Jump to content

Moto Zajednica

lusesku

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu lusesku

  • Rođendan 05.06.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sombor
  • Motocikl
    APN6 '99, troši puno, al je zato spor

lusesku's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. ubivaju :-)
    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. milomir22

      milomir22

      Menjanje one jebene trake, the story of my life

    3. Laganica )

      Laganica )

      Haha bas interesantno .

    4. lusesku

      lusesku

      ova saradnja je odlično ispala, ali i sam Kruševac geto je za svako slušanje, pogotovo pesme Slava i Idemo na more :)

  2. NOX N911, francuska marka, kupljena u Segedinu pre 13 meseci, koštala nekih 75-80e. Prva kaciga koju sam kupio, možda sam mogao da uzmem i za broj veću, ali ajd kad već kažu da ne sme da se drma na glavi, to mu dodje to. Ima u sebi naočare, sa slabo odradjenom donjom ivicom, slika se rasteže, a i visoko su postavljene, ili je meni nisko glava, uglavnom, donja ivica mi je otprilike na sredini vidnog polja. Koristim ih retko, ne svidjaju mi se jednostavno. Otvori za ventilaciju po meni i nemaju neku bitniju funkciju, osim velikog ispod vizira. Dobro, ja vozim apenca koji jedva dokrcka do 70 na sat, možda sa nekom ozbiljnijom brzinom bolje i "ventiliraju". Ista stvar i što se tiče buke, do 120 na sat ne zuji i sasvim je prijatna, doduše motor je imao vizir. Za preko toga nisam probao. Dolazi sa onim gumenim nastavkom za iznad nosa, ali sam ga skinuo, magli mi svakako zimi kad spustim vizir. Vizir dihtuje odlično. Chin curtain mi se recimo dopada, radi posao. Vizir se lako skida i pere, kao i postava, zakačena na par čičaka. Sundjer se posle godinu dana načeo, što se vidi na jednoj od slika. Budući da apenjaru vozim oko 350 dana godišnje i da sam za 13 meseci kacigu navukao i skinuo nekih 3-4000 puta, i nije tako loše. Kad probam i neke druge kacige moći ću bolje da ocenim ovu, ali ajde neka za sada bude 4, subjektivna ocena. Kad sam poslednji put gledao, nije je bilo na Sharpovom testu.
  3. AM - Peda skuter A1 - Sachs madass 125 A2 - trenutno nema A - Suzuki GSX600F, rekao bih neko 2001. godiste.. U Somboru, koliko sam ja upoznat, samo dve auto skole rade obuku za A kategoriju..ovo su motori u onoj u kojoj sam i sam polagao..
  4. lusesku

    DAKAR 2016

    samo da je dvadesetak kila laksi, vec bi bio na toj poziciji Severiane sala naravno, fino se penje..
  5. lusesku

    DAKAR 2016

    da je ovako nesto palo kod nas, blic ne bi imao dovoljno velik font i bombasticne reci da ovo opise napred debeliii!
  6. Koliko mogu tamo da koštaju mali GS-ovi uvezeni iz Švice, ako se ovde prodaju za 2300e po oglasima?

  7. Vožnja - arhivirana. Što bi reko drug, vozačku sad imaš, fali ti samo saobraćajna :)

  8. Znao sam da ce to biti odgovor :-)
  9. Jel moguce da o ovom modelu ima samo 8 strana?!? Da nisam prevideo neku temu?
  10. E, to mi je bitnije, da je u voznji sve u redu, a sad za slikanje manje-vise, da to gledam ne bih peglao apenca Ne bih 900, to ce mi biti ipak prvi pravi motor, pa da ne bude previse, a i sa budzetom ne verujem da bih se uklopio.. trebam da ga provozam jos koji put pa da steknem neko konkretnije misljenje, ali nije zgoreg da i vas pitam
  11. Ima li neko da vozi horneta a da je visok 192, 193? Probao sam juce drugarov, a buduci da mi je to bio prvi veci motor (provozao ga po poligonu i malo na otvorenom da ne budem bas totalni duduk kad pocnem sa casovima voznje) od odusevljenja nisam ni obracao paznju jesu li mi noge previse savijene i koliko je udoban.. uglavnom, kad sam posle toga seo nazad na apenca, ko da sam seo u govno :-) Inace snimam bmw f650gs vec godinu dana ali sad mi hornet deluje sve privlacniji, a vidim da je i jeftiniji..pa eto, ako bi mi neko odgovorio kako se sa tom visinom snalazi n duzim voznjama i sa voznjom uopste, bio bih mu zahvalan!
  12. U Somboru se polaze na istom ovakvom modelu
  13. Sad kad pogledam situaciju kod nas i kod njih, ne bi me čudilo da uskoro i uzvratiš gostoprimstvo nekome od ovih Sirijaca..
  14. Testovi za A arhivirani, vožnjo, eve me!

    1. Pera kameni

      Pera kameni

      Cestitam, jel bilo tesko

       

    2. Endurac
    3. lusesku

      lusesku

      Hvala! Nije strašno, uradio sam brdo puta te testove na netu.. kod par pitanja sam jedino bio zastao i na kraju lupio, ali se nisam previše nervirao zbog toga, znao sam da imam dovoljno bodova :)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja