Jump to content

Moto Zajednica

hansol

Članovi
 • Broj tema i poruka

  83
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2 Neutral

O članu hansol

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Nemam ja ništa protiv brze vožnje, ali postoje mesta za to, recimo Navak. Ulice nisu mesta za dokazivanje čiji je veći.
 2. Vozim uvek maksimalno dozvoljenom brzinom. Broj smrtnih slučajeva u saobraćaju je direktno proporcionalan nepoštovanju propisa, što siromašnija zemlja to veće nepoštovanje pravila https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_traffic-related_death_rate sortirajte po prvoj koloni
 3. Dođi na Banjicu sad kad otopli, sedni u baštu ispred tržnog centra ili baš tu ima kafić sa baštom gde je bila nesreća.Posedi sat vremena pa vidi šta je jasno kao dan.
 4. Paunova ulica je poslednjih 40 godina mnogo opterećena. Tada je kroz nju prolazio samo automobilski saobraćaj pa je produžena autobuska 40, 41 polovinom 80-ih, pa zamenjena trolama, pa uvedena 78, pa spušteni svi 400 autobusi sa Avalskog puta u nju. Njom prolazi autobus na svaka 2 minuta, izuzetno prometna ulica. A gde su tu automobili, kombi vozila i na kraju motori? A bicikli?
 5. Najžalosnije je što se nesreća desila ispred osnovne škole.
 6. Nema u celoj Paunovoj nijedan ležeći. Od okretnice trole do pijace može da se divlja. Zato je i "popularna".
 7. Ja živim u blizini i gledam svakodnevno divljanja ako kažem motociklista onda ću i sebe i sve ostale uvrediti. Jednostavno, ne podržavam brzu vožnju motora u gusto naseljenim mestima, naročito ne pored škola. Možda sam upotrebio stroge reči ali ja stvarno ne znam kako da nazovem ove individue.
 8. Težak slučaj čega? Ja ti govorim, možda moje dete ide u ovu školu, a debili divljaju ovom ulicom. Ja to gledam svaki dan kad je lepo vreme. Ovaj papan samo nije imao sreće.
 9. Netačno. Šta ako je auto mileo 5 km/h i video da nema nikoga 100 metara niže koliko mu je inače dovoljno da skrene levo pri normalnim brzinama DA NIKOGA NE UGROZI a onda papan izleće sa 100 km na sat i zakucava se u njega?
 10. Loš stav. Šta bi rekao da ti nekome oduzmeš život vozeći prebrzo? Recimo voziš motor prebrzo ovom istom ulicom sa slike i ne izleti auto nego dete iz škole? Šta ćemo sad?
 11. Upravo o tome pričam. Jesi bio povređen, ali ne teško kao ovaj motociklista.
 12. Da je tako bilo auto bi video motor. U pitanju je Ford Focus, ne videh da je u pitanju ST ili RS verzija nego običan TDCi. Pre će biti da je bilo kako sam ja rekao.
 13. Na osnovu njegovih povreda Ako ga je udario u desnu stranu to znači da je automobil već neko vreme obavljao radnju skretanja i da se motor pojavio velikom brzinom niotkuda i nije imao gde i zato je sudar bio sa desne strane auta.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja