja se na teziste rama pa je slobodna glava volana i viljuske za potrebne intervencije Postavlja se dok je prednji tocak na motoru. Ako nekog zanima cena je 50 e.
  2. Promeni komplet kociono ulje i lepo ispusti vazduh. Postoji mogucnost i da te kocioni cilinder zeza ali pre ce biti da je do vazduha. Ne pretezi srafove za ispustanje ulja na kocionim kljestima.
  3. Merio,odmeravao,subler, uporedjivao kanapom sa prednjim i crtice ispadoste tacne....bar kod mene.
  4. Jel neko rasturao pumpu goriva na Sdo2 , ima li filter goriva u kucistu pumpe..?
  5. Zna li neko mozda na SDO 2 gde se nalazi katalizator ,landa sonda je na grani a grana je skroz prazna ?
  6. Ne,dok ne izbunarim negde da vidim ima li efekta ,da ne napravim gore,upropastim fabricke a zarad niceg mozda.
  7. Jel neko skidao,vadio,drilovao....fabricke prigusivace,db kilere iz fabrickih lonaca na SDO2 ?
  8. Jel neko nasao neko bolje resenje za caure izmedju sastava cevi izduva gde krene da duva izduvne gasove,koliko sam cuo fabricke orginalne caure brzo popuste i ima li filter goriva u kucistu pumpe za gorivo za modele Fi ?
  9. Ako ima interesenata, gume Anakee 3, prednja 110/80/19 dot 2016, zadnja 150/70/17 dot 2015. Gume su korektne, nisu krive, krpljene,cepovane. Obe 50 e.
  10. Zamenio ih pre par dana a za km 30,40,60,pa cak i 100 000 km. ( kazu ljudi ) !!! Sve zavisi,..sagorevanje, podloska na njima i koliko puta su skidane - vracane jer posle prvog skidanja se ne stezu isto ko prvi put. Sama keramika na njima ....itd. Ja ih menjam do 25000 km. svaku ngk iridijum. U lav autu su 3200 , mass 4400 din. komad. NGK IJR8B9. Ako stezes bez moment kljuca novu svecicu onda NE preko pola kruga , kazaljka na satu 12- 6, tu je kraj i podloska sabijena.
  11. Ako rasturas komplet vile nije lose promeniti pored semeninga i cistaca i biksne ( caure). U Hondi na N.Beogradu su oko 10 e komad a ima ih cetri ukupno u obe vile. Porucis i stizu za 15 dana
  12. Pogledacu sutra u manuelu pa cu ti reci tacno jer i ja menjam za par dana a ako sipas redje bice meksi ,fabricki je 10 w, ja sam pre za gusce ali to je moje neko misljenje..
  13. Generalno nisam imao problema ali sam mu dosta toga odradio preventivno .
  14. Vozio model 2008 nekih dve godine...pa odrzavanje ko svaki japanac ,osnovnih delova tipa plocice,filteri,semeninga viljuski ima....ostalo moras da porucujes. Svi pocnu da balave ulje na dihtungu dekla, vremenom se dekli pocne deformisati sto je golim okom neprimetno. Radio mu servis vila komplet,kardan rasturan ciscen,stelovani ventili,...dosta je nepristupacan za ventile mora dosta da se rasturi da bi se lepo uradilo... Agregat od kog sam ocekivao mnogo vise pre nego sto sam ga kupio...mada je tezak...nosi on al nisam nesto bio zadovoljan.....
  15. Da li je mozda neko skoro uzimao centralni stender za varadera 1000 od 2003 ili ako neko zna gde je najrealnije ,cena,kvalitet ?
  16. Nek je sa srecom .....Koliko sam cuo dosta njih je zadovoljno sa 5100 naravno ako je orginalno koliko je to moguce a za 7100 nemam bas saznanja. Ja sam pre par dana sipao bardahl 10w40.
  17. Za clana..brus...ako nisi nasao vizir, ima lik u Visnjickoj banji,zove se Ivan, radi vizire oko 40-50 e je prosek cene...telefon 064 2847 847 Ivan viziri.....dobro radi i po velicini koju hoces..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja