Jump to content

Moto Zajednica

marko.del

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

marko.del's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav imam pitanje za Tracer ljubitelje. Gde mogu da se nabave polovni originalni delovi. Hteo bih da kupim one metalne delove kod Fussrastera, zato sto su se izlizali. Ili moze da prodje i sa nekim folijama ili nalepnicama ako neko zna gde bih to mogao da nabavim. Pozdrav. Hvala.
  2. Ljudi imam jedno pitanje da li auspuh od tracer-a 900 iz 2020 godina moze da ide na tracer iz 2017? Ja mislim da je motor isti samo je dizajn malo promenjen. Ili? Hvala. Pozdrav Marko
  3. Da li neko ima neku preporuku u vezi tapaciranja sedista za Tracera. Cuo sam da neko to ovde radi. Ako mozete posaljite mi kontakt. Hvala.
  4. DA li neko ima iskustva sa originalnim Yamaha Turing Vizirom. Siri je i duzi nekih 17cm? lici na Puig? Imam slike. Hvala za komentare. Pozdrav.
  5. koji model Scotoilera koristis?
  6. Kako ste zadovomjni Scotoilerom i da li se isplati investicija? Koji model koristite? Hvala. Pozdrav. Marko
  7. Hvala. I ja se nadam da cu se navozati. Po saobracajnoj je 18. Mozda je proizveden 17. Nemam pojma. Sad da ga lepo operem i sredim pa da se lepo provozam. Meni se svidja. To je na kraju najvaznije.
  8. Ima servisnu, tj lik je sam sve radio i menjao. Samo je prvi servis radio u servisu. Prodaje ga jer je kupio nekog bmw-a za ture. Inace je prvi vlasnik i odaje utisak nekoga ko zna sta radi i ko vodi racuna o motoru. Garancija vazi do maja 21.
  9. Oba ova gore motora vrhunski izgledaju. Ali ja nisam na zalost u Srbiji. Jbg trbuhom za kruhom.
  10. Za koje novce. Ja ovog dobijam za 6000e. Nije problem cim kupim motor saljem tel. za grupu. Hvala svima. Ali jos uvek nisam dobio odgovor sta da gledam. Hvala.
  11. Evo ga ovde. Ali sta gledati na sta paznju obratiti? Hvala. Pozdrav. Marko
  12. Pozdrav svima, planiram da pazarim Tracera 900 18.godiste, sa 24k predjenih. Na sta treba obratiti paznju pri kupovini. Motor izgleda super, diskovi nisu pojedeni, uradjen srevis ulje, svecice, filter ulja i goriva. Ima odbojnike sa strane i zadnji kofer. Hvala na savetima. Pozdrav.
  13. Mislio sam gde se notiraju seevisi i popravke ako ne postoji vise servisna knjizica? Hvala.
  14. Imam jedno pitanje. Kako mogu da vidim koji servis i kad je radjen online. Posto sada svi noviji skuteri navodno nemaju servisnu knjizicu nego se to vidi online. Gde i kako mogu pristupiti tim podacima. Hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja