Jump to content

Moto Zajednica

Dr@g@n

Članovi
  • Broj tema i poruka

    468
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dr@g@n

  • Rođendan 31.05.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Selo Vrbovno
  • Motocikl
    BMW R 1150 GS (2003)

Poslednji posetioci profila

4100 profile views

Dr@g@n's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

345

Reputacija u zajednici

  1. Jel treba A kategorija za njega..??
  2. Malo pre se vracam iz Bg i pred kućom se pojavi čudan neobičan zvuk. Rekao bih da "zvrci" pumpa za gorivo na mom R 1150 Gs-u. Kada dam kontakt svrci kratko i stane, kad upalim ponovo se pojavi taj zvuk. Jel to znaci da je pumpa pri kraju (sluti na novu).... ili je mozda filter pun...?? Motor ide i vuce normalno.
  3. do kada je zadnji rok za prijave...?? pitam zato sto mojoj gospi nije jos izasao plan rada za sledecu nedelju...
  4. Mislim da je se kod mene desni prepolovio, provericu. Pusti mi neki broj da se cujemo sutra.
  5. Jel ovo odgovara i za R 1150 Gs 2003 god....??
  6. Vaziii, javljam ti se ako krenem narednih dana za grad da svratim i pogledam/probam.
  7. Meni vecina novih motora deluju nekako mali, sitni, nezni... Jos kad sedne neka ljudina na njih izgleda kao da je covek uzeo biciklu od svog maloletnog sina. Stariji su nekako bili masivniji, tezi i veci.....jednostavno imas sta da vidis. Stariji modeli su provereno dobri......a novi su novi...
  8. Ja sam manekenskih 183 i 74-75 kg Zanima me koliko je stara jakna.... kad je kupljena. Na prve 4 slike je kao nova a na ovima iz bliza deluje izbledela, jel samo svetlo u pitanju ili su i slike starije....
  9. Da ozivimo malo temu. Gledam isti skuter preko u oglasima pa me zanima sledece: Koliko si visok, tezak i kako ti odgovara prostor u tim motoricu... Koja je po tebi max. visina i tezina vozaca za taj skuter... Koliko prostora ima tu za kolena nas visokih (nogatih)..
  10. Sad stavi SRB nalepnicu, jeftinije od farbanja branika.... Lep BMW..
  11. Nikako, CH Nalepnica mu dize cenu. Po novom pravilu devojka nije bitna, ali auto mora da bude iz CH. Najbolje je kad ga nemac napravi, a svajcarac razradi...
  12. Na Sv-u je bio na desnoj strani ako lepo vidim. Na Gs-u je izduv na levoj strani. Kako to sad izgleda kad se okrene izduv...??
  13. Da bi se vozio sa "B" kategorijom mora da ima noznu kocnicu, osovinski je nesto malo siri od obicnog, i mora da ima izbacene zmigavce kao na motociklima. Sve je to pre moglo da se doradi, ali se vise ne isplate takve prepravke, atesti..itd....itd... Po novom svi modeli koji nose oznaku "LT" imaju te uslove i mogu da se voze sa "B" kategorijom. Imao sam isti model i isto godiste, zanimljiva spravica. Za po gradu, selu i kratke relacije ekstra stvar. Imao je blokadu i maksimalna brzina mu je bila 120 km/h. Prava atrakcija, gde god da stanes svi bleje u tebe...;) Za dvoje i neka duza putovanja savetujem 400 kubika.
  14. Problem je najverovatnije što niko neće da vozi toliku ženu na motoru....zato je i potražnja mala. Svi bi da vozaju nešto od 50 do max. 60kg, manje se troše gume, armortizeri, itd.... Šala mala naravno, nemoj neko da mi zameri..
  15. Dr@g@n

    RM250 i pesak

    Nisam neki strucnjak ali mislim da je 250cm3 samo za stazu. Ako se planira voznja po teskim terenima bolja je solucija 125 cm3. Meni je rm250 bio previse jak i tesko mu je dozirati gas po tezim terenu. 125cm3 ima manje snage i nije toliko ostar na gasu, a i laksi je.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja