Jump to content

Moto Zajednica

airsekus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: airsekus

  1. Zdravo moto narodu !!! ...nije me dugo bilo, a nisam imao ni sa čim da se pojavljujem. Pošto je i ovo EPP trajanje, evo nešto na tu temu ! Pozdrav svima.
  2. Nastavak predhodnog... Nešto malo više od ove sorte imate na sajtu: www.airsekus.com pa dobro došli ! ...iskren da budem, čitajući malo po forumu, drago mi je da se sve više Vas interesuje za "personalizaciju" svojih ljubimaca ! Kao jedan od "pionira" ovakvog razmišljanja, mogu samo da pozdravim i podržim nove momente u tekućim trendovima !!! Pozdrav i sretna vožnja !!! Slavko AIRSEKUS www.airsekus.com
  3. Pozdrav Bikeri ! Pošto me nije dugo bilo, opet ćemo se igrati kao u početku ! Skoro mi se desio ovaj Kawas VN 800, sa malo neobičnim "domaćim zadatkom", da sve ispadne kako je ispalo, a da povežem neke krajnosti koje se ovde simbolično pojavljuju. Eto, sad malo gledajte ...
  4. Da li si rešio misteriju farbanja !? Sad izvini ako sam jako zakasnio, jer me jako dugo nije bilo na forumu ! Ne znam u kojoj si fazi, ali ako ti se ne "gadi" pogledaj: www,airsekus.com pa ako se zainteresuješ, naći ćeš mailove, telefone, ... itd.
  5. Godište je "eksperimentalno" 1967. ! A što se podsećanja tiče, "Sekula" i te stvari,. . . biće tu još svašta ! Pozdrav !
  6. Sve je "domaća radinost" trudim se koliko mogu, a teram dokle ide !!! Hvala i pozdrav !
  7. Hvala Dr ! Baš taj 749 bi trebao da je još u Vršcu. Pitaj mog Slobu i odvešće te da ga vidiš. Pozdrav mojim Vrštanima !!!
  8. Počinje "ekpres lonac" !!! Ducati je farban, ram je farban, felne su farbane u "Racing Gold" original Ducatijevu boju koja se ne može naći u slobodnoj prodaji. Žuta Yamaha je model R1, trkača "Kuleta" Perišića iz Dijamanta - Aranđelovac. ...Drago mi je da ne veruješ da su sve moji radovi, što pokazuje da prevazilaze očekivan ovdašnji nivo kvaliteta. Nije sve u AirBrushu. Nisu svi pristalice oslikavanja, neko želi samo posebno farbanje da bi se razlikovao od drugih. A što se "sviđati-ne sviđati tiče", to je upravo ono o čemu treba pričati, razlike u ukusima i njihova tumačenja. Hvala na kritikama, važno je da su iskrene !!!
  9. . . . nakon dva neuspela pokušaja da ovo postavim, valjda će ovaj biti uspešan ?! Prijatelji i Vi koji se tako osećate, šta mislite o ovoj temi ? Pošto više od 20. god. slikam AirBrush tehnikom, farbam i poliram motocikle, restauriram Old-Timere i pomalo se vozikam, voleo bih da započnem ovu temu sa Vama i vidim koliko isto ili različito razmišljamo ! Smatram da je TO lični pečat i način prepoznavanja, bez obzira šta vozili. Kako Vi "dišete" kada je u pitanju miris nekih novih boja na vašem motoru, a da nisu fabričke ? Možda pomogne nekoliko slika onih koji već imaju svoje "nove boje" na sebi. Nešto je tu starijeg, a nešto novijeg datuma, ali ako je dobro, dobro je uvek ! Unapred se zahvaljujem svima zainteresovanima !
  10. Znači došao si ovde da ponudiš svoje usluge, a za ostalo da te ljudi zovu... To se, prikane, zove oglas a ne predstavljanje.... Dobrodošao u svakom slučaju, nadam se da ćeš imati vremena da učestvuješ u radu foruma.... Neki početak mora da postoji ! Hvala na dobrodošlici !
  11. Nadam se da je ovo simpatičan početak !? pogledajte na sajt: www.airsekus.com i ono što mislite da je interesantno -recite, i postaviću ! Samo bez zamerke ako ne uspem odmah da odgovorim, jer nisam baš često za compom. Možda bude praktičnije i brže na: 063 821 3928, ili email ?! U svakom slučaju Hvala na interesovanju !!!
  12. Pozdrav svima ! Ja sam Slavko Sekulić iz Novog Sada. Bavim se AirBrush oslikavanjem motocikala, farbanjem i poliranjem istih, i restauracijom Old-Timera. Ovim poslom se bavim preko 20 god. a ako Vas interesuje, sve možete pogledati na: www.airsekus.com Za sada toliko, nastavak sledi !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja