Jump to content

Moto Zajednica

Dejan The Great

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dejan The Great

  • Rođendan 29.05.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Suzuki GS500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dejan The Great's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da znam koje su izmene ali me bune podaci, da ne govorim o razlici u ceni. Za sve osim modele 2001-2003. cena je 500 i nesto dinara za par dok je za ove 1700 i nesto... Nije mi toliko bitna cena koliko me bune podaci pa sam hteo da pitam.
  2. Zna li neko velicinu semeringa prednjih vila za 2001. godiste? Pitam zato sto na internetu nalazim dve velicine, negde sam nasao da je jedna velicina za modele od 2001-2003 a druga za ostale. Znam da je najlakse da se vidi kada se vile otvore ali planiram da prvo sakupim delove pa na prolece da odem kod majstora na servis.
  3. Lanac je 5500din (50din po karici) sto je jeftinije od D.I.D.-a pa zato i pitam. Inace znam da uz skoro svaki D.I.D.-ov komplet idu JT lancanici sto dovoljno govori o njihovom kvalitetu ali me je zanimalo ako neko ima iskustva i sa lancem?
  4. Uskoro mi sledi zamena lanca, koji vi koristite? Ima li neko iskustva sa JT 520 X1R lancem ukombinovanom sa JT lancanicima?
  5. Izvinjavam se ali zbog para sam odustao od kupovine auspuha.
  6. Mozes li molim te da ga slikas i postavis?
  7. Mozes li da ostavis slike i dimenzije? Koje je godiste KLE?
  8. Potreban mi je auspuh za GS-a sa komorama, moze i od Kavasakija ER5.
  9. Bas to me i zanima zato sto je 1 cm siri i nekih 5 - 10 cm duzi a me je i brinulo kako ce da izgleda...
  10. Znam da nece da mu smeta posebno sto je od snaznijeg motora. Kolko od prilike kosta ova prepravka i zna li neko nekog u okolini Pozarevca da se bavi time?
  11. Da li je onda dobro resenje da kupim ovaj auspuh http://www.kupujemprodajem.com/Aluminijumski-suzuki-izduv-18209864-oglas.htm?filter_id=21129481 i da se na originalnoj grani napravi ,,prikljucak'' za njega? Kako sam nasao na internetu trebao bi da bude od gsx750r-a, ima li neko iskustva sa uparivanjem auspuha sa snaznijih motora na gs500?
  12. Pozdrav kolege. Ima li mozda neko fabricki auspuh da mu ne treba?
  13. Zna li neko nekog u okolini Pozarevca da radi sa plastikom, ja znam jedino za Mikicu u pozarevcu ali one nema i nemoze da napravi...
  14. Potrebna mi je pomoc, potrebne su mi zabice za bocne plastike, molim vas ako neko ima ili zna ko moze da mi pomogne?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja