Jump to content

Moto Zajednica

dhzul.deus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu dhzul.deus

  • Rođendan 04.08.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Požega
  • Motocikl
    BMW r1200gs

dhzul.deus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Ljudstvo ima li ko ideju gde da kupim nov/polovan prednji blatobran za BMW r1200gs 2005.?

    1. Mind Resetting

      Mind Resetting

      imas na ebay od 30 - 300 eura, pa biraj

  2. Vozio sam NC700x godinu dana, imam samo reči hvale za njega. Extra upravljiv, extra štedljiv, extra praktičan, extra nov... Sve radi, utegnuto, voziš i uživaš! Ipak, sa svojih 193 i 130+ kg na njemu sam izgledao potpuno smešno,:moto2:tako da ne treba očekivati da je veći nego što jeste. Zaštita od vetra je definitivno problem, obavezan povišen vizir!
  3. Pozdrav za najveceg bajkera ,mislim gabaritno .

  4. Ja sam došao do informacije da je na NC700 prva ugradnja bila DID i još jedan proizvođač za koga se ispostavilo da je problematičan. LM, na mojoj mašini je D.I.D, jasno se vidi na spojnicama. U suprotnom, pravac u servis na zamenu!
  5. Da li neko ima informaciju koliki i kakvi su dobici upotrebom http://www.atb-tunin...detail-3573.htm ? Pozdrav!
  6. Ljudstvo, potrebna mi je pomoć u pronalaženju odgovarajućih nogostupa (prednjih i zadnjih) za KLE 97-04. Obzirom da sam totalni početnik, pretpostavljam da je moguće ugraditi univerzalne, ali ne znam da li moguće ugraditi baš bilo koji model?! Hvala!
  7. Kontaktirao sam Delta Automoto, ovo je odgovor: Postovani, Vezano zaVase pitanje upuceno kolegi iz prodaje Nenadu mogu Vam potvrditi da postoji kododredjenog broja motocikala kao Vas problem sa pogonskim lancem. Naime pogonski lanac na modelima NC 700 se ugradjivao od dva razlicitaproizvodjaca. Kod jednog proizvodjaca je ustanovljeno da sam pogonski lanacnije dobro konstruisan I da prilikom velikih opterecenja(I posle vecekilometraze ) dolazi do ostecenja istog. Zbog toga se preventivno proveravajusvi motocikli iz te serije. Procedura je sledeca, treba dovesti motocikldo ovlascenog servisa gde se vrsi inspekcija I ustanovljava koji tip lanca jena motociklu. Ako je pogonski lanac od proizvodjaca koji nema nedostatke vi stezavrsili svoju obavezu. Ako se ipak ustanovi da je na vasem motocikluugradjen pogonski lanac proizvodjaca koji ima problem onda se isti porucuje Imenja. Svitroskovi pregleda I eventualne zamene pogonskog lanca je pokriven garancijom.Ako je vas motocikl u grupi onih kod kojih se menja pogonski lanac , Vislobodno vozite vas motocikl jer mogucnost da dodje do ozbiljnih ostecenja jevrlo mali I manifestovao se na jako malom broju modela I to tek nakon duzeeksploatacije.
  8. U svakom slučaju hvala na informaciji!
  9. Pozdrav svima iz Požege! Moje ime je Čedomir, početnik u 39. godini , juče pazario Hondu NC700x. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja