Jump to content

Moto Zajednica

damir_zg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

damir_zg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. damir_zg

    ITB 38-40mm

    i dalje se traže ove 45+
  2. damir_zg

    ITB 38-40mm

    evo da ne otvaram novu temu, nadodat ću ovdje.... kolega također traži istu stvar ali promjer 45mm i više pa se javite ako netko ima. hvala!
  3. damir_zg

    ITB 38-40mm

    evo prije svega se ispričavam što stavljam oglas a još nemam ni baš neki broj postova, ali eto, kako radovi budu išli dalje siguran sam da će bit još pitanja i rasprava a samim time i postova malo sam gledao po forumu ali nisam uspio pronaći ništa, pa evo da otvorim novu temu... kupujem itb-ove 38 ili 40 mm. bitno mi je samo da nisu elipsasti i manji od 38 mm (dio koji ide na motor) poželjno je da ima TPS senzor gore i da je na njemu, i da ima dizne. sa ponudama ili bilo kakvom korisnom informacijom se slobodno javite na PM hvala!
  4. pozdrav svima, damir, 24 godine, student. od motora vozim jedino skuter 50 ccm3, uglavnom ništa vrijedno hvaljenja. ovdje sam jer slažem jedan projektić, u fiću trpam 1.2 16v iz fiata punta, a pošto će međuostalim biti i nekih moto dijelova u cijeloj priči, nadam se da ću nešto naučit a isto tako i moći ponudit neko znanje na ovom forumu. nadam se ugodnom druženju i do tipkanja... pozz
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja