Jump to content

Moto Zajednica

SQTERBOY

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SQTERBOY

  • Rođendan 16.02.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Najveće selo u Srbiji
  • Motocikl
    imao madison, tražim 400-500-600ccm

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

SQTERBOY's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Evo me, bio malo u inostranstvu, radio. Potraga se nastavlja, javljam kada nešto nađem.
  2. Pa neka te služi kako treba i dolikuje. Brži si bio i treba da bude tvoj. Ja dao posle i jaču ponudu, ali kapara presudila. Ukoliko budeš prodavao iz bilo kog razloga, računaj da imaš kupca
  3. Ukoliko kapara propadne, računaj na mene kao kupca, čuo sam sve najbolje o tvom sqtu. Koliko traje kapara? 7 dana?
  4. Hahahahahahahaha, Evo znao sam da će neka fora biti, hvala bratu RS na popustu, ali nisam bio u mogućnosti da noćas dođem. Odgovara meni i 2200eur cena pa se vidimo u ponedeljak.
  5. I dalje u potrazi, bio sam bolestan neko vreme, evo me još malo i na nogama. Beverly meni nije opcija jer nije nikako za putovanja, a to mi je cilj. Usko sedište, malo prostora pod sedištem, nemogućnost da se " ispruže" noge. Išao bih malo na neke veće skutere, Atlantic classic mi je mnogo udobniji od sprinta pa bih se toga držao. Ako bog da za neki dan ću da probam od kolege RS-a, pa ću makar da ga kaparišem dok ne bude moguće sestri na skuter i odvesti ga. Ako istrči nešto povoljnije ja sam i za tu kombinaciju, ali samo ako je očuvan.
  6. Danas mi je rođendan, pa ako može neki rođendanski popust.. Evo i Telenor me časti...
  7. Evo da se i ja uključim da pratim temu, pa da pogledam taj sqter kada vreme dozvoli
  8. Ma ne tražim ni ja, nego je mnogo hladno pa nikako da tamo odem da vidim šta i kako, iskreno, kada bi makar 0 bila, pa da ga probam, ako odgovara da kupim i da dodjem kombijem po njega... Možda i da ga odvezem. Sve sam nešto u tripu da će neko proći i kupiti ga. Kada dodjem na forum, prvo u tu temu odem. Bolje uzeti od nekog ko će ti reći istoriju održavanja, kvarova, a i sutra da te posavetuje gde šta i kako. Samo minus ubija.
  9. Sigurno je ružan, ali je i dobar. Opet bi moj izbor bio Burgman 650 kada ne bih gledao pare za kupovinu, održavanje, potrošnju, prelep je. Postavlja se samo pitanje potrošnje i održavanja, pa i prevelike cene što će otežati prodaju kada mu dođe vreme. Udario minus beskonačno, nisam ni mrdnuo iz kuće danas jer je na gradilištu nemoguće raditi po ovom vremenu, sve sam malo stopirao dok ne dođe makar oko 0 jer je prehladno !!! Više manje se ništa novo ne pojavljuje u oglasima, jedino danas neki kaljavi atlantic.
  10. Krenulo me, udario minus i ne pušta, malo više posla pa ništa i ne gledam. Što se tiče pitanja mog i priče oko kupovine, ja to gledam onako posle *ebanja nema kajanja. E sad, kako treba da puknem pare to mi je još gora kombinacija . Gledam oglase kad stignem i to je to. Čim bude toplije nastavljam potragu i nije tačno to izabereš najskuplji, gledao sam atlantic-a za 2700 i ne bih ga kupio ni za 100. Ne volim da me neko laže, a ne volim ni da kupujem auto ili motor od nekog ko nije održavao i da visim po garažama ne bih li vratio sve to u stanje koje je meni pristojno. Burgman je skuplji za održavanje, stariji modeli su mi ružnjikavi, kao kinezi ( ili im je on bio kalup ). Što se tiče Burgmana, samo 650 jer on pomera granicu, koliko je T max dobar toliko je 650 lep, ali to je već skupo za kupiti i za održavati. Nema razloga za žurbu, udario minus beskonačno.
  11. Drugari nemojte se nervirati i svađati, ja mislim da je svetac mislio da se Vanja njemu obraća a siguran sam da je to bio komentar na moje objašnjenje od danas. Batalite svađu, koja korist od toga? Svetac Mlađi skuter bih uzimao iskreno, ne igra mi Bugrman to godište, a ubeđen sam da bih morao da pravim nešto na ulasku u dvorište da ne kači. Hvala ti u svakom slučaju. VanjaBGD Ja ću iskoristiti tvoju ponudu, pa ako u narednih par dana ne uspem da pogledam RS-ov Atlantic da ti skočiš i baciš oko, ali samo kada si u prolazu. RS mi je rekao da za sve što nije kako je on rekao spušta cenu. Poslao mi je danas sliku sata i kormana i sve je odlično, mada sam i na ovom od danas video da se to ne briše. Još jednom hvala na pomoći i nemojte se sukobljavati bezrazložno.
  12. Išao da vidim ovaj sqter iz oglasa. Lik je iz Zemun polja, sqt je na Bežaniji. Skuter je u mnogoooo boljem stanju nego onaj u Dobanovcima. Lepo se vozi, nisam puštao korman, nisam išao brzo jer je guma bukvalno plastična. Odgovara mi položaj, mislim da je to to. E sada, skuter nije kao na oglasu. Jedna strana je farbana i ove niklovane lajsne su ofarbane u mat sivu boju. To mi se nikako ne sviđa, mada može to da se odradi karbon folijama, video sam u temi Operacija Atlantic kako je to alexanto uradio. Nije ni onaj vizir koji je na slici nego je vraćen fabrički po njegovim rečima. E sada, pitao sam ga što je stavio stare slike našta sam dobio odgovor da nema novije i da su one stare godinu dana. Pitao sam da li uz sqt daje i vizir koji je na slici on mi je rekao da ga je prodao. E sad, ja mislim da je on pao sa sqtera i da mu je pukao taj vizir zajedno sa bočnom stranom sqtera, Realno nema ni veze, samo što me laže. Zadnja guma za menjanje, potrošena po sredini sa strane ima mesa. Registrovan do 3.marta i to je to. Sve u svemu, reg 14.000 servis 2500 dinara, zadnja guma 6.000 dinara. ulaganje 220 eur i na njegovih 2700 jer ispod ne daje to je 2900 eur. Uklapam se ja u moju fin. konstrukciju ali ne znam koliko je oštećena ta plastika na sqteru. Prodavac mi priča da dosta ljudi dolazi zove, ja iskreno to i ne verujem, savetovao me ( kao drugara ) da ostavim kaparu da ne ode. Pogledaću od RS a Atlantica jer je dosta jeftiniji, a ako je slično stanje, onda je to to. Samo da se ode do Ceraka. Ubija me posao sledeće nedelje.
  13. Nije meni bitna brzina, ja volim da krstarim ali volim i da imam snage u rezervi. Skuter je odoban, ima zaštitu od vetra, to je nesto sto mi motor ne može priuštiti. Voznja je drugačija, voleo bih da imam para i da auto bude automatik, totalno drugi osećaj. Vanja, hvala na ponudi, ali pokušaću ja da stignem ovih dana da pogledam taj sqter, a ako ne stignem možeš i ti... Jedino ako nisi RS-ov rodjeni brat Pogledaću sutra ovaj na Bežaniji pa ako postoji mogućnost ja bih ga probao i onda znam, ako mi u vožnji odgovara, onda sam resio problem oko tipa, ostaje samo traženje primerka.
  14. Ne znam kako sam propustio link, jeste to je taj sqt, pa šta znam, ako je održavan onda ok, pogledaću ga već, malo mi je dalje jer je on na Ceraku a ja na Altini. Sad sam ga zvao ponovo, duže smo pričali, ubio sam lika, sad znam mnogo više o skuteru, kad je šta menjano kako se ponaša i sl. Jedini problem je što sada ne može da se proba, tačnije može da se upali ali ne može se isterati zbog snega koji se nalazi na ulici. Malo me mrzi da idem samo da ga vidim, ali trazio sam mu slike kormana, sata da vidim u kakvom je to stnaju jer je na onom bilo izbledelo katastrofa. Čovek mi rekao da ima najavljenog samo jednog kada se otopi sneg, ali da ne postoji nikakav dogovor oko toga i da se sqt ne sklanja iz prodaje dok prvi ne kapariše ili isplati motor. Takodje mi je rekao da on može odvesti sqt kod mog majstora ukoliko ja to želim, ali samo pošto se dogovorimo oko cene, pa kada majstor potvrdi da je ok, da završimo trgovinu. Eto onda i to, Ovaj je isto kod mene u kraju, tačnije na Bežaniji pa ću ih taman uporediti. http://www.polovniau...rilia_atlantic/ Kako mi se čini atlantic daje isto kao i burgman, samo što je viši, a to meni i odgovara zbog "stepenika" na ulasku u dvorište. Sve u svemu čini mi se da uz Vas pravim lakše korake. Hvala puno. E sada. Što se tiče Xciting-a naplašili me dosta oko elektonije i da im strahovito pada cena. Pogledaću i njih, samo iskreno ni na jednom nisam sedeo, a kamoli vozio ga pa ne mogu da kažem i ništa o njima, jako mi je bitno da se ja osećam udobno i prijatno na njemu. Kolega cobe, postavio sam sebi limit, ne zbog novca kojim raspolažem već zbog činjenice da mi je auto u lošem stanju a on mi je baš potreban za posao, pa malo i na njega da se da neki dinar. Vidim ja da je za wing-a potrebno više zato ih i ne gledam po oglasima više.
  15. Hvala na dobrodošlici, ja uveliko tražim već svoja 2 točka i nadam se da ćemo se skoro videti RL.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja