Jump to content

Moto Zajednica

nikola.peric

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nikola.peric's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. pozdrav od nikole iz sapca sve vespe su vam predivne zelena mi se mnogo svidja savrsena je.
  2. mislim da nije dobro koristiti ulja za kosacice i sipati u motor jer kosacice imaju vise obrtaja od motora, ako motor mnogo dimi smatram da je ubaceno vise ulja nego sto treba.treba da imate mericu za ulje obavezno a ne sipati odprilike.mislim da je za starije motore dobro koristiti mineralno ulje a za novije polusinteticko i sinteticko ulje.mislim da netreba bacati novac na skupa ulja . ja vozim vespu t-5 lml i koristim mineralno ulje adeco i motor radi savrseno , takodje i nisotec je ok ulje. pozdrav svima.
  3. ja u vespu sipam mineralni dvotaktol od adeco 2% i motor radi savrseno a u menjac nisotec sae 30 menjac prebacuje savrseno i lako.
  4. mnogi se zale na kineske motore razlog je kineski motori su nekvalitetni lose su uradjeni i sa njima ce te uvek imati problema.moja vespa prede kao macak samo sipaj benzin i vozi mada vespu trba znati voziti jer ima brzine , mnogi vole da kupe motor sa automatskim sistemom daj gas on ide .
  5. samo napred peda motori nemam iskustva sanjima ali kinezi ni kisobran nemogu da naprave , a ne motor. ja vozim vespu t-5 lml kupi italijanski motor.
  6. pozdravljam igora iz valjeva.

  7. pozdrav svim clanovima foruma.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja