Jump to content

Moto Zajednica

Vlady

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vlady

  • Rođendan 06.12.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Vlady's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Aj da probudimo opet temu. Zanima me uvoz motora iz bugarske, tacnije Suzuki Bandit 400 16v .Jel zna neko koje su cene carine i poreza sad po novom i koja je dokumentacija sve potrebna oko uvoza kao i samu proceduru uvoza (ovom odneses viski ovom ratluk itd ) Hvala unapred!!!
  2. pozdrav oli.Kazi mi ima li sad neki skup aprila u skoplju ili kumanovu.Pozdrav

  3. Kupujem keeway speed 125/150 sve ponude na pm U ponudi navedite: Stanje... boju.. godiste... kilometrazu... registrovan da ili ne... nove tablice da ili ne... gde se nalazi... Kako i sta je radjeno na njemu (servisi,prepravke,budzevine itd)... Eventualno neka slika... Pozzz.. PS nenormalne ponude 700+ evra me ne zanimaju!!!
  4. Kupujem keeway 125/150 ponude na pm hvala i izvinite za offtopic...
  5. Verovali ili ne lik trazi 800 e za onaj krs koji je napravio....bla bla bla bla bla ja sam ga platio nov 1600 dajem ti ga upola cene jer je preso 1890km.Majko mila u kom veku zive ovi ljudi
  6. Meni je izaslo 9000din sa novim tablicama, sta vi to registrujete hehe ali ako radis i prepis, izadje puno vise. Prepis je nekog mog druga izaslo 25 ili 30E pre dve godine. 15000 mi mnogo izadje... Sa registracijom i prepisom je 11300!!!tehnicki+ reg +nove table je 9000.prepis je 2300 Nisam od posla stigo da upalim kiwija,verovatno ce to biti za vikend pa javljam u svakom slucaju.Jel zna neko kako da proverim jel sve ok sa masinom?
  7. Cao drustvo imam par pitanja u vezi keeway speeda 125.........Naleteo sam na neki kiwi gde ga je sadasnji a nadam se bivsi vlasnik kupio novog,vozio se 1-2 sezone i na kraju se razbio ko kanta.Pa je godinu dana u garazi pa jos jednu godinu tamo vamo itd.Motor ko motor nije los ,preso 1900 km ne izgleda lose.Stvari koje su polomljene su far,rucica,zmigala(klasika ),kilometar sat ,iskrivljena je sipka ili ti cev od nozne kocnice tu i tamo par ogrebotina,naravno akumulator je proslost kao i ulje,lanac,lancanik..Sad me zanima gde mogu da nadjem delove za njega i za koju cenu da ga pazarim???Kolika je registracija sa novim tablicama???Nisam ga kresnuo ali nameravam prvom prilikom da vidim sta ce mahina da kaze....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja