Jump to content

Moto Zajednica

ivica744

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1699
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ivica744

  1. Iskreno,da se niko ne uvredi,na putu se bas razlikuje taj mentalitet velikog grada od nas "lokalaca".Moje vidjenje
  2. Ne znam zasto su A ostavili do '31-e ,kolko vidim ti '21-e upisivala A,a '24- isticale ostale pa su sad trebali sve da izjednace.Meni su sad sve do '34-e osim C.
  3. Ne,sve kategorije ce ti produziti za 10,odnosno vazice do 2039-e,osim za C,ona ce ti vaziti do '34-e.C je na 5 ako nemas licencu.
  4. Onda ces 29-e dobiti sve na 10 osim opet C na 5 godina,
  5. C se izdaje na 5 godina,AM,B,F,M su ok, a kako si upisala A 21-e ako si polozila 2019?
  6. E taj rucni radar kad ga izbaci iz lakta dobijes jos 20 km/h,mozes se zalis Svetom Petru njegova rec protiv tvoje na sudu,uvek njegova jaca.
  7. "Tablica ispod repa-problem u najavi",apsolutno tacnojer taj nema nameru da vozi malo preko ogranicenja nego mnooogo vise,samim tim drasticno uvecava sanse da nekoga unakazi. "Radari i ogranicenja-punjenje budzeta a ne bezbednost",i jeste i nije,prilicno bi uticalo na bezbednost da je kazna za skrivenu tablicu jedno 200.000,potencijalni ulicni trkaci bi dva puta razmislili pre nego sto zavrnu gas gde ne treba.
  8. Slobodno,samo pre montaze sipati malo talka ili nekog pudera po unutrasnjoj strani da se ne taru ili ne slepe.
  9. Sa ovim konkretnim mislim da nisam ali sam imao dodira sa nekim gelovima. Prvi put kad su mi doneli neki iz USA da probamo kako funkcionise,sipali ga u razmontiranu gumu,sklopili,napumpali i probusili gumu malom burgijom.Pocela je da izduvava,okrenuli tocak par puta i gel je zapusio rupu (isto kao i sprej).Ali do ujutro gel se nije stvrdnuo i kako okrenes tocak jedna kolicina gela se "slije" u donju tacku,tako da je nemoguce izbalansirati tocak. Pojedine skuplje gume (mada sve redje) imaju "fabricki" naliven sloj slicnog gela na gaznom delu i nije lose za mala ostecenja,ali je problem za neka malo veca ostecenja koja bi se inace mogla sanirati.Taj gel je skoro pa nemoguce izbrusiti i ocistiti da bi se stavila fleka iznutra.
  10. Meni ovo zvuci kao da se majstor zajebavao,svako ko se iole razume u mehaniku zna zasto agregat izbija vodu.
  11. Donekle bih razumeo da si u NJujorku (ili BG ),jedan ode drugi dodje pa ajde koga opale-opale,ali Uzice brate,treba da se zivi tu od tog posla koji radis,tu nema milion motora i musterija.
  12. Nisi me razumeo,kad sam rekao da nisu bacene pare mislio sam na majstora koji ce da uradi "defektazu",on ce ti reci da li generalka ili sta vec. Imas par moto klubova u Uzicu pa pitaj,a i ovde ti je @Marko05
  13. @Krokodilo ti odmah moze reci koliko bi to kostalo otprilike,al racunaj da to nisu "bacene pare"
  14. Nadji mehanicara,oteraj mu motor,nek otvori i kaze kolika je steta,verujem da ti to nece mnogo naplatiti,pa onda gledaj sta ces dalje.
  15. Polako,ti jos uvek ne znas sta je sa tim agregatom,koliko sam razume?Zato prvo ide otvaranje,mozda i nije totalka.
  16. Sta god da smisli da uradi sa motorom,ovo svakako ne gine. Poslusaj @Krokodilo,otvori motor,vidi kakvo je stanje pa se presaberi.
  17. Uvek mozes (ako se predomislis) da izvadis crv i uradis fleku,nije pod obavezno da moras ovako do kraja gume.
  18. Na pegli na kojoj se krpe unutrasnje gume?
  19. Sta se desava ako pozelis da je ponovo registrujes,krece polisa "od nule" za nju?
  20. To bez tehnickog?Prosle godine sam toliko platio za 125 iz 98-e sa novom tablicom i saobracajnom,ove godine 7000.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja