Jump to content

Moto Zajednica

ClarkKent

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ClarkKent

  • Rođendan Maj 23

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Suzuki RF900R

ClarkKent's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. danas video motor uzivo, izgleda opasno ;-). pozz
  2. jesi farbao vizir sa spoljne ili unutrasnje strane? i ja se kanim da ofarbam na mom RF-u ili da zatamnim ali nikako.. pitam zato sto sam cuo negde da neki viziri ne mogu da se ofarbaju kako treba vec da se farba "izbora". koja je procedura? matiranje, spric, farba pa lak ili nesto ipak drugacije? hvala unapred?
  3. ispao je fenomenalno, svaka cast! a jel vizir farban ili zatamnjen?
  4. Ma ne moram, sve je u fabrickom stanju, ceo motor. Poslusacu te, bolje da ne pipam nista. Hvala u svakom slucaju, pozz
  5. Djordje.Rad koliko je komplikovano bilo zameniti podlogu na satovima? jel bilo kakvoh problema ili samo odvrni, zameni pa zavrni ? Hvala..
  6. Djordje.Rad motor stvarno izgleda fenomenalno. Da li bi mogao da nam objasnis kako si napravio pokazivac stepena prenosa? Ako imas jos neku sliku vezanu za taj poduhvat bio bih vise nego zahvalan, pozz
  7. Jesi resio u koju boju farbas oklope a u koju ram? P.S. odusevljen sam zadnjom viljuskom, jesi je ti prepravljao ili si tako uzeo motor?
  8. Zamenjeno ulje,sve proteklo u najboljem redu, bilo je i starog ulja odma na milimetar ispod minimuma, to sam video tek kad sam otvorio cilindar. A ni ulje nije curilo iz kvacila nego je samo oklop bio zamrljan od neke prljavstine. Hvala jos jednom. pozz
  9. nemoj da diras rep, koji god drugi da stavis nece isratiti lepo liniju motora, rep mu jeste glomazan ali zaista mislim da nije ruzan.. samo mi nije jasno sto su kod tebe oklopi i satovi od RF600?
  10. ma nije, nema ga , zato me i buni sto radi sve kako treba... ne znam dal mogu samo da dospem novu tecnost, plasim se da nesto ne zeznem kad budem trebao da ozracim sistem jbg.. i da, jel da kupim dot4 tecnost ili koju vec?
  11. samo me buni jedna stvar. posto ne znam dal je iscurilo svo ulje iz sistema ili ne, kvacilo se jos uvek ponasa sasvim normalno iako ulje na pokazivacu uopste ne vidim. da li prvo treba da ispustim svo staro ulje pa tek onda da sipam novo ili kako vec?
  12. Pozdrav drustvo. Potrebna mi je pomoc oko zamene ulja u hidraulicnom kvacilu na mojoj suzani posto nikad do sada nisam imao priliku da ga menjam. Naime, nivo ulja je opao ispod minimuma jer verovatno negde pusta ulje tako da bih morao prvo da ga zamenim nebi li utvrdio gde ispusta da bi mogao sanirati problem. Ako bi me neko ko je vec ranije menjao ulje u kvacilu ili kocnici mogao posavetovati kako da to izvedem bio bi mu jako zahvalan. Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja