Jump to content

Moto Zajednica

Crazy636Orange

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Sve što je postavio član: Crazy636Orange

  1. Na prodaju maske za cbr 600rr, bocne maske,donja sto ih vezuje,i usisnici za vazduh,stim sto bi morale ove manje maske sto vezuju sa gornjom sto ide oko fara da se iskpe jer su naprsle,evo slike pa pogledajte: Sutra stavljam sliku 3 maske! Kontakt pm!
  2. Ima drugar 636 zeleni,2005,extra stanje,ima dosta opreme,evo broj pa pozovi 0643013010 Rade
  3. Kupujem oba fara za Kawasaki ZX6R 2007god! Hitno
  4. Na prodaju nova kozna jakna IXS Roadstar sa protektorima,velicina 52: Cena 230e 064/465-36-08
  5. Procito sam temu o rajku sto ste pisali,i sad o ovoj kacigi,ne razumem sto mislite da je kod njega roba falsh,dosta ljudi se snabdeva kod njega i zadovoljni su! Jai drugar smo danas bili kod njega i kupili smo Shoe XR1000 i ista je kao sto ima drugar koju je kupio u nemackoj,nema razlike sve je isto, za kacige ne sumnjam da su falsh,a za drugu robu ne znam! Svi moji drugari vec se duze vreme snabdevaju sa opremom kod njega i svi su zadovoljni a evo koju sam ja uzeo a koju je moj drugar:
  6. Jakna IXS Roadstar: Kaciga Arai: voleo bih da znam kakva su vam iskustva sa ovim markama i i da li ste zadovoljni? pre ovog sam imo Dainese jaknu od gorotexa sa kojom sam bio zadovoljan,i FM kacigu koja nije bila losa,a sad sam uzeo ovo za ovu sezonu,pa me interesuje vase misljenje? ???
  7. Pozdrav svima,zovem se Vlada,inace sam iz Vrnjacke Baanje!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja