Jump to content

Moto Zajednica

gringo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    132
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu gringo

  • Rođendan 14.03.1982.

Contact Methods

  • Website URL
    http://motomatters.com
  • Yahoo
    marv_kia
  • Skype
    Ivan.Gringo

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd>kod Bigz-a

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gringo's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. gringo

    Rossi - Ducati

    Ne, mislio sam erama - dvotaktni je npr. jedna era, a cetvorotaktni pak, druga. U okviru cetvorotaktne smo imali promene u klasama. Ko to "mi" izbagavate tweeter stvari? Pravi ljubitelji Moto sporta? Ok, vise znas od mene. Izvini sto sam postovao nekvalitetno.
  2. gringo

    Rossi - Ducati

    Ja dugo nisam posecivao ovaj forum i posebno ovaj podforum (moto trke) iako sam veliki zaljubljenik u MotoGP. Iz vise razloga ali ovde je bitno sledece; Prosto, ubija me malicioznost ljudi koji ce se pokakiti po coveku koji je pobedio SVE i SVAKOGA. U svim erama motociklizma se dokazao pa i vise od toga... Pogledajte motomatters.com na primer i procitajte intervjue sa JB i ostalim clanovima Rossijeve ekipe i vidite pod kojim uslovima i kojim raspolozenjem idu u Ducati. Stoner i Pedrosa ce jos puno pobedjivati - prosto sve je vise elektronike. Ali nemaju onaj smek poput Rossija, Haydena, Spiesa, Melandrija... Setite se samo kako je przio Gary Mccoy koliko je to imalo "duse". Lorenzo je talenat poput ovih nabrojanih. Dakle, koliko god vama bilo mrsko, nece Rossi jos u penziju, sta vise... uzece jos titula. I jos nesto. Rossi je vozio i sad vozi sa sve vise jakih konkurenata. Nije vise 2002. pa da imas jos jednog eventualno dva protivnika. Sad ih ima bar 6 - 7 koji konkurisu za pobede i titule. Sve je to "preziveo" i idalje kida. P.S. Ovaj post je pismeni izkaz mog misljenja i nemam nameru nikoga da vredjam ili prozivam ili bilo sta slicno.
  3. Ovo ste uradili kao zrela, organizovana zajednica. Bravo. Dusan je to zasluzio! I to, sto ste Milicu pozvali da ucestvuje na BJB je prava stvar!
  4. http://www.motogp.com/en/news/2010/japan+gp+postponed :-\
  5. Ja negde video da je 800mm. :-[
  6. Prvo, ono sto obozavam kod motora, automobila, starih aviona, brodova... je MOTOR SA UNUTRASNJIM SAGOREVANJEM!!! Nesto najdivnije sto je covek izmislijo. Nesto, nesto... ma, nemam reci. Ova go*na na struju mi se gade. A da, ta prica oko zagadjenja... pa sva vozila u zadnjih deset godina zagadjuju 5000% manje nego stari agregati. "Samo" kad bi mogli da se otarasimo starih vozila... Struja je za mixere, kompove i ves masine... Nafta RULES!!!!!!! ;D ;D ;D ;D P.S. Motor sa slike je u najmanju ruku - odvratan. Sa velikim zadovoljstvom bih ga usmrdeo na semaforu sa Kawasakijem Mach III.
  7. Pa kako ne shvatas, hoce da Pedrosa postane sampiona, prvo su mu pravili motor po mjeri, pa mu dali gume koje `oce, pa prste Spanski sponzori, a eto pokusace sa sve Spanskim trkama, pa ako i to ne uspije, onda ce HRC da zabrani svima da voze na 800ccm, osim Pedrosi. Hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha - istina, istina!!! @spettacollo Slazem se, ali bre preterase sa Spanijom. Steta sto ne voze kao '70.-ih na Grobniku u Hrvatskoj na primer.
  8. Kako sam se smorio za tu Madjarsku... a jos vise sam se smorio kad sam video da su zamenili sa stazom u Spaniji. Ali dobro, u Spaniji se ionako ne vozi ni jedna > >... ...hebala ih Spanija... ... za par godina, sve ce se voziti u Spaniji.
  9. U Japanu je rano ujutru. Oko 7h je MotoGP klasa ako se ne varam. Imas opciju da ti prebaci na tvoje vreme i tad ce ti pokazati u koliko. To 15h je za Japan.
  10. To sam ja Lalajku već rekao prošle godine i pozvao ga da se kladi ;D Stoner više nikada neće biti prvak, posle Rossija će doći Lorenzo, Spies. Njega je ukakilo da bude prvak u godini kada su prešli na 800-ke jer je Rossi imao problema i sa agregatom i sa pneumaticima. On zaista može da izveze brzu trku kada Rossi ne može da ga stigne, ali je nestalan, puno pada, ima misteriozne bolesti, mora da čisti ženi cipele i tako dalje ;D ;D ;D Heheheheheheheheheheheh Ali stvarno, ne kazem, Stoner je juce imao problema sa prednjim krajem sto se moze i procitati na MotoGP.com tu nema polemike. Ja njemu skidam kapu sto moze kao po sinama da izveze beskonacan broj krugova nevorvatno brzo i konstatno ali to je to. To je sve sto on ume. On NIKADA nece biti kalibar koji je Rossi!!!! NIKADA!!!!!
  11. Lalajko zar to on nije dokazao gomilu puta do sad? Gde je Stoner bio dok je bio u privatnoj Hondi? Zasto Stoner nije osvojio titulu od 2007 na ovamo? Ko je osvojio titlulu od 2007 na ovamo? Jel za to vreme, od '07. na ovamo, Stoner nije vozio? O cemu ti pricas? Da Rossi ne moze da stigne i prestigne Stonera za 20ak krugova? Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha Hoceli Stoner uzeti bar jos jednu titulu ili, pazi ovo - jos osam ili vise?
  12. Ma stvar je vrlo prosta. Zaista. Stoner je super vozac, nema sta, ali ono sto je on postigao do sada (a bice toga jos naravno), ne daje za pravo njemu ili njegovim navijacima da kazu: "Ma Rossi sisa karu, gotov je, on ima s*x sa svojim drugom, sto je vozio - vozio je... niko kao Stoner..."* *iskarikiran stav Stonerovih navijaca na forumu Prosto, sebe pljunes ako prenebregnes 9 (devet) osvojenih titula u Rossijevu korist ako kazes da je on pobedio jer je Stoner, nazalost, pao. Pa ajde ja da vozim MotoGP, odma padnem na startu i na kraju pridjem Rossijju i kazem: "Kur moj bi ti pobedio da ja nisam pao"...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja