Jump to content

Moto Zajednica

Lukac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    330
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Lukac

  1. Odvezao je u Pancevo, sve ok. Zakljucavam oglas
  2. Druzili smo se skoro 50 god,bio mi je jedan od DOBRIH prijatelja,videli smo se pre mesec dana i dogovarali za druzenje. Zbogom Pirke , provozaj se gore sa Bugijem, kalijem, Saletom, Cebzom, Sisavcem i ostalim dragim ljudima. Tek na sahrani vidis ko je jos medju nama .
  3. Pozdrav i tebi. Sad gledam saobracajnu i osiguranje ima 65,8kw znaci 88,2ks
  4. Ako se ovde ne proda, kad je oglasim trazicu 2000e. Secam se Komse iz Motoraca, kad sam mu prodao zelenu Diverziju pre 12-tak godina, kod njega presla boga oca, nista nije dirao samo redovan servis i vozi. Pa se posle dva neuspela eksperimenta vratio na Diverziju.
  5. Pre mesec dana me je na oglas za moj FJR 1300 zvao drugar i ponudio zamenu uz lepu doplatu, pa sam postao vlasnik Diverzije 900 koja je u njegovom vlasnistvu preko 5 godina.Motor je registrovan do jula ove god, lepo radi, nije lupan , gume stavljene nove zimus, nov akumulator, dodatni farovi i sva tri kofera. Mi smo uradili servis-ulje ,filteri, svecice, znaci motor nema ulaganja.Mi zbog bolesti u kuci necemo puno ici motorom (radi se o mojoj kevi),pa kome treba dobar a jeftin prevoz nek me kontaktira-cifra za forumase fiksna 1800e,za vise info zvrcnite me na Lukac 064 9760896.
  6. Honda SH300 2008, uvezena iz Svajcarske, 26800km,nije jos oglasavana, ako te interesuje posalji PP, cifra ce biti oko 2000-2100 za visi od ulaganja i dazbina, pozz
  7. Lukac

    Yamaha FJR1300

    Cifra i dalje 4000e i nece se menjati
  8. Kao sto naslov kaze , kupujem sediste u bilo kakvom stanju, samo da je lim odozdo dobar, cena nebitna, sretni praznici svim forumasima.
  9. Lukac

    Yamaha FJR1300

    Zaboravih da napomenem da su (po FJR forums uputstvu) uradjeni otvori na spoileru sa zastitnom celicnom mrezicom i dodatna izolacija rezervoara odozdo, zbog grejanja, narocito leti.Uz motor idu gratis nalepnice za felne.
  10. Lukac

    Yamaha FJR1300

    stimg.cc/VdZ8K5vK][/url]
  11. Lukac

    Yamaha FJR1300

    Ovo mi je treca (generacija 1) od 2015, bila siva, pa 2021 plava, pa sad opet plava.Prvo i najvaznije razlog iznenadne prodaje: velika mi je zelja generacija 2 a dobio sam lepu ponudu iz Svajcarske , deo cash a deo na kredit, koji bi digla sestra od tetke iz Ziriha. Ovaj sto bih prodao je uvezen 2021 iz Nemacke (znaci puna snaga) i vozio ga je dve sezone moj dobar prijatelj Aca iz V. Plane, trenutno vlasnik 8 motora. Pazen i mazen, vozen samo na par tura (jbg kad si privatnik sa velikom firmom, nemas puno vremena za voznje).Prava km 66000, a opreme kolko hoces; dva Leo Vincija, nove Pirelli Angel 2, nove plocice kocione, nov akumulator, sediste Srdjan sa presvlakom otpornom na sunce i kisu, svi servisi odradjeni, Brisk svecice (sa 4 pipka), K/N filter, gear position selektor, uticnica 12v, crash pads, led farovi, dodatna svetla pozadi, raiser volana, itd itd, ukratko pun dozivljaj. Preveden letos i registrovan na mom imenu do novembra 2024.Uz motor ne ide Wingrack vec original nosac i top case u boji-bocne kofere nemam.Motor je spusten za oko 3cm zbog moje Hobitske gradje ali moze da se vrati na normalu. Prednja, zadnja i srednja cena 4000e, bez cenkanja, FJR je 2004god. Sretna nova svim forumasima, puno lepog vremena, druzenja i ispravnih motora.Lukac 063 339530
  12. prodato prijatelju iz Indjije, puno bezbednih km
  13. Posto sam bezuspesno pokusavao da prodam svoj GSF1250 iz 2010god (cak i na forumu), dogovorio sam se sa prijateljem , da uradimo zamenu pa sam dobio doplatu i GSX600F uljaru, inace motor koji smo mi odrzavali skoro 5 god.Drugar je sa foruma a vlasnik je motora punih 7 god,uljara registrovan je do avgusta iduce god , pali radi ide. Gume dobre, ima gepek i top case, kupio sam povisen nov vizir i uradio mali servis.Vodi se na A2, prenos je obavezan, a cifra je 1350e za forumase.Dobio sam kaparu od poznanika iz Banovaca pre tri meseca, ali je covek odustao , pa stavljam motor na oglase. Meni ne treba jer sam uzeo FJR1300 za ovo leto a kome treba dobar a jeftin prevoz evo prave prilike. Za info mozete me zvati na 064 9760896 Lukac.
  14. Ima dva potenciometra kojima se ukljucuje i pojacava, kao volume na radiju za kola ,recimo. Nisam bas strucnjak za elektroniku.
  15. Grejaci su skinuti sa motora i potpuno ispravni (moze proba ). Grejaci vozacevog i suvozacevog sedista, su odvojeni, svaki ima poseban potenciometar, radi se o Nemackoj firmi Nolden, kompletno sa instalacijom, relejima, elektronikom. Grejaci rucki su skinuti sa istog motora Japanske firme Kijima, gume rucki su super ocuvane. Cifra novih grejaca je 145e za sedista,a 70e za rucke, sve dajem upola cene znaci za forumase moze jedna novcanica od 100 eurica. Lukac Dragan, 063339530.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja