Jump to content

Moto Zajednica

Satelis

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    8926
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Satelis

  • Rođendan 04.06.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl
    Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Poslednji posetioci profila

35048 profile views

Satelis's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

14,4k

Reputacija u zajednici

  1. Kod tebe je razlika što nemaš poziciona svetlo u faru ali zato imas migavce koji svetle tj rade kao poziciono svetlo napred. Instr. tabla ti je u miljama.
  2. Lako ćeš zameniti, skini podrep (krstak srafovi sa donje strane) i videćeš dzek od migavca kao i kačenje....dalje će biti sve jasno.
  3. S'vremena na vreme treba pustiti korman, pogotovo nakon zamene guma jer tak vidis stanje istih i dal je sve kako reba ako lani nije bilo problema. Desi se da je nova guma defektna, desi se da balansiranje nije dobro uradjeno, desi se da dzvajz u rupu malo ili puno pokrivi felgu pa se ne primeti na prvu....
  4. 2001 - 2006 FSJ PF01 2006 FSJ NF01 2007 - 2010 SW-T PF01B 2011 - 2016 SW-T PF01C
  5. Prodje decenija .... 12.03.2014.
  6. Pise godina ispod sica na nalepnici gde je ujedno i code boje.
  7. Ovaj nije pran u toj regiji 16Kkm, možeš misliti sta je izašlo, 3x sam se vraćao na hladnjak.
  8. Sta sam zaboravio reći kod ove slike.... ko vozi u svim vremenskim uslovima a nema produžetak prednjeg blatobrana, valjalo bi tj trebao bi puskirati hladnjak. Iznenadio sam se šta sam isterao iz njega. Prljavstina smanjuje učinak hladjenja agregata, nemamo prikaz temperature već samo lampicu crvenu koja ako se upali....tad je već kasno, misliti o tome!
  9. Tako je, ne samo prva već i druga generacija je saltala na niže u sred krivine. Desilo mi se na Transalpini u RO upravo to. Neugodno i rizično jer sam završio pola metra u drugoj traci sigurno, sreća nikog nije bilo. Tad nisam znao da može tako iznenaditi, sad znam kako diše i prst na - tasteru je spreman i nema iznenađenja. Poslednja generacija je dobila ziroskop, komp vidi da je bajk u nagibu te neće promeniti brzinu. PS Nemanja Tako je kod NC, Afrika kreće od druge generacije ako se ne varam. Druga generacija preko instr. table može pomerati obrtaje saltanja, ne znam da li to može i kod treće.
  10. Kad češnem cipelku bočno...to je to ne idem dalje
  11. Trošim DCT 82.300km bez problema, jedared me zeznu el. motor koji je kasnije sredjen. Milke njegov DCT troši ako se ne varam 120.000km takodje bez problema. Inače, 3 generacije ovog menjaca ima. Prva 12-15 imali su samo D i S, posle su dobili S1/2/3 16-20, 21+ poslednju generaciju su uboli za medalju dobro. Menjač perfekcija radi.
  12. Sta se desilo sa tvojim lamelama? Ako su se potrošile može se uraditi da bude bolje nego novo.
  13. Par informacija da dam za ovaj model. Par stvari primetih kod vozaca NC-a koji su ucestale. Prva je ta da se ide iz krajnosti u krajnost sto se lanca i njegovog odrzavanja tice. Ili nema odrzavanja ili se toliko naliva sprej da to nije normalno, prsce se toliko da ga ima na stop lampi. Druga stvar je ta da gotovo svaki ima iskrivljenu polugu cope ili polugu zadnje kocnice ili korman ili polomljen fuzaster i sve je od pada u mestu. tim povodom delovi sa Alie odradice posao odlicno ko ne zeli bacati novce kome je nc stigao sa ovim gumama.... nema grdjih Pilotke 5 Mitas TF se priblizio cifri PR5 tako da za moj dojam nema vise rezona za TF jedna za kraj ...........
  14. Odeš na njihov sajt i tu izaberes koji ces paket uzeti, nosač kapalice obavezno. Ne znam da li salju za SRB ali znam da je najjednostavniji za ugradnju Tutoro. Prooiler je duplo skuplji, montaza zahteva rasturanje plastika leve strane. Ako je obican model mora se seckati instalacija i kaciti na senzor brzine pa posle ucenje CF-a. Model sa GPS je daleko laksi za ugradnju ali i dosta skuplji od osnovnog modela.
  15. Satelis

    NC750X 2016

    Ja bi ga izbacio i sipao 10w40+ novi filteri, vozio 1.000km i opet zamenio za istim sa oba filtera.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja