Jump to content

Moto Zajednica

.shuLe

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu .shuLe

  • Rođendan 11.08.1996.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Okolina Smedereva
  • Motocikl
    Sprint Prince 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

.shuLe's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zanima me koliko košta održavanje na godišnjem nivou za mito, rs, i nsr(125cc sve)? Nisam našao nigde ovu temu, ako postoji negde molim da me uputite na pravu unapred hvala.
  2. Dal' je moguce? I dalje ne verujem da nema vise odgovora na ovu temu. Molim administratore da obrisu ovu temu, nema svrhe da stoji ovde vise.
  3. Kineza je kupio deda da ga vozi jednu sezonu pa da ga da meni.....motor je kupljen od prvog vlasnika i ja mislim da su uradjeni prvih par servisa i posle toga dinar nije ulozen u njega(kod tog vlasnika). Auspuh prefarban bronzirom, oguljene rucice(obe), iskrivljen korman, itd, itd... A posto je deda isao cak do Beceja da vidi motor nije mu se isplatilo da bije toliki put a da ga ne uzme. I kad je dosao kod nas, deda je samo sredio auspuhe i predao mi kljuceve jer je mislio da je motor okej. Hahaha !! Šta je sad, put skupliji od princa? E da imam takvog dedu.... Nagovori dedu da idete da vidite Nov RS iz fabrike u Italiji, put do tamo nije jeftin, dobijaš nov RS sigurno... Aj i ja bez iskustva da reknem koju ovoj viša puta potezanoj temi: Koju god cvaju da uzmeš (RS, NSR, TDR, Mito, itd..) 99% ćeš joj menjati nešto , servisirati, jer niko to nije štedeo kao što ti planiraš, to je brate voženo. Uglavnom loše servisirani, voženi od strane klinaca kao što smo ti i ja. SUMNJAM da ćeš ga štedeti jer to ne biva, sam će on da te povuče. Dobro je što se raspituješ za cenu servisa al da znaš - motor je luksuz a ne potreba i uvek ispadne skuplje nego što misliš (bar je meni uvek tako bilo). Brate znam sve to, samo ne znam sta cu do kraja.
  4. Kineza je kupio deda da ga vozi jednu sezonu pa da ga da meni.....motor je kupljen od prvog vlasnika i ja mislim da su uradjeni prvih par servisa i posle toga dinar nije ulozen u njega(kod tog vlasnika). Auspuh prefarban bronzirom, oguljene rucice(obe), iskrivljen korman, itd, itd... A posto je deda isao cak do Beceja da vidi motor nije mu se isplatilo da bije toliki put a da ga ne uzme. I kad je dosao kod nas, deda je samo sredio auspuhe i predao mi kljuceve jer je mislio da je motor okej.
  5. Koliko kostaju ti servisi koji se rade 2 puta godisnje i sta spada u to? Znam da sam naporan, ali ne mogu nigde da nadjem vec otvorenu temu da je neko pitao ovako nesto, ili nisam trazio na dobrom mestu.
  6. Ajde dajte mi link tog foruma gre treba da otvorim temu onda. Ova tema ima komentara kao da ima 150-200 pregleda, a ne 450, sumnjam da cu i tako da dobijem nesto time..
  7. Nije ti problem da ga pitas kolik je prosecna potrosnja, i koliklo su servisi godisnje(i u kakvoj voznji)?
  8. Razlika izmedju copera i customa je to sto coper ima mnogo dugacku prednju viljusku i kad sedis noge i ruke su ti ispruzene skoro skroz napred , a custom ima taj stil ( 2 cilindra u V rasporedu uglavnom , dosta hroma ) ali polozaj sedenja nije toliko opruzen i custom ima normalnu prednju viljusku a oba imaju nisko sediste itd.... Imas ti sad dosta verzija i copera i customa pa da ti ne pisem sve , ovo ti je okvirno. Ma nebitno je, hvala u svakom slucaju.
  9. Ni sam ne zna, veruj mi... mindfuck
  10. Razlika izmedju copera i customa je? To mi je pričao za Princa, a ne bih se bunio za Virago ili Red Rose...
  11. Ово је по живот опасна изјава за неког ко има 16 година. Батали се иживљавања и мисли на себе да би доживео неко искуство. То је мој савет за тебе а за мотор ћеш се већ снаћи. Иначе, већ на почетку си промашио тему за ову причу. Овде треба да се представиш а проблеме постави у некој одговарајућој теми. Поздрав. Hvala na savetu(ja bih čopera nekog rado, ali sumnjam da bi me ćale pustio jer tvrdi da je to motor za duge vožnje i nije da se vozi 4-5 km i da se gasi). Inače znam, ali ima pregleda da bi neko postavio komentar.
  12. Moj drug sa kojim se najvise vozim ima TDR pa cu malo da se raspitam kakva je , koji su problemi i tako to pa cu da ti javim sutra uvece. Hvala
  13. Lepo sam ti rekao,ali tebe mrzi. Ima dovoljno pregleda da neko vidi i komentarise.
  14. Ma okej je Raspitao se malo za RS-a kod par drugara koji ih imaju pa mi se ne svidja cinjenica da su obojica lose prosala sa polovnjacma iz 96 i cak i 2002-3 ja mislim i da odrzavanje nije bas zlatno(sto se tice cene i ulja i goriva), tako da bih radije nesto sa manjom konjazom, a zaljubio sam se u TDR 125 preciznije u jedan sa oglasa koji je nesto manje od 1000e( http://prntscr.com/u3u4a ) A mogu da se kladim da ce da se proda u narednih mesec dana ako vec nije
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja