Jump to content

Moto Zajednica

Spiritwalker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    103
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Spiritwalker

  • Rođendan 07.06.1983.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400

Poslednji posetioci profila

4029 profile views

Spiritwalker's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

35

Reputacija u zajednici

  1. Hvala Alexa, razumem te skroz ali mislio sam da znas konkretno bas o tom motoru, servis uradjen, gume solidne prednja nova, kais zamenjen, lepo radi, miran ler,nema lufta, pali na pola kluca, da kocnice isto zamenjene komplet, momak ga je sredjivao za sebe, ali neke okolnosti dodju pa resavas se, uz to dobio sam novu shark kacigu i givi kofer, nije morao itd pre bih ga u ovom izdanju uzeo nego u sivoj varijanti ili bilo kojoj.
  2. Ne znam, za sada sve ok, vec je bio kod mog majstora cisto da ga ovako pogleda nije ulazio u nesto dublje, pa pred Italiju ce ga bolje pogledati, svakako sa njim idem na put 2000-2500km severna Italija je u pitanju pa ako sam progutao g sta sad i to je zivot, za sada baca osmeh na lice sto je najbitnije.
  3. Kako to zakljucujes?Znas motor?Mislim osim boje jer znam da u beloj nije dolazio.
  4. Pozdrav Maxi drugari, eo posle 12 godina bugija presao na hondu silver wing kupljen pre 2-3 nedelje, vozalo semoji utisci za klasu bolji od burgmana, rad motora, nesto bolje ubrzanje, nekako mi je stabilniji kad je jaci vetar, sa bugijem sam znao da se borim.Nesto malo vise od 4ke potrosnja bar neka otprilike procena posle 1500km...
  5. Za burgman 400 k3 kontakt brava.... neko ima ili zna gde mogu da nabavim.Hvala:neznam:

  6. Prodajem sjcam 4000 extra sportska  kamerica, ima poseban mikrofoncic koji se moze instalirati u kacigu, dosta nastavaka, dve baterije presao sam na nesto drugo cena 4200 dindzi :-)  ovo mi samo stoji, mozete pogledati  na yt kakve snimke daje

  7. Pozdrav drugari, ako nekome nije tesko, moze me malo uputiti na put, gde proci, sta videti, koji su putevi solidni, ostajem u Banja Luci par dana, pa i smestaj ako neko zna da nije preskup, a dobar, ne precutkujte, unapred faaallllaaaa ;-)
  8. Kolege, mene iskreno briga sto sam ko putujuci cirkus jer ja dok ne uspostavim kontakt sa vozacem koji hoce da skrene ili da mi presece put itd mislim ima budala, ali ono sto mozete da uradite je bar mu malo svirnite ili blicnite mada bolja je sirena, bar stavite do znanja da ste tu.

  9. Ma slucajno sam pogledao snimak, reko da vidim bar koliko se krece, sa nekog sajma je, u Nemackoj, tacnije cena 97XX i kusur da ne lupam sad, nego me je frapiralo to da je po ceni rame uz rame sa T max-om, BMW c650, mislim izgleda super, ali brate ....puno
  10. Moguca cena od skoro 10000 evra????
  11. Pa Kymco je maxi bar po udobnosti i gabaritu. Drugar zavisi sta ti treba brzina ili udobnost, ja imam indetican grand, mogu da ti kazem sve preporuke, neverovatno kvalitetni skuteri, ja sam moj malo pojacao sad ima bolje ubrzanje i neku vecu brzinu mozda za 10km.Redovne sam ture pravio s njim 100-150 km, najduze mi je bilo 180 km u jednom pravcu-naravno 2/3 gasa.Mislim da je malo jaca cena, jer moj je bio 750 evra 5 god star, malo losije plastike sa 7000 km na satu, sad ti probaj neki dogovor, ako se odlucis.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja