Jump to content

Moto Zajednica

Vlada037

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vlada037

  • Rođendan 10.03.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    Bice jednog dana,nadam se..

Poslednji posetioci profila

1430 profile views

Vlada037's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Znam da je motor dosta star ali ovako ne izgleda lose imalo bi da se ulozi jos malo u njega ali trenutno ne mogu da kupim nesto bolje za te pare! Pa cu videti jos se nisam odlucio . A nije mi problem sto je motor tezak i jak vozio sam do sada Suzuki gsxr 750 89 godiste i Yamahu TDM 850 92 god. Ne kazem da sam neki vozac ali ne ide mi lose . Bar ja tako mislim! Hvala svima na savetima bas su mi koristili !!! Pozdrav za sve pa se mozda kad bude lepo vreme i kupim neku masinu vidimo na nekim skupovima!
  2. Hvala svima na pozdravima! Pozdrav i za vas!!!
  3. Hvala svima na korisnim savetima! Pogledacu, jos se nisam odlucio. Nisam trenutno u situaciji za nesto bolje pa sam mislio za pocetak da uzmem njega. Ali videcu ! Pozdrav !
  4. Pozdrav za sve! Ako ima neko raspolozen da mi pomogne da ne bi kupio prvi motor a da bude neki krs! Gledao sam pre par dana jedan Kawasaki GPX 750 r 89 godiste motor na prvi pogled ne isgleda lose rekao mi je da mora da se zameni predna guma i neki relej ispod sedista jer nece svaki put kada se pritisne taster za paljenje da radi. Tvrdi da je masina dobra da ne trosi ulje i tako to, e sad motor nije paljen nekoliko meseci i kada smo ga upalili izbacio je malo crnog dima sto je kasnije prestalo i kada mu se da gas malo stucne pa krene. Pa me interesuje koliko bi me kostalo otprilike da to sredim sto mu fali ? Trazi za njega 1100 evra istekla mu je registracija! Unapred hvala
  5. Pozdrav za sve Bajkere! Kao prvo super je sajt pogotovo za pocetnike kao sto sam ja! Odmalena obozavam motore ali nisam imao prilike da imam neki, pa sam sada sa 30 godina resio da kupim prvi! Inace sam iz Krusevca zovem se Vlada.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja