Jump to content

Moto Zajednica

Crven Ban

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1221
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Crven Ban

  1. Postovani Bajkeri, jel ima neko ili vozi ovakav elektro enduro motor. Ima ih i street legal. Voleo bih bar neko da da neka iskustva. Elektrifikacija , nam ocigledno ne gine u skorijoj buducnosti, pa bar da budemo spremni za nju.
  2. Evo da se i ja javim posle 3 nedelje od operacije. Oporavak tece kako treba, malo sam blindiran oko ta dva prsljena, ugradjene su mi titanijumske plocice sa srafovima da sve zaraste kako treba. Pokretan sam i nemam neuroloskih ispada u kretanjima, hvala bogu. Cuvajte se, mada od ovakvih budala cini mi se samo sreca moze da nas sacuva.
  3. Ova vest me je mnogo pogodila, bili smo dobri, vozali se pre njegovog mozdanog udara. Bio sam kod njega u radnji kad se oporavio od MU. Mnogo mi je zao. Nek su ti siroki nebeski putevi prijatelju moj. Do god sam ziv, secanje na tebe ce ziveti. Pocivaj u miru.
  4. Ima li neko bilo kakvo iskustvo sa ovim motorima. Vidim da se dosta reklamiraju, ali ni jedna tema nema. Ajmo neko ko je kupio nek da neka prva iskustva sa ovim motorom.
  5. Pa neki Jazz Bass za 400 evra da nadjes, a da nije neki kineski klon, ne verujem bas. Ali dobro, zelim ti svu srecu.
  6. Nek su mu siroki putevi nebeski. Pocivaj u miru druze moj.
  7. Moj drug ga je kupio za R 1150RT pre nekih mesec dana. Cena mu je bila oko 30 000 dinara. Cisto da imas podatak sta da mu kazes i koliko kosta. Postoji servis u BG koji to radi i koji nabavlja te stvari, ali da ovo ne bi ispalo reklamiranje, ako ti se ucini prihvatljivo, na PP.
  8. Prodajem Go Pro 4 Black kameru sa 4 baterije, punjecem za njih, sa dodatnim kucistem koji je fabricki izrezan da moze da se napaja za vreme trajanja voznje, i jednim zaobljenim nosacem za kacigu. Na dodatnom kucistu plastika koja zatvara nije fiksirana, ali moze da se namesti da funkcionise i da zatvara kako treba. Cena 240 evra, ponude na PP.
  9. Crven Ban

    GS 911

    Kao sto u naslovu pise, kupujem dijagnostiku GS 911.
  10. Bio mi je jedan od najboljih priajtelja. On se kretao iz pravca Sapca prema Rumi, tip sa autom nije stao na znak STOP i dolazio je sa naplatne rampe i heto da skrene prema Sapcu. Skazaljka na brzinomeru je stala na 70, udario ga je u prednji tocak, nesto malo tragova kocenja je bilo, sto je znak da je auto izleteo neocekivano. Miroslav vozi motor jako dugo i iskusan je bajker, kupio je Beverlyja 300, namerno da bi vozio polako. Bio je svestan posle udesa, ali na zalost obilno unutrasnje krvarenje nije moglo da se zaustavi i preminuo je. Nek mu je laka zemlja i siroki nebeski putevi.
  11. Gledacu sutra po podne ne mogu da uhvatim ni jedan stream koi radi duze od 3 minuta, a sad nece da radi ni jedan.
  12. Da li ce utakmica koja pocinje u 18h da se zavrsi do 19.20 da bi prenosili Moto 2. Naravno da nece, ako prenose celu utakmicu, ona treba da se zavrsi tek u 19.45 ili mozda u najboljem slucaju bez reklama na poluvremenu u 19.30. Smradovi su i te kakvi. I treba imati posebnu pretplatu da bi se gledali ostali SK sem 1,2,3. Znaci sve je u lovi. Plati jos i jos i jos i jos .
  13. Ima li neko info na kom strimu da pratim Trke Moto 3 i Moto 2, posto vidim da ovi slepci sa SK prenose tursku ligu.
  14. Osecina - Pecka, uradjen novi put, prosle godine negde u junu pusten u promet. Ne ide se vise starim koji je pun zakrpa. od Pecke prema LJuboviji preko Proslopa put je dosta dobar i pred samu Ljuboviju mozda nekih 3 do 5 km nesto losiji.
  15. Pozdrav Aco,

    Posto smo izgubili kontakt sa one grupe Boxer motori, voleo bih da s tobom ostanem u nekom kontaktu jer si mi potreban za odrazavanje mog BMW. Ako se secas pricali smo o tome da treba da se nasteluje Motoring na mom BMW 1150 GS. Inace sam na samoj veceri gde smo bili u trpezi sedeli jedan do drugoga.

    Veliki pozdrav Dejan.

    P.S. Zao mi je sto je na grupi onako ispalo kako je ispalo, ali na zalost ja nisam imao nikakve mogucnosti da bilo sta tu popravim i odlucujem.

    Dejan

    1. A.J.

      A.J.

      Ma ok, cek samo da se otvorimo ;)

  16. Bojane svaka cast, lep provod, lepo putovanje, a sto je najvaznije puno uspomena za secanje i neki ponovni povratak predjenim putevima.
  17. Yamaha Platner je imala takav dodatak, kupio sam ga prosle godine na sajmu sa popustom. Iskreno zaboravio sam koliko je kostao, ali nisam zadovoljan sa njim nikako. S obzirom da je sajam prakticno tu za nekih mesec i kusur dana mislim da treba da sacekas i pogledas to kod nas.
  18. Kad ga je Skohajm prodavao 2017 u maju , bio je ekstra motorce, i one slicice kao sa postera su iz tog vremena. Ja sam zvao tada za taj motor, ali su mi rekli da sam zakasnio za dva sata, dosao je neko pre mene i uzeo ga. Ja tad uzeh drugi motor, i sad evo kajem se iskreno priznajem, jer bih ga sad uzeo sa slascu. A vama koji ste bili vlasnici ovog motora moram da odam pocast, jer motor dolazi sa kompletnom dodatnom opremom i sa mozda i vise od toga. Srecna prodaja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja