Jump to content

Moto Zajednica

d.stole

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

d.stole's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Sta se desava sa nabavkom vesa za clanove BJBikers foruma? Jel dostupan ovaj Bojan, koja je cena ako se uzima preko njega? Zborite ljudi.
  2. Evo upustva za odrzavanje proizvoda sa Gore-texom: http://www.gore-tex....ng-instructions Kao sto vidite, zabranjeno je koriscenje omeksivaca. Takodje, nemojte mazati bilo kojom kremom kozne jakne ili cipele, jer ce te zapusiti pore u materijalu, pa cete imati utisak da ste obukli najlon kesu (dakle paropropusnosti nigde). Postoje posebne kreme i i sprejevi za proizvode sa Gore-texom kojima se ovo izbegava. P.S. Ovo vazi i za sve ostale "texove"...Membrane poput Sympatex, OutDry, Event, Airtex itd.
  3. Hvala za link. Znam kako izgleda alat i kako treba postupitu da bi se izvadio lezaj, ali nemam cime da zavrsim to. Gde mogu naci ovu alatku? Ne mora sa svih osam dodataka, dovoljan mi je samo jedan dodatak i klizeci cekic.
  4. Je li moguce da niko ne zna Imam neke lezajeve unutrasnjeg precnika 25mm, pa treba da ih povadim. Pomagajte.
  5. Vidim govorite o lezajevima, a trebao bih zameniti neke...Kazite mi, gde se moze naci alat za vadjenje lezajeva iz slepe rupe? Ne bih da mlatim cekicem. Zahvaljujem na bilo kakvoj informaciji!
  6. Zdravo ljudi, nije me bilo par dana. Na predlog forumasa draga66, otisao sam u firmu "Boban sajle" da vidim jel mi mogu pomoci. I evo kako se zavrsilo... Sta reci, svaka cast ljudima koji tamo rade. Otisao, objasnio sta mi treba, napravili crtez i volaa....Kao da sam bio danas popodne, sutra ujutru me vec zvali da pokupim delice. Hvala svima koji su diskutovali u ovoj temi i pomogli mi da nadjem resenje. Pozdrav!
  7. Veliko hvala na ovom gestu , mada bih ja kupio gotovo u radnji ako ima negde da se nadje. Ne bih stvarno cimao ljude, a i treba mi vise komada. Al ne vidim da imaju tako nesto u M5 velicini. Zapravo, to je i problem. Nasao sam na par mesta, al sve colovne mere. Na jednom sam mestu nadjoh, ali M8 je najuze sto su imali. Inace, ovo ce se kaciti na crevo tipa za infuziju (ili akvarijum), cisto da imate predstavu.
  8. Moj prvi post. Pre svega, da pozdravim ekipu sa foruma! Elem, treba mi mala pomoc. Gde mogu da kupim ovakav priključak za crevo, M5? Ili, ako se moze naci negde sa sve dihtungom, bilo bi jos bolje (mada i sam mogu staviti o-ring gumicu). Znaci, poenta je da ima tu riblju kost na koju se navlaci crevce, ali ga sprecava da se svuce. Navoj je standardan (to mu dodje 0.8mm) Pomagajte ljudi, ko Boga vas molim! Pokusao da izguglam neke radnje, ali nema vajde. P.S. Ako sam postavio temu na pogresno mesto, ili je vec neko vec pitao za slican problem, izvinjavam se. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja