Jump to content

Moto Zajednica

Sveta 5.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    996
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Sveta 5.

  • Rođendan 20.06.1950.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bor
  • Interests
    lov, ribolov,fotografija , putovanja motorom
  • Motocikl
    Honda ST 1100 Paneuropean

Poslednji posetioci profila

5647 profile views

Sveta 5.'s Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,9k

Reputacija u zajednici

  1. Sa tim pletenim rukavicama ni grejaci ti ne bi pomogli,
  2. Ja sam krenuo sa karburatorima sa njima cu i da zavrsim.Eletronika, jedino priznanje joj odajen zbog smanjenja potrosnje i tu je po meni kraj .Blagodet tempomata sam video jedino na kamionima u saradnji sa motornom kocnicom,desna strana auto puta i nemas potrebe desnu nogu u istom polozaju da drzis satima i satima,na putnickom vozilu imam ali ne koristim.ABS i CBS imao sam na Panevropi nikad mi se nije ukljucilo,modovi ,automatski ili poluautomatski menjac u cemu je onda draz voznje motora.
  3. Prerasti Vratne Prerast,otvorena pecina ,reka Zamna selo Plavna
  4. Ovaj poslednji \Transalp jos ne znanm uzeo sam ga skoro pre 2 meseca sa Afrikom sam najvise presao Karpati,Kavkaz Albanija.... a Evropa kad sednes na nju kao da si uzahao lokomotivu.,napravio sam samo jednu veliku turu i to po Turskoj 25 dana i 7000km ne uzbudjuje se zbog bocnog vetra koga u Turskoj ima na pretek za tu njenu snagu potrosnja razumna 5,5 l kod nas nedovoljno poznat i podcenjen motor.
  5. Sveta 5.

    Retrovizor

    Panevropa 1100 levi retrovizor komplet prodajem
  6. Honda ST1100 Paneuropean,RETROVIZOR,levi polovan prodajem
  7. greska nije Stubik nego Sikole
  8. Na delu Timoka izmedju Zajecara i njegovog usca u Dunav i izmedju dva sela Cokonjar i Gradckovo prva hidrocentrala izgradjena u posleratnoj Jugoslaviji. Specificna je pored toga sto poseduje i riblju stazu Ona nije bila predmet mog narocitog interesovanja osim sto je nezaobilazana za prelazak na drugu stranu reke i odlazak na jednu atraktivnu lokaciju MEANDRI TIMOKA Zahvaljujuci clanovima Planinarskog sportskog drustva Ljuba Nesic iz Zajecara njihova obelezena planinarskim oznakama staza nepogresivo vas vodi do vidikovca na obliznjem brdu.Za njih kako je deklarisu "laka staza" za mene imog drugara i nije bas.Ali sav zamor i napor na kraju vas nagrade prekrasnim pogledom na tu prirodnu lepotu.Nas dvojica sa 70+ godina eto pretekosmo.
  9. Na putu Zajecar-Negotin ispod samog Deli Jovana i istorijski poznatih Stevanskih livada nalazi se selo Stubik.Nekada poznato po lovnom turizmu a jos ranije po odmaralistu IHP Prahovo na Stevanskim livadama, sa sportskim terenima ,bazenom i ostalim sadrzajima.Odmaraliste je davno zapusteno devastirano a sada je ta lokacija samo usputna stanica retkim lovcima na putu za Deli Jovan gde u privatizovanom lovistu verovatno uzivaju u luksuzu. Drveni ZOO vrt,figure od punog drveta u prirodnoj velicini sa postovanjem proporcija,najvisi i najnizi covek na svetu kao i najdeblji (moj drug pored njega daj boze da ima 70kg) sa kratkim opisom .Milos Jovanovic ljubazni domacin i tvorac ove atraktivne postavke uz kafu nam je ispricao interesantne detalje vezane za ovu atrakciju sadrzanu u stotinak eksponata Nas domacin sa iznajmljenim" foto modelom" Najvisi i najnizi covek na svetu "Glavu dajem Krajinu ne dajem " Cucuk Stana inace rodom iz Sikola Milos Jovanovic tvorac ZOO vrta Najdeblji Drvene kopije nekih modela popularnog oruzja
  10. Nov stanar u mojoj garazi
  11. Da ,krajem osamdesetih je bila najezda auto delova poreklom iz male privrede koji su se probijali niskom cenom a ne kvalitetom. Cudi me samo to iskustvo sa Bokeljkom iz Kotora.Drzao sam u to vreme ,kratko, prodavnicu autodelova sa Pireli gumenim delovima koje nisam mogao da prodam jer su svi hrlili ka jeftinim delovima iz male privrede.Od tada morao si dobro da otvoris oci kada kupujes neki deo.Uvozilo se i proizvodilo sve i svasta.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja