Jump to content

Moto Zajednica

xdream88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

xdream88's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pao je i privi motorcic posle skutera. Rec je o sachsu ,model x road. Uzet polovan sa nekih 18.000km. Za sada sam prezadovoljan. Veliki poz forumasima
  2. http://ultraphoto.org/images/lx9c4stdl9oikrb0vjv.jpg http://ultraphoto.org/images/e0eg0tpz9rrcyvohiwmq.jpg http://ultraphoto.org/images/4tf9z8rdzavrpy3jcco.jpg http://ultraphoto.org/images/jq84blrmunjnb96juic5.jpg nadam se da se vidi. to je taj model. vec sam pisao u dr temi. s malo vise od pola gasa dodje do max brzine i onda kad mu zategnem do kraja gas nista, samo nastavi tu. Dal ima neku blokadu il sta je u pitanju.? voleo bih da sam proverim,al nisam toliko strucan. a majstori deru samo za dobar dan..
  3. cao drustvo. pre par dana sam uzeo polovan skuter. falcon wangye 50qt. problem je sto sa 2/3 gasa dodje do max brzine a onda kao da ne prima gas do kraja. max je oko 60-65. ne mogu nista da nadjem o ovom modelu na netu a ima ih u prodaji u oglasima. Dal ih drugacije zovu il sta vec.? skuter je 2t, lepo pocetno ubrzanje ima, al s pola gasa skoro izvuce max i to je to. mosh zavrces do sutra nece preko :-) ako neko ima ovakav model molim za pomoc oko blokade. tj. dal je uopste ima. hvala puno.
  4. poz svima. pre par dana sam uzeo ovaj skuter,al gotovo je nemoguce doci do nekih informacija o njemu. Zanima me da li neko od vas ima ovaj model..? kako ste zadovoljni,sta moze da se uradi po pitanju max brzine i koje je ulje najbolje za njega. ? motor je 2t, al toliko razlicitih prica za ulje da mu najradije ne bih sipao nista :-)
  5. Moje ime je Nemanja. Imam 24 god. obozavam motore, al sam tek ovo leto poceo da vozim. Naravno skutercic od 49cc,al planiram da polazem i za A uskoro, pa da predjem na nesto vece. Inace, skuter je marke falcon,model wangye 50 qt. Pa ako neko od vas ima ovaj model il poznaje nekoga ko vozi bilo bi lepo ako bi podelio neke info sa mnom o motoru jer na netu skoro da nista nema o njemu. Il sam toliko smotan pa ne umem da nadjem :-) . Veliki pozz za sve jos jednom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja