Jump to content

Moto Zajednica

3OPAH

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1122
  • Pridružio se

Sve što je postavio član: 3OPAH

  1. za ovaj nacin montaze:
  2. nosac je: Handlebar mount for Garmin Zumo XT2 *lockable* | Touratech: Online shop for motorbike accessories WWW.TOURATECH.COM ima veci izbor polozaja (horizontalno i vertikalno) ali me zbunjuje pozicija kabla za napajanje i pozicija kljuca? Po meni za slucaj horizontalne montaze, kljuc treba da bude dole (da nije izlozen kisa, prasina...), kabl za napajanje takodje sa donje strane? da ili ne? Ima li neko tu iskustava i preporuka? Hvala,
  3. Malo me zbunjije nosac? dok se komunikacija puni i ceka da bude povezana
  4. Kupio sam i ja xt2 u toku je migracija podataka sa starog uredjaja. proba jos nije uradjena. Ima li ovde iskustava radi li ovo? Blagom proverom cini se da radi?
  5. Hvala, pitanja: 1. Ako imam tag i aplikaciju a na "tagu" uplatu priPejd, sta se prolaz da naplati sa taga ili ce prebaciti na racun? 2. moze li u isto vreme da se koristi i placanje unapred na tagf i ponekad na tagu nula rsd pa preko platne katrice Hvala!
  6. da osvežim temu i pojasnim: tema je o naplati putarine za motore ili generalno? ako je za sve, onda pitanje: Koristi li neko ENPay - Elektronska naplata putarine ENPAY.RS ENPay aplikacija vam omogućava da plaćate putarinu na najlakši mogući način. Sa bilo kog mesta, bez čekanja i bez keša. ako je da, može li iskustva preporuke (znaci odnosi se na sve a ne samo motore), konkretno me interesuje za kola? Hvala,
  7. da se vratim na temu, moracu da kupim novi, verovatno xt2 javicu iskustva kad ih steknem!
  8. izvinjavam se zbog "zloupotrebe teme"! Hvala svima,
  9. evropa koja je vec bila, cudno nakon novog softvera za uređaj, kartica je bila zakljucana, nije je prepoznavao vise uredjaj? Uzeo sam novu karticu ubacio u uredjaj (da je prepozna, formatizuje,...) nista? Mislis da je vreme za "sahranu"?
  10. Ko o čemu, Baba o uštipcima a ja ,.. I pored novog softvera za uređaj novi problem: uređaj ne prepoznaje dodatnu karticu na kojoj su mapa? Dali se ovo popravlja?
  11. hvala lepo, ako sam dobro razumeo sliku sad bi mogao uredaj da okrećem (vertikalno / horizontalno)!? I samo još jedno pitanje ima li mogućnost za se zaključa i obezbedi od ispadanja / padanja / gubljenja,.. Navika koju sada imam! Hvala!
  12. fokus je na nosacu, znam za problematiku! Hvala!
  13. Razmišljam o kupovini ove navigacije, razlog stara cesto "zakucava", i gresi / "izmišlja"! Interesuje me šta savetujete za rešenje kačenja na motor? Imam ovaj slučaj kao na slici,..
  14. samo preporuka: dodati uz poziv: "vaznja u grupi i pravila", zbog bezbednosti! Dok to ne postane nepotrebno!
  15. Lokacija je dogovorena jos VREME! Prciznije lokacija blizu kog kruznog toka?
  16. ok, na samom auto putu ili bas kod Ikee? A vreme?
  17. 1.Lalajko 2.Duca i Sale 3.Fale 4.Gera 5.Jefta 6.Zoca 7.Šeki 8.Arso 9.Koja 10.
  18. koristim ga vise od 10 godina! preporuka!
  19. imam original ali je negde u kutijama (selidba)! Hvala LEPO!!!
  20. Kao sto sam ti opisao u PP a ovde samo slike!
  21. ja stalno drzim prikljucen, raniji motor prodao sam sa ispavnim akumulatoro sta 8 godina! Sad od 2014 matr, stalno prikacen motor! Topla preporuka veliko iskustvo, isti uredjaj!!!
  22. Da maže, naravno! Jedanput sam doživeo, da prvi na redu nije nameravao, da me propustiti ali je jedan od carinika / pandura, njega zaustavio a meni mahnuo da pridjem na šalter! Mislim da je uslov propisna oprema, motocikliste!?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja