Jump to content

Moto Zajednica

Živković

Članovi
  • Broj tema i poruka

    155
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Živković

  • Rođendan 29.05.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šabac / Novi Sad
  • Motocikl
    Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Živković's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

47

Reputacija u zajednici

  1. Loša ponuda, loša cena? Ili jednostavno nikome nije potrebna? Pitam, posto mi se niko ne javlja, niti barem da prokomentarise.
  2. - Prodajem svoju jaknu. - Jakna je u veoma zavidnom stanju. 9/10. - Velicina je 54. Stanje se vidi na slikama. - Jakna ima protektore na ramenima i laktovima. - Full Grain Koža. - Kontakt Telefon 060/4-29-05-92 ili na PM. - Cena: 130e
  3. - Prodajem svoju jaknu. - Jakna je u veoma zavidnom stanju. - Velicina je 54. Stanje se vidi na slikama. - Kontakt Telefon 060/4-29-05-92 ili na PM. - Cena: 130e https://www.kupujemprodajem.com/Dainese-Trax-33352671-oglas.htm?filter_id=
  4. Drugi nažalost neće doći još neko vreme, kupio sam auto, tako da ne može i jare i pare. Otišao je za 850e. Toliko sam otprilike i hteo jer sam ga oglasio za 900e. Trenutno sam u procesu restauracije APN 6S, koji ce biti tu da me zadovolji ponekad. Mada nikada se ne zna, uvek moze nesto da iskoci...
  5. Challenger prodat. Nisam ocekivao da ce mi tako tesko pasti trenutak kada je odlazio. Nadam se da ce novi vlasnik biti zadovoljan.
  6. Od vibracija se ponekad odvijaju srafovi, manje-vise svi srafovi. Nije preterano izrazeno, ali postoji taj problem. Resenje? Locktite za srafove (onaj sto izgleda kao labelo). Vise neces imati taj problem ni na jednom motoru.
  7. Moj motor je na prodaju. Ukoliko je neko zainteresovan, moze da ga pogleda na ovom linku: http://www.polovniautomobili.com/motori/7939289/sprint-challenger
  8. Juri dragstar ili slican far. Far je velik 18cm precnik. Kvakitetna sociva i netalni je (hromiran) kosta oko 30-35e. Meni je jedan pobegao za 35e. Mislim da ce bolje da radi posao, kao i da ce lepse da izgleda.
  9. Ova virago 250 masina je jedan jako lep paket, pogotovo ako ima injection, mislim da na svakom motociklu moze jako lepo da odradjuje posao. U zavisnosti od zelja naravno, ali realisticno gledano.
  10. Jeste, stim sto ovaj ima vakumsku pumpu goriva, a challenger ima prirodnim padom.
  11. Hajde daj koju sliku gume na motoru. Da vidimo kako izgleda. Tacnije, daj bilo koju sliku motora, do sada nismo ga videki ovde u temi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja