Jump to content

Moto Zajednica

Free

Članovi
  • Broj tema i poruka

    327
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Free

  • Rođendan 25.07.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Free's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

41

Reputacija u zajednici

  1. Nisam ni znao, ali vozni park se uklapa . To je ćale izbacio oglas verovatno, znajuci njega ne verujem da je dao bas mnogo informacija i kvalitetnih slika:) Ali mogu poslati na pp koga zanima, da ne zatrpavam temu.
  2. Da nisi bio sa ekipom koja je svracala po alu kofere?? Inace jedan od ta dva je na prodaju, koji prvi ode ovaj drugi ostaje. 1100 nisam izbacivao na PA, registrovan je i vozi se svakodnevno. Retko dobar primerak, koga zanima moze da svrati da proba..
  3. Na prodaju i top case sa nosacem iz istog kompleta..mislim da je 38l.
  4. Koferi su i dalje aktuelni, stoje mi bez veze, da se pogura malo prodaja, u kompletu sa nosacima nova cena 500e..
  5. Pa dobro, imaju ljudi pravo da se predomisle. A i ja nisam bas revnosan u "dosadjivanju" sa podizanjem oglasa..al evo sad se setih pa...;)
  6. Set je i dalje na prodaju..
  7. @Skittles @darko dav @lestra Da uzmete vi to sve zajedno u kompletu pa podelite medju sobom sta kome treba? Kantice kad skines ostaje alu nosac koji je zanitovan za kofer..
  8. Dogovorite se, otvoren sam za sve kombinacije
  9. Na prodaju alu koferi, idu u kompletu sa bocama i originalnim Sw Motech nepromočivim torbama. Dva kljuca + rezervne bravice. Cena za set 550e. Moguc dogovor za nosace sa quick lock kačenjem za KTM 990 SMT/SM/SMR kao i top case iz istog kompleta sa pločom.
  10. Doktore, ako te ne mrzi napisi sta obilazite u povratku tj. kojom trasom se vracate..
  11. Nisam siguran da ce biti dovoljno vremena, imamo nesto preko 20 dana.. ako se stigne, sta obici blize Gruziji?
  12. Pozdrav drustvo! Evo i ja da postavim temu posle 100 godina.. Naime, planiramo put Turske i Gruzije vec za uskrsnje praznike jer je to jedini period kada mozemo da iskombinujemo dovoljno dana odsustva sa posla. Jedan deo ekipe(čitaj 2-3 motora) ide do Kapadokije pa se vraca nazad zbog poslovnih obaveza a ostatak(opet 2-3 motora) nastavljaju prema Gruziji. U slucaju dugorocne lose vremenske prognoze za Gruziju plan je podlozan izmeni, tj. da se okrene na jug Turske. Za Kavkaz znam da je rano ali drugi period da se napravi dovoljno vremena jednostavno ne postoji pa sta nam Bog da.. Ko ima neki pametan savet (ili bilo kakav) za put neka pise. Zanima me da li je uvedena vinjeta za motore kroz Bugarsku? Putarine tj. koliko bi trebalo uplatiti el.putarinu kroz Tursku? Neki predlog za pristupacan smestaj u Plovdivu, Istanbulu, Kapadokiji? Da li je realno kampovanje u ovo doba godine itd. Za ideju je kriv RadicM koji nas je sa prvobitnog plana za Maroko okrenuo na istok! Mozda se rodi i neki putopis do kraja mada nisam bas vičan pisaniju..
  13. Dublji je na Er5, moze ali mora i dekla od njega i cini mi se da mora da se pomeri i mesto onih pinova sto daju signal na pick up..ako se dobro secam. Zatvoren, nije lepljen.
  14. Uopste ne moras biti "bogatas". Ako uspes da skupis za 15 dana opustanja u Bugarskoj veruj da sa tom lovom ides na Alpe bez problema samo nema takvog opustanja, malo se skupis, pretrpis bez restorana i hotela ali zato vidis "motociklisticki raj". Osnovni trosak je za benzin jer ipak moras napraviti oko 3000 km. U svakom slucaju bi svakom preporucio ko ima zelju da to vidi.
  15. Upravo sam na to mislio. Ako imas san da odes na Alpe a budzet je ogranicen bolje se malo skupiti i pomuciti a ipak to videti jer tesko da ces sa tog puta pamtiti lux spavanje i dobru klopu.. da ne pricam sto minimalizam zna da pojaca "adventure" faktor.. opet, sve zavisi kome je šta bitno u svemu tome.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja