Jump to content

Moto Zajednica

sreten75

Članovi
  • Broj tema i poruka

    458
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: sreten75

  1. Meni je nekad davno to zveckalo. Okrenem staklo, ispadne tegic kao za alufelne. Pomislio koja je budala ovo ovde nagurala i bacim ga. Eto sad vidim da je imalo svrhu
  2. Pravio sam ja pre desetak godina nesto slicno. Manji i jednostavniji, prodavao ovde za 20e i nisam ni jedan prodao. Jedan prodao na kp, jedan poklonio kolegi, jedan zadrzao za sebe
  3. Jeste, al ima dva stepena. Kad ih upalis treba ti pet minuta da provalis kako da ugasis.
  4. Drugari treba mi mala pomoc. Jurim motor od mog Pontiaca koji je nekada davno izvadjen i saznao sam da se nalazi kod nekog u Knjazevcu. Taj neko ima nekog oldtajmera(ili vise njih), valjda nekog Cadillaca ili slicno. Ne znam tacno. Ako ima ovde nekog iz tog kraja ko bi mogao da se raspita, neka informacija, kontakt, bilo sta, znacilo bi mi puno, da ne lutam. Hvala unapred
  5. Bokyboy, pritisnes dugmence na unutra. Ja ih obicno slucajno upalim.
  6. sreten75

    ZX9R vlasnici

    Meni je pre kasno palio ventilator. Kad sam promenio antifriz poceo je dosta ranije da pali. Kako, zasto, nemam pojma. Sipao sam plavi paraflu.
  7. Mozes da kupis skaj za camce i odneses kod bilo kog dobrog tapetara da ti to uradi za duplo manje para. Ja sam u dermi uzeo najkvalitetniji italijanski skaj, bio je 2000 din metar, mozes tri sedista da uradis. Deset soma je bezobrazno za tri sata posla, isto kao i za presvlacenje volana sto klepaju po usima. Satnica im je kao da su neurohirurzi na beverli hilsu. Al jbg, sve je manje majstora, svi su sad neki IT, menadzeri...moze im se.
  8. Zalepio nalepnicu, donji deo ofarbao u crno i dobio isti izgled kao fabricki.
  9. Fora je sto kinezi uopste nemaju dabl babl, nego koriste sliku, a prodaju onaj kao ti sto imas. I meni se isto desilo kao i tebi samo pre desetak godina. Narucio dablbabl, stigao mi kao tvoj samo providni. Zalio sam se kinezu, on kaze mozes da ga razbijes i posaljes mi sliku, ja ti vratim pare, ili ga zadrzis i ja ti vratim pola para. Prihvatio sam ovo drugo i dobio vizir za 10$.
  10. sreten75

    3-pinski konektor

    Imaju, al za jedan konektor kod njih mozes da kupis deset istih na aliju
  11. Javljam se sutra, moram tacno da premerim. Hvala vam !
  12. Da li bi neko od kolega Koji se bave stampom da mi uradi ovakve nalepnice-slova ? Na prvoj slici su oko 3mm, na drugoj oko 12mm. Pitao Sam na par mesta u gradu, Niko nece da se mlati sa tim.
  13. Jeste muka. Stisni rucicu, vezi je tako stisnutu I ostavi da prenoci. Posle dole izluftiraj. Mozda pomogne
  14. Drugari, zna li neko nekog ko radi hartletovanje u Bg-u ? Gde god pitam svi me gledaju belo. Treba mi lemnjenje celika, ne bakarnih cevi za grejanje I slicno.
  15. Ima neki lik koji sredjuje dugmice za kola, video sam na netu al ne mogu da se setim da li je fejs ili kp ili mozda cak I ovde. Guglaj I naci ces.
  16. sreten75

    Shiseido Ginza

    Shiseido Ginza 90ml, tester, nekoriscen. 70e
  17. To je spialter. Da je moj ja bih to od celika napravio
  18. Da ne otvaram novu temu, ako neko ima nareznicu 5/8 fini navoj, treba mi na pet minuta. Moze na pp, da ne trujem dalje temu.
  19. Poliuretan se ili lepi sa onim lepkovima koje sam naveo u prvom postu, plus mrezica, ili sa elektrodama. Pistolj za ove elektrode nije isti kao za one za varenje plastike, vise je kao lemilica, ne duva vruc vazduh(airless). Elektrode prodaje neki lik iz KG, a radi i reparacije, mada koliko se secam nije jeftin. Nasi plasticari nece sa tim da se mlate, sve krpe poliesterom.
  20. A da, nemojte mi molim vas predlagati onog kretena sto se svojevremeno ovde reklamirao.
  21. Pozdrav drugari! Treba mi neko ko je u Nemackoj da mi kupi nesto i posalje za Srbiju ili donese ako dolazi u skorije vreme. To nesto su dva kg boje za plastifikaciju i dva dugmeta za auto radio. Ovi sto drze boje nemaju online prodaju, tako da jedino moze odande da se pozove i kupi. Platio bih uslugu koliko treba. Hvala unapred.
  22. Ja sam mu pre neki dan poslao poruku na viber, pitao da li jos uvek radi. Odgovorio mi je jutros da radi, da mu posaljem meil sta hocu. Za dalje cu videti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja