Jump to content

Moto Zajednica

ZEMPLASTMOTO

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ZEMPLASTMOTO

  • Rođendan 06.08.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Poslednji posetioci profila

1263 profile views

ZEMPLASTMOTO's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Koliko bi bio para,kada bi ga prodavao,ako nije tajna,pozdrav
  2. Zephir ko rodjen za prepravku,nema zicane felne,ali sve ostalo je savrseno,a para treba pun kombi
  3. Vec duze vreme se spremam da napravim jedan cafe racer,problem naravno novac,koga nema.Imao sam ideju od jawe 35o ts da pocnem.Svidja mi se zbog zicanih tockova,a i moze da se nadje jeftino.Rezervoar je uzas,kao i izduvi,ali bi moglo sve da se preradi.Najlepse su stare honde cb za ovakav projekat,ali naravno,problem je cena.Za jawu sam racunao da mi treba 450 evrica da bude lutka,samo za delove i farbanje.Kad zivim na ivici egzistencije,a volim sve ko majmun.
  4. Skini svecicu,gurni srafciger u rupu i dovedi klip u gornju mrtvu tacku,vrati malo unazad i tu treba da ti bude pocetak repera za pik-ap,mora da se javi.
  5. Dali ti se javi bar malo,dali pukne iz auspuha,bilo sta.Ako je paljenje dobro,pik ap na mestu,i sa malim zazorom svecice trebalo bi nesto da se desi.Izmeri struju na izlazu magneta
  6. Sta je to mrtva varnica,jel imas varnicu na svecici ili nemas
  7. Najvecu stetu nanece nestrucni ili priuceni bajkeri, majstori.Sto pre treba krenuti u rastavljanje i ciscenje,dok je sveze.NIKAKO NEDAVATI KONTAKT I VERGLATI.Uglavnom ce biti problema sa elektronikom,nista neresivo.U cilindrima sigurno ima peska,o karburatorima i da negovorim,ako i upali nece dugo raditi,mora sve da se rastura,dobro odmasti i opere,predihtuje i ponovo sklopi.Pojavice se puni oglasi potopljenih motora i skutera,navodno sredjenih,treba biti obazriv sa kupovinom.Imao sam prilike da vidim poplavljen motor sevenfifty hondu,katastrofa,dobrih nedelju dana posla,i vlasnik kaze posle svega kaze da to nije isti motor od pre,nemoze da objasni sto i sta je drukcije,najverovatnije je psiha ucinila svoje.Ja nemam puno vremena,ali slomljene plastike na motorima i skuterima ostecenih u poplavama uradicu BESPLATNO,toliko mogu da pomognem,javite se slobodno,pozdrav
  8. Ma prodao bi ja govno,nego nemoze da izdrzi ni probnu voznju,ide lepo nekih 2 do 3 minuta,posle mrtav
  9. Molim vas prvo procitajte sta sam napisao,uradio sam mnogo agregata sto dvotaktnih,sto cetvorotaktnih,nisam pekar, nego se bavim sredjivanjem i prodajom skutera,ovaj agregat ima neki skriveni problem koji nemogu da pronadjem.Naravno da radi uljna pumpa,ispusten vazduh iz sistema za podmazivanje,smesa je idealna,pali i radi kao sat,cinimi se da stvara negde neku podkompresiju,samo neznam gde.Zamolio bih da izbegnemo price o stelovanju i vlaznoj ili suvoj svecici,i kako bi trebalo ocistit filter vazduha,hvala,pozdrav
  10. Molim za pomoc,sledi nagrada ko mi resi problem.Radi se o beneliju quatranove 50 kuba 2008 god.dvotaktni.Skuter hladan prima gas slabo,pa onda krene u obrtaje i pocne da vuce normalno i nabija do nekih 35-40 i onda pocinje da se gusi i nece vise da vuce.Kad se ugreje nece da prima gas,davi se.I hladan i vruc pali ko mina i radi u leru lepo.Uradjeno-nov klip i karike,semerinzi radilice,predihtovan usis,nevuce fals vazduh,proveren auspuh,nije zapusen,ociscen karburator,automatski sauh neznam dali radi ali su simptomi isti i sa njim i bez njega,izvadio sam ga celog i probao tako-isto se desava,nove rolnice,nov kais,nova opruga kvacila,prenos lepo odradjuje,kazem u jednom momentu pocne da vuce kao lud i onda nista.Dok radi na leru,zapusim auspuh,on se ugasi,udihtovana masina extra.Svecice sam probao 5 komada,a stavljena je orginalna-isto se desava.STA MU JE.
  11. Sediste jos sredi,odnesi kod Bobana u Zemun da ti uradi,bice vrh,svaka cast
  12. Nema tu punoo mudrosti,ja se bavim varenjem plastike,mora da se zavari i tacka,sve ostalo je budzenje.Kofer je u 95 % slucajeva od polipropilena,mora da se zavari unutra i spolja,obradi,nanese se plastik git,ofarba i kofer je nov a sto je najbitnije,nece puci na tom mestu.Samo varenje bi te kostalo oko 30 evra,plus farbanje,neznam koliko,ali si siguran.Pozdrav.
  13. Isti problem sam imao sa filterom vazduha za x9 500,po slici vidim da je to to,odes lepo u prodavnicu koja ima delove za golfa,to ti je filter vazduha za golfa dvojku 1.6 benzinac 87,88,89 godiste neznam tacno.Ja poneo svoj i kad mi covek pokazao ,uporedili,umro sam od smeha,identican.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja