Jump to content

Moto Zajednica

Dllba-GsxR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dllba-GsxR's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pa dobro...jeste lepsa Thuderace od gsxr-a...novija je al...ipak je to rec o ukusuma-i o tome ne treba raspravljati ! Bilo me strah da zamenim tek tako motor...znam sta imam....da ne uzmem nesto o cemu nemam pojma,nisam imao kontakt s tim motorom i...! Ne znam ni kako ide,kako ubrzava posto mi taj motor nije ni R,a nije ni F...nemam pojma kako,sta?! Kakav je menjac na T.race i fzr1000-da li je los kao na fzr600? I da li su zaista toliko losi,ili crkavaju zbog ne odrzavanja,jakog cimanja prilikom promene brzine...zasto?
  2. Imao sam Ts i....ide kao luda,ali potrosnja...full-mislim da kad mu das po gasu da trosi i preko 7,8l!
  3. Vozim Gsxr-a 94god i imao sam ponude da dam moj motor za Fzr ili za Thunderace....pa zato sam i pitao...! Thunderace je 2000god,i stranac je...al ipak Suzuki je Suzuki... jel da? !
  4. Inace resio sam problem 50% sam.... :moto3:Bilo ja i do auspuha(sto je za nepoverovati)...na sastavu auspuha nije bilo nicega( azbestne trake) pa je tu motor duvao...i danas stavim na tom sastavu azbestno platno i...totalno druga prica,motor lepse radi,mirnije,nema pucanja...manje seca...! Zatim,otisao sam kod majstora i rekao mi je da neki karburator "naleva" i da treba sve ocistii i prestelovati...covek mi 100%garantuje da je to...oticiu za nekoliko dana kada bude mogao pa...videcu sa ce biti!
  5. To i mene zanima...valjda ce neko to obrazloziti
  6. Pozzz svim bajkerima...zanimaju me vasa iskustva sa ovim motorima? Sto se cesto kvari,dal se kvari...kakvi su im menjaci...vredi li kupovati tako nesto?
  7. Dllba-GsxR

    Cima, trza

    Ja imam slican problem...ali ne znam sta je u pitanju... ! Motor mi do 3000 radi lepo,onda od 3-5000 trza,cima,puca...i onda od 6000 do 14000 ide kao lud...! Menja sam i svecice i svasta nesto al...mislim da nesto karburatori zezaju...ili dovod goriva! Kod mene nekad zasmrdi motor cudno...kao da nema sagoravanja-da li se i kod tebe desava nesto slicno?
  8. Pa on radi u mesto na infuziji...ne znam kako bi se ponasao kad bih ga vozio! A da li na motoru ima vakum pumpa ili vakum slavinu...nesto je tu prepravljano na rezervaru,na slavini...? Da li moze nesto do masine da bude? On recimo kad mu nabodem gas od 1000-2500obrta radi ok,onda od neki 3000 do 5000 tu seca,puca pa nece...i onda od 5000 kad primi ide do 13500obrta,tad kida...i pre je imao kao blokadu(iber) na 11000 a sad ide do kraja...nema ibera-zasto je to izgubio! Ja bih najradio oterao kod tebe u servisu al...imam do tebe 350km u jednom pravcu!
  9. Da...ima dva creva...! Ali mi nije jasno zasto na "infuziji" lepo radi...a kad sklopim motor onda puca seca,stuca...plamen iz auspuha...! Da li moze zbog karburatora nesto da se tako ponasa...?
  10. Pa da...sve to polovno je "macka u dzaku"! Umesto savine stavim taj ventil za Tng ili...?Mozda je malo glupo pitanje al ne znam princim rada tih ventila...-kod tih ventila gorivo ide normalno,prirodnim padom...ili se stvara neka vrsta pritiska( da kazem"pritiska" ili vakuma)....zato sto to je i problem,ja imam slavinu i gorivo ide al...ne moze da postigne u vecim obrtajima da gorivo dodje do karburatora i...onda seca...itd! Mislio sam da je slavina vise...posto je drug za Cbr600f platio oko 200e slavinu...!
  11. :takoje:rado bih oterao motor al...mnogo sam daleko od Pazove tako da...hvala u svakom slucaju! Pozzzz
  12. Pozzz svim bajkerima...! Vozim Suzuki Gsxr750 91god. uljara...i imam problem s dovodom goriva! Kupio sam ga na pocetku ove sezone i...desavalo mi se da se posle 5,6,7km zestoke vozenje motor ponasa se kao da nema gorivo(ne primA gas,seca,stuca,puca...plamen iz auspuha)! Mislio sam da struja nesto zeza...pa zamenio sveciice kablove...i opet isto! Medjutim provalio sam da slavina za gorivo nije njegova original(mislim da bi trebao da ima vakumsku slavinu)-vec je stavljena ona klasicna kao na Apn-u! Stavio sam motor na "infuziju" i motor radi savrseno,prima gas sve extra...cim vratim rezervoar i slavinu...ne radi lepo! Cak sam i slavinu premestio negde ispod rezervoara(posto se nalazila spolja,ispod maske...i ispod karburatora)...pa sam je sad postavio iznad karburatiora i stavio kraca creva da ima pada-i malo bolje al...ima secanja! Da li neko zna gde se moze naci druga slavina,polovna,da li vredi kupovati...da li moze od nekg drugog motora(npr. od 125ccm)...kako da to sredim? Verovatno i karburatore treba malo prestelovati,ocistiti...zato sto kad motor radi ne smrdi ono klasicno iz auspuha...vec kako da nema sagorevanja lepo,i svecice kad skinem-crne su...! Inace motor mi ne trosi ni kapku ulja,radi kao sat....al cim krenem s zestokom voznjom onda...! Molim za pomoc...posto sto se mehanike tice i nisam basnesto posebno strucan i zamolio bih iskusnije bajere za savet! A...ne bih da odvedem motor tek tako u servisu...zato sto mogu da mi kazu da crko motor ili ko zna sta...da opravka kosta 300e...a ustvari ne kosta ni 50e! Hvala unapred Na slici oznacio sam gde se nalazia slavina-a mislim da joj tu nije mesto posto je nesto vareno nekavi nosaci...ne vidi se lepo na slici al...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja