Jump to content

Moto Zajednica

Maximus1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    527
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Maximus1

  1. Da li moze savet za ulje za tracera 9, Eneos GT ili Yamalub ?
  2. Drugari od skoro sam vlasnik Tracera mt 09, interesuje me par stvari ako neko moze da mi odgovori. 1. Koliko goriva je u rezervoaru kada zadnja crtica pocne da blinka? 2. Da li je neko originalni auspuh preradjivao vadjenjem katalizatora i remapom? 3. Aluminijumski nosac za telefon koji se kaci na korman,gde kupiti? Na allie ima samo nekih gluposti, a kod drugara sam video jedan bas dobar.Tako je njegov dosao iz Ch pa ne znamk gde je nabavljen nosac
  3. Pozdrav, evo samo da se prikacim u temu, od nedavno je stigao Tracer, 2017. ima oko 35000 na satu
  4. Drugari jel neko mozda menjao fabricki filter vazduha sa KN-om na suzukiju sv 650 n 2002? Ima li neke razlike ili ne?
  5. 70862556_5c1f9d3c953828-4933383920181223
    WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

    Na prodaju racunari jako kvalitetani marke IBM ThinkCentre, racunari su...

     

  6. Ok hvala kolega. Naruci, pozdrav
  7. Da li su poluge kvacila i kocnice iste za sv 650 N model i S model? Konkretno interesuje me da li mogu da stavim ove poluge na svoj sv 650 n 2001-vo, posto u oglasu pise da su za sv 650 s verziju. https://www.aliexpress.com/item/For-SUZUKI-SV650-S-SV-650-S-SV650S-SV-650S-1999-2009-Motorcycle-Accessories-Folding-Folding/32869785599.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4e0d2e0eFBYgiZ
  8. Hvala najlepse kolega, zvacu sutra da porucim. Hvala jos jednom
  9. Moze li neko da mi kaze koja je oznaka za crevo koje vodi od filtera vazduha do karburatora. Puklo mi je malo i vuce fals vazduh pa se gasi na leru i tesko pali. A ne mogu da rasturam pa da cekam da mi stigne pa ako neko zna tacno koje ide da prvo porucim i posle odmah zamenim. U pitanju je Piaggio liberty 125 2006-to god.
  10. Gde kupiti nove delove za Piaggio skutere. Tipa rolnice, kais, plocice itd...

    1. bobbra

      bobbra

      Bela moto Ulica Milana Rakica  na Zvezdari.

    2. Maximus1

      Maximus1

      Hvala kolega !

  11. Da li je realno da ovo pitas? Sam si pao sa motora, u kontrolisanim uslovima. Da li si ostetio nesto motor auto skoli? Hoces da platis ti njima odstetu? Slucaj je takav kakav jeste, instruktor voznje nikako ne moze da spreci eventualne posledice koje mozes da imas tako da nije ni odgovoran, ni on a ni auto skola, e sad zavisi sve kako su to definisali u ugovoru. Svakako treba da ti bude za nauk to i da pri maloj brzini mozes da zadobijes ozbiljne povrede i da je jako vazno imati zastitnu opremu cak i na poligonu. A trazenjem odstete mozes samo da napravis problem auto skoli (sve zavisi ponavaljam kako je to def. kod njih u ugovoru i kakav im je zakon) a ni za sta ti nisu krivi.
  12. Aktuelno...
  13. Kupujem maxi skuter da ima min 400 kubika i 25 kw, cenovni rang negde do 1500 e, tipa beverly 500, piaggio x9 ili burgmana.
  14. Videh na oglasim ovaj motor pre par dana bas ga drugar merkao, i rekoh mu da ce otici bas brzo jer deluje bas dobro. Nek je sa srecom kolega,lepo da te sluzi. Vozio sam 5 godina isti primerak samo za nase trziste, sve pohvale. Nemoj da te plasi temp. pali ventilator cini mi se tek negde na oko 110 c, a mozda i malko vise, tako je fabricki. Motor je izuzetno podvozan, dobre kocnice, ogibljenje, stabilan i upravljiv, nema karakter kao R i zna da mu zafali snaga, ali sa 110 ks je pravi sport touring, tako se i vozi. Lepo lezi u krivinama. Ja za tih 5 god samo redovni servisi, i jednom mi je zabetonirala pumpa za gorivo u rezervoaru, ocistio i pici dalje.
  15. Jel ima neki elektronicar za led TV na forumu, treba mi savet u vezi kvara.

  16. Cena ide na 30 e, Aktuelno
  17. Cena za kacigu bez tamnog vizira ide na 8500 rsd, sa tamnim vizirom + 2000 rsd. CENA JE TA DOK SE NE PRODA U MAX MOMENTU GRAFIKA ZA EXO 510 KOJU HOCU.
  18. POSTO JE KOLEGA ZAINTERESOVAN ZA TAMNI VIZIR, MOZE KACIGA SA SAMO PROVIDNIM ZA 80 e. UP !
  19. Nije cista race kaciga, tako da i pod 90 c nisam zapazio neki problem sa aerodinamikom. Vozio sam s njom razlicite modele od r-a do endura, nakeda sve zivo i pri vecim brzinama nema nikakvih problema. Moj oblik glave je onako nesto izmedju okruglog i jajastog, i odgovara mi savrseno, pumpicu ne korsitim uopste jer mi je kaciga bas taman. Nema na cemu kolega, pozdrav!
  20. Kolega exo 750 je race kaciga, nema integrisane naocare koje ja licno nikada ne bih uzeo, ali to je individualna stvar. Sa zatamljenim vizirom izgleda bruka i radi posao. Tamni vizir ima par ogrebotina normalno od koriscenja, a providni vizir je BUKVALNO, ali bukvalno NOV. Kupio sam tamni kada sam kupio i kacigu u Max momentu, tako da providni nikada nisam ni koristio, budala i nocu sam vozio sa tamnim (znam nije bezbedno). Javite se u inbox ako resite nesto konkretno da se dogovaramo.
  21. U pravu si ventilacija je vrhunska i odlicno izgleda a i radi funkciju perfektno Necu se predomisliti, pozdrav koelga
  22. Slazem se kolega, dosta dobar odnos cene i kvaliteta,ja sam zadovoljan. Necu prodavati zasebno tamni vizir, kaciga je na prodaju do sajma, ako ne ode koristicu je jos par sezona, to sam se sad zapalio za nove modele pa reko da zamenim. Cena nije fix.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja