Jump to content

Moto Zajednica

Velkro

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NIŠ

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Velkro's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Rešio sam da nadjem zanimaciju za zimu i da napravim barove za motorče. Ove bubrege ili slajdere ili kako ih ko već zove, nešto mi oko ne hvata, a i nekako kratki da površe posao. A o originalnim barovima nesmem ni da mislim. Pa ako ko ima ideju, izvolite. . . .Nalazio sam neke specifikacije i crteže na netu ali mi se dimenzije uopšte ne uklapaju, a i rešenja nisu neka. . . Ako preterano volim svoj motor slobodno mi kažite. . . Hvala!
  2. YAMAHA TDM 850 . . . UBEDLJIVO!!!
  3. Planiram da kupim Yamahu, gore navedenu, pa bi mi svaki savet dobrodosao, s"obzirom da sam još malo pa apsolutni početnik . . . Hvala!!!
  4. HVALA LJUDI, HVALA!!! . . . Jesam, da ne verujes. . .
  5. ZDRAVO LJUDI!!![/center] Šta reći za početak . . . Zovem se Andrija, iz Niša sam, i totalni sam početnik u ovom vašem(našem) svetu! Sutra planiram da kupim motor. NAJOZBILJNIJE TO MISLIM!!! Inače sam pravnik, radim u jednoj Niškoj, od strane grada finansiranoj firmi, primam se na muziku, čak nešto i sviram i to je uglavnom to . . . Nadam se da će ovo putešestvije kroz ovaj novi život biti najbolje na svačije zadovoljstvo . . . HVALA!!! Još jednom POZDRAV!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja