Jump to content

Moto Zajednica

ruske011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    375
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ruske011

  • Rođendan Januar 14

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

16879 profile views

ruske011's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

601

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav stari drugari uzeo sam skoro hondu cbr 919 imam sledeci problem: Motor nece da upali samo vergla al ne pali i onda probam na gurku i nekako upali i radi sasvim normalno ne gusi se ili tako nesto. Cak i pali na dugme sve dok je vruc ili je napolju 30+ stepeni ali cim se ohladi opet ista prica. Svaki savet je dobro dosao.
  2. Neki savet kako ukloniti fleke od ulja na betonu?

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. Зорге

      Зорге

      Поменутим мерама можеш да додаш и прање "Кершером". Или да радиш и пре и после тога што су ти саветовали до сада.

    3. sasa ns 1

      sasa ns 1

      ako je sveze odmascivac kao za lanac famin adeco

    4. Dulence

      Dulence

      I ja to moram da resim. Masnoce od ulja na svojim vozilima sa uvek uklanjao sa K2 sprejom..cini mi se 250 din..probacu i sada..

  3. Mala pomoc: Kupio sam auto od preprodavca al sam izgubio telefon i njegov broj, treba mi za prenos, lik inace po nbg stavlja one vizit karte na vrata automobila ''otkupljujem kola'' ako neko slucajno ima to da mi napise broj da ga zovem. Inace Sale se zove lik.

    1. CrveniKimi

      CrveniKimi

      Ako ne uspes da nadjes isto, na kraju krajeva, imas u saobracajnoj na koga se vodi auto? Vidis iz kog je mesta i koje ime na koje se vodi vozilo i adresa vlasnika koliko se secam je upisana u dozvolu, pozoves 988 i dodjes do kontakt fiksnog telefona istog :) eto jedna ideja kako sam ja na primer nasao lika od koga sam kupio bivsi motor, gde ni sam preprodavac nije znao kontakt istog...ja sam ga nasao za par sati :) nadam se da ce ti biti od pomoci :)

       

    2. AndjeoPakla

      AndjeoPakla

      Nek te uslika radar i kamera i brini, pronaćiće on tebe :)šalim se, može ovo sa 988, pod uslovom da ima fiksni telefon. I ja sam tako jednom pronašao lika čiju sam ličnu kartu našao na ulici. Imam drugara koji radi u dežurnoj u policiji pa ako treba nešto da se proveri i pomogne javi se

  4. Drugar nema posla hoce da taxira na crno, koja je kazna u bg ako bude imao problema sto radi na crno.

    1. Prikaži prethodne komentare  11 more
    2. Best

      Best

      U tome i jeste jedan od problema, vozaci dobijaju preko PayPal procenat, tako se drzava uskracuje za porez na promet usluga. Vrlo ozbiljan razlog da bi mogli legalno da posluju u Srbiji.Izmedju ostalog, ni Uber zbog toga nije mogao na nase trziste usluga prevoza.

    3. sargeras

      sargeras

      Porez na promet usluga ne postoji kod nas od pre 12 godina, zamenjen je PDV-om od koga je mali poreski obveznik oslobodjen ukoliko mu je promet manji od 8 miliona dinara godisnje. Problem nije bio porez, vec to sto je placanje vrseno u devizama, ali je u medjuvremenu otvoreno jos par preduzeca koja posluju tako, pa se radi na resavanju tog problema sa NBS, ne brini. U svakom slucaju, to se nece slomiti na vozacu, vec na preduzecu cak i da ne bude reseno, posto je pojedinac svejedno obavezan d...

    4. Best

      Best

      U pravu si, uvodjenjem PDV-a je taj porez ukinut. Ali firma koja ostvaruje dobit ( CarGo ) u ovom slucaju ne placa nikakve dazbine drzavi u kopjoj ih stvarno i realizuje. To je pokusaj da kompanije koje se bave transportom roba i putnika, na globalnom nivou, preuzmu stvari organizacije i zarade u svoje ruke. Mimo drzava u kojima posluju. Videcemo kako ce se to kod nas odvijati. U Francuskoj je bilo zestokih demonstracija samih taxista protiv toga, goreli su automobili, svi veci gradovi bili z...

  5. Slucajno sam udario coveka kolima od pozadi, imaju lake telesne povrede, koliku kaznu mogu da ocekujem od suda?

    1. Prikaži prethodne komentare  5 more
    2. Skyrunner

      Skyrunner

      Ne brini ništa, to može sa tužilaštvom da se sredi ako je istina da imaju lakše povrede

    3. Zeka Peka i drugari

      Zeka Peka i drugari

      na lake telene povrede ne ide krivica....barem nije isla onomad kad sam ja to uradio...

    4. Skyrunner

      Skyrunner

      Jeste krivica, samo zavisi od procene, znanja onog ko pokreće postupak, položaja zvezda i kvaliteta polnog opštenja.

      Uglavnom, gosn agent 011, nemoj da brineš, to sve može relativno jednostavno da se sredi

  6. Kolko god sam puta padao uvek sam udario nekako glavom, al to nisam primetio dok nisam pogledao u kacigu, tako da jebes i motor i sve ako ne nosis kacigu.
  7. Ako neko zna da lepi folije na auto placam ruke po dogovoru, moj materijal. Ovi ludaci deru naplacuju 3x skuplje ruke od materijala.

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. Bojan_Jgd

      Bojan_Jgd

      Pa naravno da su skuplje ruke od bilo kog materijala. To samo kod nas moze da bude cudno.

    3. punisa 16

      punisa 16

      hahha vala dobro si rekao. lajk da ga ima ovde :)

    4. punisa 16

      punisa 16

      Moj drug se autografikom bavi vec 13 godina i bas je dobar u tome. radio je bas skupa kola... i dole po cg rusima i biznismenima lozacima. radi i obicne reklame itd. mogu da ti dam broj pa vidi sa njim.meni je radio nesto sitno oko motora imas u moj temi o bmw-u...

  8. Jel moze da se vozi auto iz zemlje Evropske unije ako nisi njen drzavljanin al imas pasos EU?

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. necko80

      necko80

      Koliko je meni poznato zavisi koju vozacku dozvolu imas? Da li je izdata u EU ili ne ...

    3. ProkaRoka

      ProkaRoka

      Odgovorio ti je max max, 100% tačno.

    4. necko80

      necko80

      Kako onda Rodjak sa Slovenackim pasosem i srpskom dozvolom nije mogao da vozi auto/motor sve dok nije napravio (preveo nasu medjunarodnu) slovencku dozvolu...

  9. Dunav osiguranje je osiguravajuce drustvo Beograd puta.
  10. Ima ih svuda ova je bila na skretanju za Kaludjericu kad se ide Smederevskim putem.
  11. Nije bila obelezena. Da li su policajci napravili zapisnik? Trebalo bi da odes u osiguravajucu kucu da vidis imaju li ga oni. Navodno oni tebi isplacuju stetu, a oni potrazuju od institucije koja drzi tu deonicu. Trebace tu mnogo muke, Srbija je ovo. Navijam za tebe.SRECAN ti 50! Jesu, cekam kazu oko 15 radnih dana pa odem u Dunav Osiugranje po zapisnik.
  12. U povratku nocas na smederevskom putu, negde oko pola 4 naletim na rupu koju je i policajac opisao ''ovde bi i Hammeru otpao tocak'' i lepo me ta rupa baci na zemlju sa sve motorom. Zvao policiju a oni hitnu pomoc (imam lakse povrede noge) Dok su oni radili uvidjaj motor je ostao bez ikoga da ga preuzme. Naravno oni su zvali parking servis i odneli ga u medjuvremnu dok sam ja bio u urgentnom, rece meni cika koji me je testirao i na alkohol (0,00%) da odem u PU Savski venac pa ce mi tamo reci procederu. Ali naravno tamo se samo uzima potvrda. Za ostalo je duzan parking servis koji sam nazvao i kad su mi rekli da treba da platim 7300 da podignem motor, nije mi bilo dobro. Naravno nisam ga jos podigao. Sada me zanima sta da radim koja je procedura, jel kriv Beograd put, kao sto pretpostavljam? Kome da se zalim za stetu na motoru i moje povrede. Svaka pomoc je korisna.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja