Jump to content

Moto Zajednica

Kum_Mixer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    140
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Kum_Mixer

  1. Pozdrav svima. Svi ste pozvani na moto žurku kod MK Kumovi Srpska Crnja.
  2. MK Kumovi iz Srpske Crnje prave 11. moto skup u periodu od 23-25. Jula 2021. godine. Ulaz besplatan Hrana besplatna Piće 100din Debela 'ladovina, dobre svirke i dobra zabava zagarntovana. Ko je bio zna o čemu pričam, ko nije bio treba da dođe da vidi o čemu pričam.
  3. Pozdrav svima i nadam se da ste svi ok. Davno beše ta 2013. kada sam pokrenuo ovu temu o besplatnim ulazima na moto skupovima. Drago mi je da je većina klubova počela da ne naplaćuje ulaz. Nije to neka preterano velika stavka ali ako bi svaki vikend negde išao i plaćao ulaz pored svog potrebnog održavanja motora, registracije i ostalih troškova mislim da tad i ne bi bila baš zanemarljiva stavka. Ovo prilikom želim i da najavim moto skup u organizaciji MK KUMOVA iz Srpske Crnje. Ovo nam je 11. skup po redu i naravno kao i do sad ulaz je slobodan za sve, hrana je besplatna za sve i ima je dovoljno za sve, piće jeftino kao i do sad. Dobra rock muzika obezbeđena kao i kamp u debeloj 'ladovini. U blizini kampa je i bazen pa ko želi može da se osveži. Ko je bio zna o čemu pričam a ko nije bio verovatno je čuo od nekoga kako je kod nas. Slobodno se javite BJBajkeri da popijemo pivo kad dođete. 17.-19.07.2020. moto skup MK KUMOVI Srpska Crnja.
  4. Pozdrav kolege, krenuo ja danas da menjam lamele na mom Transalpu i vidim da je lanac od pumpe za ulje poprilocno labav. Resih da ga promenim, zvao nekoliko prodavnica. Niko nema na stanju, svi mogu da ga poruce iz orginala, ceka se par nedelja i kosta 9600dinara. Jedan lanac 9600dinara, majku mu kao da je od zlata. Ima li mozda neko neku informaciju gde se moze dobiti brze i po mogucstvu povoljnije? U pitanju je transalp 1993 godiste.
  5. Pardon, mala štamparska greška se desila, koja je upravo ispravljena.
  6. Pozdrav svima. U periodu od 19.07. do 21.07.2019. godine MK Kumovi iz Srpske Crnje organizuju 10. po redu medjunarodni moto skup. Ulaz kao i do sad besplatan, klopa a kad kažem klopa onda mislim doručak, ručak, večera za sve goste besplatna, pivo hladno, muzika dobra, hladovina debela, u blizini kampa je i bazen. Ko je bio zna kako je, ko nije treba da dođe i da se uveri u priče od ovih koji su bili. Svi ste pozvani!
  7. Pingvin37 mislim da si našao dobru šemu. Ako uspem za vikend da uslikam kako je kod mene onda ću postaviti.
  8. Potrebno je da je DC, zamenu se 2 zice ali onda radi samo jedna svecica. Potrebno je vezati bombine na redno kako bi davao struju na obe svecice, malo se smanji zazor na svecicama i to je to.
  9. Ja sam montirao isti taj cdi od brace kineza, isao na more i nazad. Da kucnem u drvo ide trandža bez problema.
  10. Nema potrebe praviti razliku. Ako je besplatno onda je besplatno. MK Kumovi iz Srpske Crnje prave sledeci vikend moto skup. 20-22. Jul. Ulaz besplatan za sve, klopa besplatna za sve. Ko je bio zna o cemu se radi, ko nije bio treba da dodje i da se uveri.
  11. Pozdrav svima, drago mi je da tema koju sam pokrenuo sada već daleke 2013. je i dalje u životu. Tako i treba. Što se tice MK Kumovi iz Srpske Crnje, to se zna. 20, 21, 22 Jul 2018. Oni koji su bili znaju o čemu se radi, a oni koji nisu bili trebaju da dođu da vide o čemu se radi . Naravno ulaz je besplatan za sve. Klopa je kao i do sad, pasulj, srneći paprikaš, pečena piletina, roštilj... naravno besplatna za sve. Kamp je smešten u debeloj 'ladovini 1km od rumunske granice, par stotina metara od bazena. Kako se termin bude bližio bićete blagovremeno obavešteni o muzičkim dešavanjima. Pozdrav svima i očekujemo vas.
  12. Naziv teme je Moto skupovi na kojima se ne naplacuje ulaz.
  13. Naravno da ima. Kao i do sad, 21,22,23 Jul - Moto susret u Srpskoj Crnji kod MK KUMOVA. Ko je bio zna o cemu se radi, ko nije bio mora obavezno da dodje Sve je freee
  14. Ako je ulaz slobodan onda je slobodan, a ne ko nije u klubu da placa ulaz. Jos covek dosao motorem i to ko zna odakle. Necete se obogatiti ako mu naplatite 100din. Ne znam zasto ti klubovi i postavljaju postove i svoje reklame ako lepo pise da je tema moto skupovi na kojima se ne naplacuje ulaz. Verujem da ima ljudi koji su bili kod nas na skupu u Srpskoj Crnji kod MK Kumova i doziveli da se uvere da je ulaz, obimna klopa (od pecenih pilica, pomfrita, rostilja, srneceg paprikasa, pasulja pa sve do krofni i strudli sa makom) besplatna. Kad je za dz onda je za dz svee. Pozdrav svima
  15. Pozdrav ljudi, od 22. do 24.07.2016. godine, MK Kumovi iz Srpske Crnje prave 7. medjunarodni moto skup. Ulaz kao i do sad besplatan, pice povoljno, klope uvek i za sve ima. Ko je bio do sad zna o cemu pricam, a ko nije bio morao bi doci da se uveri u to da smo pravi domacini.
  16. Pozivamo sve bajkere, motorcikliste, ljubitelje motora, ljubitelje dobre hrane i naravno sve ljude dobre volje da nam dodju u goste 27.12.2014. godine na nasoj Zimskoj Moto Zurci u organizaciji MK KUMOVI iz Srpske Crnje. Zurka pocinje 27.12. u 15h i traje do 28.12. do 15h. Svo pice je 99,99 dinara. Besplatan pasulj za rucak Besplatne kobasice za veceru, za ljude koji poste bice ponfrit i gilice. Rock & roll muzika uz bend Woltron. Ocekujemo vas.
  17. Hvala svima na lepim recima. U ime moto kluba Kumovi iz Srpske Crnje vam se svima zahvaljujem i pozivam da kad god ste u prolazu da se javite.
  18. Dok ne bude cena ulaza 0 dinara ne treba gasiti temu. Ili jos bolje, za tih 200dinara koliko kosta ulaz neka daju 2 piva za dz.
  19. MK KUMOVI organizuju 5. međunardni moto skup u Srpskoj Crnji u trajanju od 18. - 20.Jul. Petak: - 12:00 - Doček gostiju - 19:00 - Večera besplatna za sve - 20:00 - Rock koncerti * Voltron * Kontrola zvuka Subota - Kafa, doručak - 16:00 - Ručak (srneći paprikaš, pasulj) besplatan za sve - 17:00 - Bajkerske igre - 18:00 - Defile - 19:00 - Dodela zahvalnica - 20:00 - Rock koncerti *Riff 837 *Silk 0,38mm *Čupavci Nedelja - kafa, doručak Ispraćaj gostiju do sledećeg viđenja. ULAZ JE BESPLATAN ZA SVE. HRANA BESPLATNA ZA SVE. OBEZBEĐEN KAMP U DEBELOJ HLADOVINI.
  20. MK KUMOVI organizuju 5. međunardni moto skup u Srpskoj Crnji u trajanju od 18. - 20. Jul. Petak: - 12:00 - Doček gostiju - 19:00 - Večera besplatna za sve - 20:00 - Rock koncerti * Voltron * Kontrola zvuka Subota - Kafa, doručak - 16:00 - Ručak (srneći paprikaš, pasulj) besplatan za sve - 17:00 - Bajkerske igre - 18:00 - Defile - 19:00 - Dodela zahvalnica - 20:00 - Rock koncerti *Riff 837 *Silk 0,38mm *Čupavci Nedelja - kafa, doručak Ispraćaj gostiju do sledećeg viđenja. ULAZ JE BESPLATAN ZA SVE. HRANA BESPLATNA ZA SVE. OBEZBEĐEN KAMP U DEBELOJ HLADOVINI.
  21. Prijatelji, braćo, kumovi. Moto Klub KUMOVI iz Srpske Crnje već tradicionalno i u svome stilu prave međunardni moto susret od 18. - 20. Jula, na kojem se NE NAPLAĆUJE ulaz. Klopa je besplatna sva tri dana, kamp u debeloj hladovini, kvalitetni bendovi. Svi ste pozvani!!!
  22. Ok, forum. Ako nekoga zanima motor neka nazove na taj broj.
  23. Zasto mora toliko da se komentarise? Covek trazi toliko, ako je nekome puno ok je. Cemu toliko bespotrebno komentarisanje.
  24. Jbg, drugar toliko trazi. Sta ja da radim... Takav kakav je.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja