Jump to content

Moto Zajednica

matto

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Medjimurje

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

matto's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. svaka cast!ovo je jedna id jacih fizikalnih formula!
  2. tocno treba namazat kredo i lagano lupat dok ne sjede!negdje sam cital da su to zaje... u MZ-u!da nisu planirali na taj nacin iskonstruirat kvacilo,tako da je dandanas rezultat dosta zajebancije da se stavi gore!
  3. gdje vi te dijelove kupujete u Srbiji?u madjarskoj auspuh dodje oko 50€,velite da taj rezonantni auspuh dodje 25€,to je jeftino!!!
  4. kupuje se Mz Etz 250 na podrucju Hrvatske, po mogucnosti registritan!
  5. dosad je bilo na krug i pol, a malo se osjetilo da trokira, sad sam stavio na 2 i pol!
  6. tekst je jako kvalitetno obradjen!ne mogu i na mom,ne mogu tocno nac njegov omjer zraka i goriva!problem je u tome sto su mi karike nove pa ga ne mogu turirat do blokade pa me zanima ako neko zna koliko bi otprilike morao biti taj omjer,tj. za kolko krugova ga okrenem!radi se o ovom bvf 30N za mz 250!
  7. e,hvala!rjesio sam problem!ni sam neznam sta sam uradio!sad puni ko violina,sve sam isprobaval,prespajal,izoliral,mjeril,al najvajznije da puni...!cini mi se da je bil regler u pitanju!
  8. probat cu s reglerom!ima mozda tko osim ove sheme neke prospekte koji opisiju na koji nacin se tu inducira napon,tj, na koji nacin funkcionira kompletna struja!
  9. sumnjam na regler, ali gotovo je nov!probat cu ga zamijenit sa nekim starim!imam jedan stari koji je sigurno ispravan,ali ja sam ga zamijenil pred nekih 2000km!
  10. ne vjerujem sa su zice u pitanju!ne uopce ga ne fila!ja sam ga prije toga napunil dobro,najprije sam mislil da kad je pun on ni ne može dalje od 12V,ali moze i to skoro do 14,pa i preko!nije mi jasno zasto na onim plocicama rotora nema napona,tamo bi morao biti napon da bi se dallje mogao proslijediti,da ga dalje puni!i tamo one tri faze koje idu iz onih dioda su dobro provjerio sam ih1
  11. E.ovako!imam velik problem!vise neznam sta da radim!ne puni mi akumulator!kad ga zapalim on radi,i kad mu dam gas na akumulatoru bi se morao povisiti vrijednost napona,znaci do negdje 14V,no nista!dam gas do nekih 3000 okr.,i nista vrijednost napona je ista 11.98V!regler je gotovo nov!bobina je dobra,stabilizator napona je takoder dobar!morao bi se na rotoru pojaviti napon,tj na onim dvijema sponama,no tamo nema napona,pa me zanima da li je kad imao tko kakvih sličnih problema!smijesno je to da studiram elektrotehniku i neznam rijesit kvar,ali stvarno neznam vise sto da uradim!vani je +20C,a ja se nemogu vozit!zaista vas molim za pomoc!
  12. matto

    MZ - naši ljubimci

    nemam te slike!ja sam ga kupil gotovo takvog kakav je,al sam jos ja neke stvari promenil!bum probal naci te slike,negdje ih imam...!
  13. matto

    MZ - naši ljubimci

    hvala!al samo da napomenem,da je za takav izgled trebalo vremena i vremena te naravno puno novca! sad ak ga idem prodat nebum dobil za njega ni 50% od toga kolko sam u njega stavil!no naravno nebi ga prodal ni u ludilu..jer to je ipak MZ!
  14. matto

    MZ - naši ljubimci

    evo i mog eMZ-a! http://
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja