Jump to content

Moto Zajednica

bole85

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: bole85

  1. Odlicna ideja, obavezno pratim celo putovanje. E sad sto se tice samog puta. Ja licno ne bi iso do Berlina i Praga. Nista zanimljivo. Berlin je ogorman i nekako po meni megalomanski gradjen sa dugim bulevarima gde obilazaka pesaka nikako ne odgovara. Prag po meni zanimljiv, ali svuda gledaju da te predju i da ukradu nesto. Kod zamene novca obavezno gledati sta potpisujes, jer su meni ponudili da dobijem 50% manje od onog kursa koj je pisao na tabli, ista fora kao i u Bugarskoj... Mozda je bolje otici do Frankfurta, Minhena (po meni Bavarska je najlepsi deo Nemacke, putevi perfektni i to vazi za svaku magistrali ne samo za autoput) i dalje Svajcerska pa Austrija i onda Madjarska i dalje Srbija. U svakom slucaju, puno srece na putu....
  2. Da li je moguce iskoristiti ovo za Kawasaki 636 2005 god? Procitao cam odgovor Stexmana da je to univerzalno, ali me interesuje bas za ovaj model motora jer izgleda da on vec ima sve ove senzore za brzine vec ugradjene. Ovo sam zakljucio na osnovu gde se vidi da on na vec postojece konektore za kilometar-sat prikljuci nesto promenjene konektore i na to prikljuci Acumen.Dali je moguce tako nesto napraviti? Ne znam nista u vezi elektronike ali imam drugara koji bi mogo to sve da mi sredi samo kada bi imao semu... Bilo bi odlicno ako bi mogo ovaj Stexman-ov izum da se iskoristi? Hvala vam unapred i veliki za one koji su smisli ovu temu.
  3. Zelim da se i ja prikkljucim cestitkama. CESTITAM! Ne da je ruta odlicna vec je i opisana fenomenalno, dokaz da za veliko uzivanje nije potrebno mnogo novca vec samo VELIKA ZELJA i UPORNOST. Ovo mora svakog da navede na misljenje da i on sam proba. Svaka pohvala za pozitivno razmisljanje tipa idem sa motorom starim 20 godina i znam da nista nece da mu se desi. Pozdrav
  4. Extra prica, imao sam osmeh na licu sve vreme dok sam citao! I ja sam od svoje 16-te godine imao zelju da kupim motor i napokon ove godine sam kupio ni manje ni vise nego kawasaki 636. Nadam se da ces i ti uskoro da kupis motor. Sve najbolje, pozdrav!
  5. Potrebni su mi prednji migavci za 636 2005god? Prednost Nis. Pomagajte!
  6. U potpunosti se slazem sa Goshkom. Ja isto studiram gradjevinu i ne mislim da je problem do gradjevinca vec zbog investitora koji nemaju pojma.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja