Jump to content

Moto Zajednica

bobang

Članovi
  • Broj tema i poruka

    235
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu bobang

  • Rođendan 16.08.1981.

Contact Methods

  • MSN
    gboban@live.com
  • Yahoo
    bobabob111

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kula
  • Motocikl
    VFR 800

Poslednji posetioci profila

3226 profile views

bobang's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Поздрав! Ако може неко да ми пошаље на мејл сервис мануал за 2007 годиште, gboban@gmail.com Хвала!
  2. Šta si uradio sa retrovizorima? Jesi rešiuo to i kako? Ništa još Original ne mogu naći nigde, našao mi je drugar od cbr-a ali treba da odem po njega da vidim dužinu i uporedim pošto kažeš da je kraći.
  3. Da li neko ima da proda desni retrovizor za VFR 800, 1998god. , ili samo nosač pošto je pukao. Zna li ko jel to isti reteovizor kao na cbr f2-f3?
  4. Može li savet gde i koje pločice za prednji točak da uzmem? Koje ono škipe, sinter?
  5. bobang

    Prodajem BMW F650

    cccc pa ne mogu da verujem da si zapustio lonac auspuha!!! srce me boli! Vidiš kako je to svima privuklo pažnju, pa i ti si ga kupio samo zbog toga. brzo krpu u ruke!
  6. bobang

    Prodajem BMW F650

    Jao kako je lep, al baš baš ! Moj bivši BMW, sad me podseti lepih dana. Drago mi je da te je dobro služio i služi to je odličan motor. Kad sam ga prodao imenjaku bio je u perfektnom stanju, a sudeći po Bobanu i slikama i dalje je u perfektnom stanju. Ko ga kupi neće se pokajati. Meni su govorili ko dodje da ga pogleda kupiće ga i tako i bi. Prvi je Boban došao i uzeo a pola Srbije pre toga prevalio za mladjim i "boljim". Tako da imenjače i sad će biti tako, ko želi da kupi taj model i dodje da ga vidi završili ste posao.
  7. Ima jedna pumpa sa TNG na izlazu iz Lefkasa prema Ag. Nikitasu sa desne strane.
  8. Vratio se sa Lefkade pre nedelju dana. Odusevljen sam!!! More i plaze - fantasticno!
  9. Dobri domacini i domacice i odlican pasulj! Pozdrav za Barosevac!
  10. Koji je onda savet vas koji ste bili tamo, da li traziti smestaj u Lefkasu pa putovati do plaze malo dalje ali imati i za vece gde prosetati, popiti pice, vecerati... ili u Ag Nikitasu pa do plaze imati manje ili nesto drugo? Posto vidim da se do plaze svakako mora kolima, a i planiramo svojim kolima da idemo. Nidri treba izbegavati jel?
  11. Odlicna tema! I ja planiram na Lefkadu ove godine. Da li na zapadnoj obali postoje neka mesta gde se moze naci smestaj a da su blizu mora i da nisu bas izolovana od ostatka sveta. Na Google Earth-u je to sve u brdu i dosta daleko od plaze, a i ne lice mesta na gradove nego na neka sitna naselja, npr. Ag.Nikitas, Kalamitsi. A na istocnu obalu mi se bas i ne ide.
  12. Vulkanizer je Barbaric u Iloku, odma kad se predje granica u Backoj Palanci. Broj telefona je 0649707660, znaci nasa mreza ili ko hoce 38532590464. Ja sam uzeo komplet za VFR-a Michelin pilot road 3 za 240e, 2013 godiste gume. Platite bez poreza, samo papire overite na granici i ostavite u prodavnici u Palanci. Prosto i jednostavno. Jedina mana je sto ne radi montazu moto guma.
  13. Da ne otvaram novu temu ako nije problem napisao bi ime i broj telefona jos jednog vulkanizera u HR (malo bližeg) koji prodaje nove gume i plaćate odma bez poreza tj. nema cimanja oko vraćanja sa granice nazad do vulkanizera itd.
  14. Okrećem korman normalno i bez bilo kakvih znakova da nešto nije u redu. Ne mogu da ocenim da li ima lufta u ležaju točka, da li on možda zeza?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja