Jump to content

Moto Zajednica

Bikerchina

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Bikerchina

  1. Znam sta mislis Tenkju ti
  2. @dzony ako oces iskreno ja nemam pojma ni sta je 2t ni 4t ali nije meni sto je 200 izgrafirano meni brze od 120-130 i ne treba.. @nimmin znam za to zato mi i jeste da kupim jeftiniji pa odma generalka i zato sam hondu i gledao jer mnogo manje trosi od aprilije al je zato mnogo skuplja.. @hard_rock to sam vec nasao @fangela89 smeh -.-
  3. I ja sam razmisljao za hondu ali je mnogo skupa koliko sam video na oglasima ispod 1100 e ne moze da se nadje ,a opet aprilija 600e da se bira..
  4. Mozda zato sto mi treba 24 godine da bih polozio za zzr 1400 -.- i molim te daj da se ne svadjamo ja sam rekao ko moze da mi pomogne i rekao od 50 do 125 kubika..nemoj se zezati nego ako mozes pomozi mi ako ne mozes nista ! @dzony hvala na predlogu ja se dvoumim izmedju aprilije 125 ccm i honde nsr 125 ccm..
  5. @GhostMile hvala na predlogu @dzony9933 ako ne verujes mogu ti i sliku dati A to sto si sad napisao mogao si mi i pre tako napisati,a ne vredjati...Preko veze sam polozio ali tek u prolecu cu voziti jer tad punim punih 16 godina...
  6. @hard_rock hvala ti brate na savetu @JevtaNS ja stvarno ne znam u cemu je problem sto jednostavno vi koji cete da mi kazete da sam dobro uhranjen i da li cu ja imati dozvolu ili necu ne zaobidjete temu ja sam samo trazio ako neko moze da me posavetuje ,a ne da mi bude roditelj.
  7. Ja stvarno ne znam ljudi sta je sa vama ja nit sam rekao da uzimam motor zbog ku**enja nego i stvarno ne znam u cemu je problem sto sam pitao kao covek predlog neki nisam hteo da mi se drzi predavanje, a ni ja da nekom drzim predavanje... Ako neko ima nek mi kaze neki predlog ako nema uzecu sta mi padne na pamet i eto... P.S. motor mogu da savladam visok sam 195 cm a tezak 110 kg tako da mi ne fali ni visina ni kilaza..
  8. ......................... Mali sa 15 godina sigurno nemas A1 kategoriju za motor od 125 cc ! Ranije nije moglo a sad tek nece moci , zato lepo nemoj da se glupiras i uzmi 50cc .... Vozio si tomosa takve bre klinci sa gilerama jedu, a kamoli sa nekim trkalicama od 50 cc.. da ne pricam o 125.... Uzmi lepo 50cc ako ti dosadi zameni cilindar za onaj od 80cc, posle kada naucis da vozis i dosadi ti predji na 125. pa kasnije nagore, uglavnom smo svi ovde tako poceli, sem nekih koji su odmah uzeli R .... P.s. drug ima tzr od 50 nabudzio na 80 i lepo ide, a drugi rs isto nabudzenu, obe idu extra .... ne znam zasto vredjas ja sam samo pitao za misljenje ko nece da mi pomogne i ne mora ! Imam am i a1 dozvolu to se neboj kako sam dobio nije tvoja stvar hvala ti sto si bio dao predlog a ako si citao napisao sam da imam tomosa ali da vec duze vreme aktivno vozim skutera apriliju 80 ccm i hondu cbr 600f !
  9. @dzony9933 imam dozvolu do 125 kubika @drumskalisica izbrisao izvinite ako sam nekog uvredio :S @svi Ja imam neki 800-1000e ja bih uzeo nesto sto ne trosi mnogo a ne ide lose npr veca brzina od 120 mi ne treba :S Ako moze neki predlok bio bih vam zahvalan EDIT: I ako bi moglo nesto sto ne trazi toliko cesto servis i popravke.
  10. Da budem iskren najvise tomosa ali dosta sam vozio apriliu skuter 80 ccm i malo vozim i hondu cbr 600f (to su drugovi motori )Ali sad stvarno ne znam sta cu uzeti sada mi je nekako najprimamljivija Aprilija rs 125 ccm :S
  11. Evo ovako imam trenutno 15 godina i planiram da uzmem motor dvoumim se izmedju cetiri motora :S Aprilia rs 50 ili 125 ccm Cagiva Mito 50 ili 125 ccm Honda NSR 50 ili 125 ccm Yamaha TZR 50 ili 125 ccm Molio bih sve koji mogu da mi pomognu kazu njihovo misljenje o nekom od ovih motora. Hvala unapred !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja