Jump to content

Moto Zajednica

vujo032

Članovi
  • Broj tema i poruka

    436
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: vujo032

  1. Hmm, komšijina ćerka menjala set točkova na Fiat-u 500, a komšija misli da ja mogu sve da prodam, štonokažu i Eskimima zamrzivače.
  2. Komšija mi dao zadatak da probam ovo da mu prodam: Cetiri tocka FIAT 195/45 R16 SAMO LICNO Cacak - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Cetiri tocka FIAT Gume su TAURUS High Performance Dot 1018 Samo licno Cacak, u blizini Dis-a za BJBratiju popust.
  3. vujo032

    Moto Navigacija

    I mene zanima za auto ta od 100 e. Ima li link ka nekom oglasu, od tog kolege?
  4. Opcije ličnog preuzimanja, možda ČAčak?
  5. vujo032

    Ski berza na BJB

    Imam nešto, poslao sam ti p.p, pozz
  6. Kaciga nije za nose je ? Kolega, nisam ovo razumeo, nije za nošenje? Pozz
  7. Ja imam drugara koji voli bicikle i motore, biciklu vozi rekreativno redovno. Kako je tanak sa kintom, motor vozi samo kada uspe da skupi kintu da ga priušti. Tada dugo traži, bira, nešto lepo i očuvano, i onda ga ako treba još malo uglanca, dotera neke sitnice. Onda stavi neku cenu hiljadak eura više, a ne bi ga prodavao, ali ako je neko baš u potrazi za tim i takvim modelom, onda ga proda, i polako opet u potragu za sledećim. A ja po 20 godina vozim isti motor, ne usuđujem se da menjam, a voleo bih da isprobam još dosta modela.
  8. vujo032

    Štender

    Izvinjavam se što ću ovde pitati, ali kako su se pokazali oni štenderi iz Lidla?:
  9. Jesam preskočio negde, koliko je ovo kubika?
  10. Znam da ima neki zlatni DID, pa sam pomislio možda je ovaj stvarno zlatan
  11. Lep. Piše da nije padano, a može li sa ovog da se padne uopšte
  12. vujo032

    Poklanjam ...

    Kako daješ, koliko obično dođe tih kočića u jednom setu? Koliko je ostalo? Pitam za druga
  13. Ja sam čuo da su ljidima, pri većim brzinama kidali ventile, one ukrasne svetleće kapice, što se zavrću na ventil pa sjaje u mraku. Unutra valjda ima samo dugmasta baterija i LEDioda, ali kako je na vrhu ventila, usled centrifugalne sile, nastaje belaj. Ne želim da me neko pogrešno protumači, da vam kvarim poslove i planove, ali eto možda nije zgoreg imati to u vidu.
  14. Thalia je 2008-0 god., i na njoj su fabrički bile te dimenzije 175/65/14 Imam šest guma, pa sad ne bi menjao ako ne moram.
  15. Sad tek ništa ne znam , može da me prevesla prodavac ko ništa.
  16. Hvala, - Izgleda da su 14-ice najređe po oglasima
  17. Da li ja nešto ne kapiram, ja sam razumeo da ovo što piše na gumi R14 znači da meni trebaju 14 felne? Jel to 14 inča, coli, čega ?
  18. Tačnije razmišljam o kupovini, ali me to zamara kada čitam oglase, te da li su oguljene, pa krive, pukle, varene ... Razmišljao sam i o novima, ali mi rekoše da su bolje polovne original, nego nove Kineske. Kako se ne razumem u tu tematiku, ne bih voleo da nešto bude skarabudženo, sa nekim reducirima/prstenovima, već felne koje stvarno idu za taj auto. To je limuzina na bazi Clia, a nosi gume 175/65/R14
  19. vujo032

    Ski berza na BJB

    Ako su vam dečica prerasla ski komplet (skije, pancerice, štapovi, kaciga), a ako vam bude usput, možemo da zamenimo za veće/duže, ili ako imate veće/duže, od drugog deteta, a trebaju vam manje, a ako vas put nanese pored Čačka, ja sam u blizini DIS marketa (Stop šop), u Čačku. Imam pancerice od 14.5 m do 25 cm, veličine, tj. dužine unutrašnjeg gazišta. Skije imam od 50 , pa do 130 cm. Ne prodajem, samo zamena, ili iznajmljivanje. Zamena kompleta je 15-20 e, zavisi šta uzimate, a šta dajete u zamenu. Iznajmljivanje za dečiju opremu je kod mene 500 din./dan, a 2000 din, za nedelju dana. Za najlmlađe skijaše, koji prvi put staju na skije, da probaju, iznajmljivanje kompleta je jedna Milka čokolada sa jagodama [emoji4] ------ Samo da napomenem da je SAMO LIČNO, ne radim razmenu brzom poštom, autobusima, vozovima ...
  20. Zar ne važi više ono pravilo, da mu ti dodaš još toliko parica, koliko je on uštedeo/skupio?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja