Jump to content

Moto Zajednica

Lowlander

Članovi
 • Broj tema i poruka

  26
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

63 Good

O članu Lowlander

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 10.11.1970.

Contact Methods

 • Website URL
  http://modd4fun.blogspot.com/

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Banat ravni
 • Interests
  Motociklizam, elektronika, muzika...
 • Motocikl
  Kawasaki z750

Poslednji posetioci profila

460 profile views
 1. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  Džaba i' bilo i lomova, i njini novaca. Kamo sreće da je prošlo bez toga, al kako je moglo biti dobro je i ovako. Znaš kako kažu kod mene u kraju... "Teško onom što ga apoteka 'rani i advokat brani". Al aj sad, šta je tu je. Biće nekako.
 2. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  I da ne zaboravim, budući da se to desilo na terit. Bajine Bašte, ljudi su me oduševili. Od inicijative da mi se pruži prva pomoć, pa da se uspori saobraćaj tj. obezbedi lice mesta koliko toliko do dolaska policije, zatim pozivanja hitne pomoći i policije, kasnije sklanjanja motocikla na bezbedno (samo su mi govorili dok sam ležao "Ne boj se biće na sigurno, znamo mi kako vi motoraši to volite...) itd. itd. Svaka im čast.
 3. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  E hvala, poslali su danas snimke u policiju u UE pa će oni to službenom poštom do mog mesta u policiju opet. Popodne su mi javili telfonom. Javila se neka skroz ok ženica iz bolnice i pomogla. Verovatno joj je prekipelo da sluša kolege oko sebe kako prebacuju odgovornost, nemam drugo objašnjenje. Što se osigura ja tiče, dok se čoveku ne desi nešto on samo ćuti i plaća, a sad zbog nastale situacije, kako sam malo zagrebao ispod površine vidim da su uvezani. Nadam se da ni ja neću imati problema, u telef. razgovoru delovali su mi raspoloženo za saranju (Dunav - ne reklamiram), bar što se mog predloga ticalo da ne prihvatam cene "napamet", već kad spisak delova bude crno na belo zovem licenc. servis i tražim cene original delova. U mom slučaju kako sam pisao ranije na motoru je pukao ram, tako da se nadam da mogu dobiti procenu na totalnu štetu. Sad to sve ostaje da se vidi kad izadje njihov čovek na lice mesta. A ovo poslednje vezano za nezgodu, mislim da nemam šta sa dečkom koji me je udario ( priznao je on za zapisnik krivicu), sve će ići preko osiguranja, a ja ne nameravam još dodatno da šibam parnicu. Njegovo priznanje ili ne ne igra mi veliku ulogu kad je u policijskom izveštaju navedeno da je kriv. Imao sam i ja dva'est koju, pa ma koliko da sam ljut na njega, ne mogu reći da je imao nameru. Jednostavno nije vozio propisanom brzinom i proklizao je. Kanije se danima "kidao" oko mene, pomagao na razne načine, a eto meni se čini i verujem mu da je iskren u tom da kažem kajanju. Moglo se to svakojako završiti (lošije po mene što se povreda tiče), al eto na moju sreću nije. Osiguranje nek se ispruži za motocikl i nešto oko ovih lomova i to je to.
 4. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  Ma juče sam pokrenuo stvar sa adv. (poznanik). Pa polako. Dok stanem na noge biće nešto. Ima nekih manjih propusta ili su to razlike u radu a ne propusti od str. bolnice u Užicu. Npr. u mom karaju a i šire u Vojvodini prilikom prijema povređenog, bolnice obavezno izdaju obrazac pod nazivom "Prijava povrede" gde su osim osn. podataka povređenog navedene (ili su navedene) vrste povreda - teške tel. ili lake telesne povrede. Obrazac izdaju u 3 primerka (jedan povređenom, drugi policiji i treći ostaje ustanovi/bolnici). Negde kažu nije obavezno, ali eto tako ostaje pisani trag o prijemu, tačnom vremenu prijema i vrstama povreda. U Užicu kažu ne izdaju takav obrazac već "na reč" jave policiji pa kao od njih da tražim. Dalje, nisu mi dali CD ili snimke fraktura prilikom otpusta, ali imam izveštaj lekara specijaliste gde je navedemo detaljno o čemu se radi itd. Što se motocikla tiče danas dogovaram sa osiguranjem kad da pošalju veštaka. Malo me nervira to što se kod nas u svakoj opštini maltene radi drugačije, ali to mi je odavno poznato, samo nikako da se naviknema (da svarim).
 5. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  Sve u svemu, u celoj ovoj priči, drago mi da ste pročitali tekst i naravno još jednom, hvala svima na podršci i na tome što ste podelili sa mnom vaša (slična) iskustva. Evo polako, nakon nekoliko dana kad su se stvari polako slegle, listam oglase, gledam motore, biće nešto. E da... Tu je i ona nesnosna igra mačke i miša sa osig. zavodima itd. Al proće sve to.
 6. Brz oporavak ti želim i ne daj se.
 7. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  @piki; @PetkovicBecej;
 8. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  Nema zamerke nikakve. Hvala svima na podršci. A eto imam sad priliku da čujem i vaša iskustva. Mnogo to znači.
 9. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  thx
 10. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  Thx
 11. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  Ah pa te ljude posebno poštujem. Kad god sretnem bicklistu pogotovo negde na nekom putu, na nekoj čuki, obavezno se javim. Živ bio...
 12. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

  Tačno...
 13. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

 14. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

 15. Lowlander

  Poslednje putešestvije mog Zeke

×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja