Jump to content

Moto Zajednica

hidroponika

Članovi
  • Broj tema i poruka

    68
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: hidroponika

  1. Vozio sam bmw f800 gs. Uvek sam imao paranoju sa tim unutrasnjim gumama i pred svaku sezonu sam kupovao neke debelo zidne unutrasnje. Jedan od razloga sto sam promenio motor bile su gume.
  2. Bio sam za vikend u Kosovskoj Mitrovici. U subotu sam otiso do Gracanice i provozao se kroz Pristinu. Juce sam bio na Gazimestanu. Nikakvih problema. Verovatno kad bi covek zaso po nekim selima da bi imao problema u vecim gradovima nece 99% A sto kazu ostali na budalu mozes da naidjes bilo gde i bilo kad
  3. U Ksamilu polovina stanovnistva su Grci a Albanci su katolicke vere a oni su skroz drugaciji od onih drugih na koje smo mi navikli
  4. Ili sto bi stariji rekli Tako vozim danas da bi vozio sutra opet
  5. Aj sto su im putevi losi nego sto je to neki klizav asfalt ko da vozis po ledu
  6. Prijatelju druze brate nisam te poznavao a mozda bi te i upoznao da te Bog nije tako rano sebi uzeo. Neka ti je vecna slava a porodici i prijateljima iskreno saucesce.
  7. Sve super kao i svake godine. A da turiraju turiraju. Sto bi se ja nasalio trajno ostecenje sluha
  8. Cini mi se da davne 2019 poslednji put nije padala kisa kad se islo za Trebinje. Meni je ta kisa na putu za tamo postala normalna pojava. Bitno je da je tamo dobro vreme.
  9. Izvini na primedbi ali ovde se napisao “vozim integru 2016 “ a u oglasu pise 2017. [emoji848]
  10. Najbolje organizovan skup na kome sam ikad bio. Jedino sto mislim da je proslogodisnji termin bio mnogo bolji nego ovaj sad.
  11. Moj prvi motor. Nikad nisam prezalio sto sam ga prodao. Savrsen motorino za pocetnika. Jedina mana mu je auspuh. Cuje se ko skuter. E a sad najveci paradoks. 2010 god sam ga prodao za oko 2500€ a danas kosta isto toliko.
  12. Imam ja za gs 850 ali to je ja mislim ista. Meni je umesto za adv stigla za obican. Kupio sam onda za gs 1250 adv u motoland i namontirao je na gs 850 adv. Vidi da li ti odgovara. Edit. Ozbaka je SRA5127
  13. Bas je skoro na tv pricao neki profesor saobracajnog fakulteta da se u praksi pokazalo da se sa trepcucim zelenim na semaforu pravi slabija protocnost nego sa zutim jer ima mnogo vozaca koji cim pocne da trepce zeleno koce. S druge strane pomenuo je da cesto iz istih razloga dolazi i do udesa jer prvi naglo prikoci a drugi doda gas i eto udesa.
  14. Snimak nakon strašnog udesa u kom je stradao muškarac: Prekriveno telo leži na nekoliko metara od motocikla WWW.TELEGRAF.RS Motociklista J. Đ. (38) nastradao je na auto-putu Beograd-Šid, nedaleko od aerodroma Nikola Tesla, nakon što se sudario sa automobilom marke Ovde ima snimak. Ako je udario u ovaj ford pikap realno male je sanse imao. Neka mu je zemlja laka….
  15. hidroponika

    Šabac

    Pa opste je poznato da ljudi kad naidju na saobracajnu nezgodu narednih 10-ak minuta voze oprezno i onda nastave kao i pre nego su naisli na nezgodu.
  16. Samo da javim danas sam saznao i proverio info. Auto garant iz Cacka je poceo da servisira bmw motore u garantnom roku.
  17. Pre 15-ak dana rezervisan smestaj….. ovaj put stizemo u cetvrtak
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja