Jump to content

Moto Zajednica

Dzoni be gud

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Subotica
  • Motocikl
    Vespa

Dzoni be gud's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Moracu da se raspitam za tu elektronsku bombinu, voleo bih neke led sijalice da stavim, to sam prvo primetio nocu, danju je strasno Pocinjem polako da je sredjujem, pa ce nadam se biti zavrsena pre lepog vremena.
  2. Pozdrav, Moje ime je Nikola i dugo sam clan foruma, mada je ovo moj prvi post. Zeleo bih da zamolim za pomoc. Nedavno sam kupio Vespu T5 LML i zeleo bih da je sredim, video sam na netu da je dodatak na zadnjem delu karoserije(lim) dodavan samo na LML modelima. Moje pitanje je da li to moze da se skine, a da ne mora ceo zadnji deo da se menja? Ukoliko znate gde bih mogao da kupim neke delove(far, kurbla, rucka), molim vas da mi kazete. Stavljam sliku sa neta. Hvala unapred na svakoj pomoci!
  3. Danas cu pogledati u garazi, ako ga nisam bacio, imam ja polovan. Ako moze neki broj, da javim ako ga nadjem.
  4. Puno hvala! Sledece sezone moram nesto castiti
  5. I ako moze i ona mapa na kraju(ne mogu da je sacuvam)
  6. Evo ja te molim da mi onda napravis po danima, spavanjima, i svim atrakcijama, i ja te vise necu smarati! Valjda Puno hvala!
  7. Ali i ovo da nam ostane Sinaia (dvorac Peles) (oko 3 sata za posetu) - Bran (zamak Bran) (oko 2sata za posetu)
  8. Svidja mi se A sta kada bismo ovako uradili- Brasov - Targu Secuesc - Piatra Neamt - kanjon Bicaz - Praid, zbog kanjona, pa spavanje u Praidu? Pa onda Sighisoara. Sta kazes, ima smisla?
  9. Quasaar, hvala najlepse za ovako kvalitetan i brz odgor! E sad, iskreno, bas i ne bih deonicama bez betona(svi smo na xtx-evima), a neki od nas ne bi da kampuju, pa bi na zalost i to preskocili... Praid sam zeleo samo zbog rudnika, ali vidim da si nam ubacio neki drugi. Sad cu malo da se udubim u rutu, a ti ako mislis da treba nesto da se menja, samo napred
  10. Ako moze, meni bi pomoc dobro dosla Quasaar, citam kako pomazes ljudima, savetujes... Pa ako moze i meni koji savet i pomoc oko rute, bio bih jako zahvalan! E ovako, planiramo nas 5-6 negde pocetkom jula turu po Rumuniji, na xt- ovima... Naravno idemo na Transfagarasan i Tranasalpinu, E sad, polazak je iz Subotice, mozemo preko Vrsca, voleli bi da vidimo Devu, Hunedoaru, neki rudnik soli u koji moze da se sidje, mada mozda da odemo do Praida pa i u kanjon Cheile Bicazului, voleli bi neka jezera i neke jako dobre zamke da vidimo... Hajde molim te pomozi mi, planirali smo jedno 6 dana da budemo na putu... Kako bi ta ruta trebalo da izgleda, da ide redom, ako ima jos nesto zanimljivo(siguran sam da ima) daj mi predlog... Hvala unapred!
  11. Hvala na dobrodoslici! Mislim da hoce, posto planiram Rumuniju za sledecu godinu, a vidim ovde ima dosta putopisa iz Ru!
  12. Nikola, Subotica, od pocetka leta ponosni vlasnik yamahe xt660x Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja