Jump to content

Moto Zajednica

gago

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu gago

  • Rođendan 09.02.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kumanovo, Makedonija
  • Motocikl
    Susuki V-STROM 1050XT

Contact Methods

  • Yahoo
    dragan.mladenovski71@yahoo.com

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gago's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. Obatio sam se danas direktno u Givi i odgovor je ovaj : "PLO3118CAM are under production, there will be available soon i guest" To je to, ostaje mi da cekam.
  2. Evo neki lik sta je uradio. Neznam dali vredi da se upustam u ovakvo nesto ili da cekam original drzac. Meni bas nije jasno sta i kako je to uradio, ako nije toliko komplikovano neka mi neko objasni zasta sve treba za da se napravi ovakav drzac. Pozdrav GIVI Trekker Outback Side and Top Cases Finally Installed on 1050XT | StromTrooper WWW.STROMTROOPER.COM GIVI finally came out with the racks (PLO3117CAM for 1050 Strom) and the top case rack (SR3117 Specific Rear Rack) to hang my existing Trekker Outbacks on my 1050XT. Not...
  3. Zdravo Hteo bi da se zahvalim svima vama koji su mi pomogli u donosenju odluke za kupovinu novog stroma 1050. Citao sam mnogo o novome stromu pa i ovde sam nasao neke korisne informacije koje su uticale na moj izbor. Znaci posle 70.000km na mali strom (2010) presao sam na 1050XT, razlika je nebo i zemlja. Provozao sam od prijatelja i novu AFRIKU, KTM 1090, GS 1250...... Ali kupovinom novog v-stoma 1050 dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao. I verujte mi uopste i u nicemu ne zaostaje kod ovih sto sam spomenuo. Cak sto vise upravljivost i stabilnost je nesto neverovatno uskladjeno, a kocnice su fantasticne, koci se vrlo brzo, lako, stabilno i sigurno. Imam jedan problem, nemogu da nadjem drzac za stranicne kofere givi treker za XT verziju. Ako neko ima informaciju gde mogu da kupim neka pise. A evo i neka slicica.
  4. Zdravo Hteo bi da se zahvalim svima vama koji su mi pomogli u donosenju odluke za kupovinu novog stroma 1050. Citao sam mnogo o novome stromu pa i ovde sam nasao neke korisne informacije koje su uticale na moj izbor. Znaci posle 70.000km na mali strom (2010) presao sam na 1050, razlika je nebo i zemlja. Provozao sam od prijatelja i novu AFRIKU, KTM 1090, GS 1250...... Ali kupovinom novog v-stoma 1050 dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao. I verujte mi uopste i u nicemu ne zaostaje kod ovih sto sam spomenuo. Cak sto vise upravljivost i stabilnost je nesto neverovatno uskladjeno, a kocnice su fantasticne, koci se vrlo brzo, lako, stabilno i sigurno. Jos jednom hvala svima.....ako nekog nesto interesuje neka pita, a za par dana pustaju granicu sa Srbijom bez kovit testa pa ako je neko za druzbu i blizu Makedonije , dog ima jos nekoliko toplih dana neka dodje u Kumanovo da provoza motor i da se uveri u svemu sto sam napisao, a posle popijemo neku rakijicu. POZDRAV !!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja