Jump to content

Moto Zajednica

Bakijov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bakijov

  • Rođendan 21.01.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Lacarak
  • Motocikl
    Sprint adams princ 125 ccm

Bakijov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Meni pada na pamet dali je neko probao sa feder platnama
  2. Drustvo malo me nerviraju nogostopi koji se stalno otpustaju dali je neko resio problem sa otpustanjem srafova
  3. Drustvo hvala na savetu dotegao sam lanac pa da vidimo. Kada sam menjao lanac menjao sam i lancanike oba, tacnije radio mi je majstor Miki cak mi je osposobio i zadnju kocnicu sada vata kao luda inace nisam mogao da je stisnem. Pa se nadam da nije to nasta vi mislite jer covek je bio detalja. Cak je uspeo da mi sinhronizuje karburatore a znate da 125-ca nema one srafice na usisnim lulama. Ipak mnogo hvala ovo nisam znao, za selene na lancaniku.
  4. Kako da znam da su seleni a sada je bio kod majstora i dali neko zna mozda cenu za iste u svakom slucaju zovem Novi Sad. Dali da uzimam kacigu sa vizirom samo ili fulface. Inace dosta vozim po gradu.
  5. Dristvo opet ja sa glupim pitanjem nisam presao nekih 100-150km primetih da mi se novi lanac otpustio (istegao) dali je to normalno kada se menja lanac i lancanici ili je mozda nesto drugo u pitanju.. Koju mi kacigu savetujete posto sam za prvu ruku kupio neku kod kineza
  6. Koliko znam Aleksu nije cacko obrtaljku nije valjda toliko lud nije pametno zbog murije. Zlajo brate ti znas izgleda o kome je rec ajde da to proverimo ako si za .
  7. Drustvo resio sam problem oterao sam kod majstora sada motor radi kao sat predlozio mi je jos da samo odsecem one usise na izduvnom granama i da se tte rupe zavare on smatra posto smo creva eliminisali da se to sada ponasa kao neka vrsta blokade na motoru, ako sam ja to dobro shatio. Kazeda neki motori imaju neku blokadu na aspusima pa se i ovo po njemu tako ponasa, opet kazem akosam ga dobro shvatio. E a sada odo ja u voznju
  8. Zamenio sam caure na bregastoj u konacno uspeo da nastelujem ventile medjutim i dalje ima neki cudan zvuk . Kao da nesto lupka i na leru i u vecim obrtajima. Pitanje da nisu mozda istroseni bregovi na bregastoj ili su u pitanju klackalice kako da znam !!??? Dali neko zna.
  9. ideja nam je da idemo kolima ili grugim motorom posto gps nam nije dostupan
  10. Mislio sam na srufove na samim usuisnim granama kao sto imaju oni na 250 ccm koji se mogu iskoristiti za montiranje onog prirucnog sistema za precizno sinhronizovanje karburatora .Za taj sraf znam i ja nalazi se izmedju karburatora i pomocu njega se sinhronizuju karburatori. Inace skino sam poklopac da bih video zasto mi nesto zveci u motoru ,kad ono pojele mise caure na bregastoj posto sam motor uzo polovan utvrdih da uopste nije odrzavan sramota. caure sam narucijo videcemo dali se i bregasta zajela ako jeste moracu i nju da menjam pa me ineresuje dali neko zna kako da se uzubci imaju li neke oznake na bregastoj slike bi bile ekstra . Cujemo se po pitanju napredovanja radova slikacu pa vam saljem . Inace ako nekog zanima princ 125ccm 2007 godiste ima drugi tip spanera koji se razlikuje od 2008-2012 . pa me interesuje koliko i kako se on spanuje , znam da je u pitanju ona matija ispod usisnih grana smo dali se spaner otpusta kada se doteze ili priteze posto slabo se sta dogadja kada sam probao.
  11. Dali neko zna dali 125-a princ ima srafove na usisuma za sinhronizaciju karburatora posto ih ja ne vidim ili se kod njega to drugacije radi
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja