Jump to content

Moto Zajednica

Chodex

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Chodex

  • Rođendan 05.07.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bar,Crna Gora
  • Motocikl
    Piaggio Beverly 200

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Chodex's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Slazem se..Hvala vam na odgovorima..
  2. Najvise vozim po gradu.Ali volim da podjem jednom sedmicno od Bara do Petrovca sa djevojkom.Naravno, nekad podjem i sam, ali bih isao i do Podgorice sa njim.Zbog toga ne znam sta da radim.Cini mi se da mi je Beverly pogodniji za moje potrebe. S druge strane, mami me ovaj liberty mnogo...Perla bijela boja i NOV je.
  3. Imam Beverly 200ccm, 2004.godiste i prodajem ga. Nasao preko prijatelja sansu da kupim Liberty 125 NOVI iz fabrike za 2000e Sta mislite vi o tome..Imajte u vidu da je beverly 2004.godiste, a ovaj potpuno nov, ne paljen. Beverly mi ne moze uhvatit preko 120km/h. Od velikog znacaja mi je vase misljenje.Hvala
  4. Ne razumijem se bas u popravke i slicno.Motor mi pri malom gasu i pri krecanju trese malo.Do cega je problem?Da nije kvacilo?
  5. Znaci mogu mirno da spavam Zahvaljujem svima, bili ste mi od velike pomoci http://forum.cdm.me/showthread.php?112715-Beverly-200 Imam ponudu da ga prodam 1600eura - kesh..Da li da uradim to?
  6. Stavio sam KSENON svome Beverliju danas. Izgleda prelijepo stvarno, ali me zanima da li moze da izgori motor zbog ksenona? Hvala.
  7. Evo i mog drugara Moze li neko da mi kaze, mogu li sa njim da idem od Bara do sjevera Crne Gore? Hvala
  8. Pozdrav, slucajno sam naisao na ovaj sajt i odlucio da se registrujem na forum. Dolazim iz Bara, iz Crne Gore i dobio sam svoj prvi motor prije mjesec dana. U pitanju je Piaggio-ov model, Beverly 200ccm 2004.godiste. Pozdrav jos jednom
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja