Jump to content

Moto Zajednica

UrkeUb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu UrkeUb

  • Rođendan 03.07.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ub
  • Motocikl
    Yamaha Tdr 125 Malaguti Madison 125

UrkeUb's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hitno potrebne sajle gasa za Suzuki GSXR 1000 K5,ako možete da mi pomognete gde da ih kupim! Pozz
  2. Drustvo hvala na pomoci. Nasao sam sta je problem. Gubio mi je kontakt napred kod sijalice. Pozzz
  3. Hvala drustvo,pregledacu pa javljam sta je bio problem.
  4. Drustvo, na skuteru mi u poslednje vreme pregoreva sijalica. Zamenio sam regler pre oko 3 nedelje i sinoc ponovo sijalica pregori.
  5. Drustvo,masina popravljena i nije bio neki kvar. Samo nastelovana smesa vazduha i goriva. Sada ide kao zmaj. Hvala na trudu da mi pomognete.
  6. Ja sam imao tih problema,tj slicnih. Samo mi je majstor nastelovao ventile i to je to. Ako si ga tek kupio zameni ulje, stavi NGK svecice ako su na njemu fabricke, eto nasteluj ventile, ocisti filter vazduha i to je to. Ja sam primetio da mi je jedan auspuh manje dima ispustao i da je taj cilindar slabiji. Posle sam primetio da se u tom auspuhu ona membrana (ako se tako zove) poprecila i da dim nema cist prolaz. A sto se tica ponasanja motor se isto ponasa i pre i posle stelovanja. Brze od 100 ne moze, doduse lepse radi na leru. Tako da, ako ti motor lepo pali, nema nikakvih preskakanja u leru i ide koliko 125-ice mogu da idu, ne diraj nista, Druze hvala sto si pokusao da mi pomognes,motor je presao 3000km ne bih ga ja dirao ali u voznji motor non stop trza i davi se . Pri svakom dodavanju gasa on se udavi.
  7. Zdravo drustvo,novi sam ovde na forumu. Inace skoro sam uzeo Princa 125 i imam problem sa njim. Izgleda da mi povremeno ne radi levi cilindar. Kad skinem svecicu sa tog cilindra motor mi upali,a kad skinem sa drugog onda nece da upali. U voznji mi se davi . Sta li moze da bude uzrok tome? Jedan mi majstor rekao da su se otprilike stegli ventili. Voleo bih da cujem i vase misljenje. Puno pozdrava.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja