Jump to content

Moto Zajednica

dzonahybs

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: dzonahybs

  1. Uzeh veću ceradu, ne može da pokrije moj maxi skut sa koferom, tj pokrije ga skroz ali ne može dole da se veže Uzeh i aktivni veš, gornji i donji deo oba xl. Gornji xl mi je dobar al dole xl oblačim baš teško (183cm,94kg) tako da će to ići na prodaju za manju cenu. Rukavice su ok, ništa spec, ne sviđa mi se nekako osećaj u vožnji tako da će i one na oglase.
  2. Položio sam za A2 2014 godine a prošle godine položih za B i dobih probnu dozvolu 2 godine. Ukratko, imam jednu "punu" dozvolu a2 i dobio sam još jednu probnu gde je iza samo upisana B kategorija.
  3. editovao sam post, nije p tablica nego nalepnica
  4. Sta mi se juce desilo : obilazim kombi i jedan auto ispred njega jer je vec pao mrak a ne volim da vozim iza kombija/kamiona iz razloga jer mi je put skroz nepregledan i nastavljam da vozim ispred njih 60,70 na sat. Auto koji je bio ispred kombija mi se zalepio na bulvalno 2 metra i upalio duga debil. Ja skroz desno da me obiđe a on i dalje vozi iza mene. Na kraju me obiđe i vidim ja nov golf 7 valjda a "P" tablica(edit:nalepnica) pozadi. Krenem u preticanje i vozim uporedo sa njim da vidim ko je toliko pametan da to radi, kad u autu 4 klinca ćelava, prosek godina 18/19. Pokazujem mu da stane negde sa strane i lik iskulira, krenem opet da vozim pored njega i opet mu pokazujem da stane al ne sme. Htedoh samo da mu kažem da to nikako ne radi i da ja nisam hteo da se trkam sa njim. Odakle im ideja da se nabijaju tako iza motocikala nije mi jasno.
  5. Najbolje da nikad ne saznaš dal valja oprema
  6. Ja sam danas bio, deluju mi ok BOS jakne, mada uzeh neku M3 mesh letnju jer bejase jeftinija malo a lepse mi je legla. Al uzeh rukavice letnje BOS, najavi se samo decku 15-20 min ranije jer valjda seli lokal u drugi deo grada za nekih mesec dana pa sprema tamo sve.
  7. Ovo je top, al bi bilo lepo i da ima 500ccm [emoji2] Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  8. Ja sam uzeo Mangula potkapu, 2 kom i samo vratiš. I kad se oznojiš od vožnje, okačiš je na kofer(donji deo potkape unutra, gornji napolje) i osuši se za kratko vreme. Ima i proširenje kod očiju sa strane da ne žulja /useca Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  9. 123.000 [emoji57] Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  10. 430.7 pređenih. Odlična vožnja, super ekipa. [emoji4] Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  11. Ovlaži na mestima gde se dodiruje sa motorom. U mom slučaju kufer, vizir i veći deo fara. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  12. Ne znam dal je još aktivna tema. Hteo bih da kupim novu kacigu nakon 5god nošenja Nox kacige (flip up) Budžet je do 20k dinara. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  13. Vaistinu vaskrse Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  14. Ne mogu nigde da otvorim novi topic. Evo sta mi se desilo... Letos 31.07.2013 me zaustavi saobracajac na motoru i proveri da nemam dozvolu...ja ga pitam jel ces da mi pises nesto on kaze necu nista pici. Pre neki dan mi je stigao poziv za sud 7.11.2013 godine u Timockoj ulici. Dakle nemam ni jednu kategoriju (tad sam bio u procesu polaganja u autoskoli) a vidim da je kazna 120.000 8 meseci zabrane, 14 bodova i 15 dana zatvora. Koji kaznu mogu da mi izreknu i sta dalje da radim ?
  15. Mogu ja burazeru da koristim google, ali sto bi kad imam tebe Svaki dan lickas motor i uvek menjas neke zajebancije na pa kapiram da znas gde sta ima da se kupi Inace hvala svima na odgovorima, kupio sam ferodove plocice 3 para su me izasla oko 3400 i usput zamenio ulje u masini
  16. Trebaju mi plocice za 3 diska na x9, tj 6 komada i ulje za iste da promenim. Ako moze neko da mi ostavi br telefona gde mogu da nabavim obe stvari ili pak da mi posalje link sajta gde ima da se kupe.
  17. Znam da cete mi odgovoriti sad procesljaj po forumu ali mi treba hitno. Hocu da zastitim digitalnu od vlage kise itd i znam da ide providni silikon, e sad mi treba koja marka i gde moze da se kupi ?
  18. Nzm to mi se desilo na 3 x9-ke, kad god skinem akumulator resetuje se kilometraza
  19. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55826-zastita-digitalne-table-na-x9/ Hocu ovo da uradim ovih dana, jel ima neki bas odredjeni providni silikon da se kupi ili kako vec ?
  20. Pomagajte ljudi u dilemi sam Uzeo sam motor sa servisa pre nekih 2 meseca (stavljen nov automat alnasera i nov regler) Svi koji voze x9 znaju da se kilometraza resetuje kad se skine kleme sa akumulatora. Evo posle ravno 1000.0 km mi blinkaju oil i service, e sad da li je zbog toga zato sto sam presao 1000.0 km od servisa ili nesto drugo. Ulje sam proveravao u servisu i ono je uredu, Sad ne znam jel ce to blinkati stalno ili moram ja da ga iskljucim ?
  21. Nema frke, ako negde zapne cimam te. Sta mi treba od alata, samo krstasti ili jos neke gedore ?
  22. Videcu da sam promenim sijalice prednje i pozicije prekosutra. Zadnja desna pozicija mi ne radi mada nije mi toliko to bitno sad kao oboreno svetlo. Hvala burazeru.
  23. Moja greska u kopiraju linkova A ovi tvoji mi izbacuju pocetnu stranu sajta, tj ulazak na sajt. Jel je problem da sam zamenim sijalice ? Sta sve mora da se skida ?
  24. Uvek si ti u pravu autobusu jedan Gde mogu da nadjem te sijalice ? Jel bi moglo ovako nesto ? http://www.motobikeshop.rs/B2B/ProductDetailView.aspx?ProductId=06ef0152-67ee-4623-9af6-607c187ba2c7 i ta ubodna - http://www.motobikeshop.rs/B2B/ProductDetailView.aspx?ProductId=06ef0152-67ee-4623-9af6-607c187ba2c7
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja